Ako treba pomenuti, nisam optimističan sa Urbyjem kao polušpicem. Jbg, znam da nema Boatenga i Aquilanija, al' bilo je i boljih rješenja.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Japanci su oduvijek važili za dobre igrače, pogotovo u veznom redu, iskreno se nadam da je Kagawa blizu Milana. Reus je od sljedeće sezone u Dortmundu, tu je i Gotze, pitanje je hoće li Shinji dobivati minutažu kao ranije i biti u krupnom planu. Također, ima tu i Okazaki iz Stuttgarta (solidan igrač), znamo šta je Keisuke Honda radio na SP-u... Mah, da hoće se i ovo realizirati, lično bih bio prezadovoljan.
Ako treba pomenuti, nisam optimističan sa Urbyjem kao polušpicem. Jbg, znam da nema Boatenga i Aquilanija, al' bilo je i boljih rješenja.
Daj bože da me demantuje. Također, nije mi jasno zašto Faraon ne dobiva šansu. @Meskalin je objasnio situaciju, vrijedi mu dati šansu da se dokaže protiv slabijeg protivnika. Moram reći da me Allegri sve više i više iznenađuje. Na stranu okolnosti i sve, Milan nije jedini klub koji ima problema s povredama. Po svemu prikazanom (iako možda nisam kompetentan da sudim), Max mora više raditi s ekipom. Kako je to lijepo izgledalo u vrijeme Carla Ancelottija...
ma i ancelotti je imao svojih bisera i ne može se reći da je nešto mnogo pružao šansu mladim igračima. nešto se ne sjećam da su ga zadesile ovolike povrede. to je čudo koliko su se povređivali igrači ove sezone.
ako vezni red zaista bude ambro, mvb, nocerino i emanuelsson to će biti patnja. opet će ibra morati da se vrati na centar da proigra robinha koji kad je odsječen beskoristan.
tevez opet traži izričito transfer u milan
primavera dobila udinese 6-1 ganz hattrick dao.
ako vezni red zaista bude ambro, mvb, nocerino i emanuelsson to će biti patnja. opet će ibra morati da se vrati na centar da proigra robinha koji kad je odsječen beskoristan.
tevez opet traži izričito transfer u milan
primavera dobila udinese 6-1 ganz hattrick dao.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- senad_flamin
- Kontakt:
Sutra ce El Shaarawy sigurno dobiti priliku u 2. poluvremenu,mozda se sta i promjeni pa da pocne utakmicu...
Gdje li ce ovaj Tevez

Gdje li ce ovaj Tevez
-RIVALDO-
- IlPrincipe
- Kontakt:
seno avatar straordinario
ma ja sam sutra siguran u laganih 3-0 ili 3-1 ... Ibra kada igra povučenije prema sredini je mnogo opasniji. Pokazo je to u ovih zadnjih 5-6 utakmica u Seriji A. Protiv Intera je baš igrao dubokog napadača gdje nije imao dovoljno prostora
ma ja sam sutra siguran u laganih 3-0 ili 3-1 ... Ibra kada igra povučenije prema sredini je mnogo opasniji. Pokazo je to u ovih zadnjih 5-6 utakmica u Seriji A. Protiv Intera je baš igrao dubokog napadača gdje nije imao dovoljno prostora
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- senad_flamin
- Kontakt:
POVREDE: Boateng ,Aquilani,Pato,Abbiati 4 standardna igraca
KLUPA:Yepes,Cassano(nedovoljno spreman),Flamini
,Gattuso,Strasser
Pozelio sam vidjeti Cassana i njegova magicna proigravanja..
KLUPA:Yepes,Cassano(nedovoljno spreman),Flamini
Pozelio sam vidjeti Cassana i njegova magicna proigravanja..
-RIVALDO-
- IlPrincipe
- Kontakt:
sve osim pobjede ravno je katastrofi s obzirom da juve nastavlja dobre mečeve i sinoć su s lakoćom pobijedili solidnu atalantu.
Novara (5-3-2): Ujkani; Morganella, Rinaudo, Centurioni, Garcia, Gemiti; Porcari, Pesce, Rigoni; Mascara, Caracciolo
Subs: Coubronne, Jensen, Marianini, Mazzarani, Rubino, Morimoto
AC Milan (4-3-1-2): Amelia; Abate, Mexes, Thiago Silva, Antonini; Ambrosini, Van Bommel, Nocerino; Emanuelson; Ibrahimovic, Robinho
FORZA MILAN FINO ALLA MORTE!!!
BTW stream ne šteka
http://88.80.11.29/43028/watch-novara-vs-ac-milan" onclick="window.open(this.href);return false;
paloschi gol dao za chievo šta je sa ovim igračem je li samo na posudbi?
Novara (5-3-2): Ujkani; Morganella, Rinaudo, Centurioni, Garcia, Gemiti; Porcari, Pesce, Rigoni; Mascara, Caracciolo
Subs: Coubronne, Jensen, Marianini, Mazzarani, Rubino, Morimoto
AC Milan (4-3-1-2): Amelia; Abate, Mexes, Thiago Silva, Antonini; Ambrosini, Van Bommel, Nocerino; Emanuelson; Ibrahimovic, Robinho
FORZA MILAN FINO ALLA MORTE!!!
BTW stream ne šteka
http://88.80.11.29/43028/watch-novara-vs-ac-milan" onclick="window.open(this.href);return false;
paloschi gol dao za chievo šta je sa ovim igračem je li samo na posudbi?
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
e moj robinho
dokle?
dokle?
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Robinho u svom stilu
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- IlPrincipe
- Kontakt:
Joj ovog Ibrahimovica nit se krece nit kog vraga,
Gotovo svaku loptu suta,u drugom El Sharawy in Ibra out
Gotovo svaku loptu suta,u drugom El Sharawy in Ibra out
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
neće lopta u gol da si hljeb, patnja živa. ujkani brani sve živo, 5-6 super šansi ali džaba.novara nije centra prešla kako treba ali strah me caracciola. kao što sam predvidio nema ko dati loptu, ibra se povlači u napadu ostaje usamljeni robinho koji opet maši zicere. emanuelsson katastrofa ko da ne igra. ambro začuđujuće veoma dobar, presjekao mnogo napada. novara je toliko loša da je ovo trebalo već biti laganih 0-3. u nastavku allegri treba da ima muda i ubaci merkela na mjesto emanuelssona a kasnije i el shaarawya umjesto robinha. teško da mogu odigrati lošije od ovog dvojca 
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- senad_flamin
- Kontakt:
E koji je leš od čojka ovaj Emanuelson u pm. Glup je totalno,nikakve veze sa ovom utakmicom kao i da ne igra
Kad bi ga ko htio odvest sto dalje od Milana
Kad bi ga ko htio odvest sto dalje od Milana
-RIVALDO-
-
TuSeiTuttaLaMiaVita
- Kontakt:
Kao da sam ja napisao. Kada sam vidio sredinu, urby, mvb, ambro, noce, gotovo da sam prekinuo stream.
Ambro je barem dobar u defanzivi ali emanuelson, najbeskorisniji igrač kojeg sam u životu vidio. NIšta on ne zna, defanziva ništa, u napadu lopte ne zna proturiti, ne zna se postaviti, otvoriti prostor, kretanje 0.
Obavezno izmjene, ovo nikuda ne ide.
Što se tiče suđenja mogao je još 3 kartona Novari pokazati, caraciolo sa leđa na antu, onaj nesvirani faul nad robinjom, i ona ruka.
6,7 šansi, više i ne brojim, valjda će šta ući.
Ambro je barem dobar u defanzivi ali emanuelson, najbeskorisniji igrač kojeg sam u životu vidio. NIšta on ne zna, defanziva ništa, u napadu lopte ne zna proturiti, ne zna se postaviti, otvoriti prostor, kretanje 0.
Obavezno izmjene, ovo nikuda ne ide.
Što se tiče suđenja mogao je još 3 kartona Novari pokazati, caraciolo sa leđa na antu, onaj nesvirani faul nad robinjom, i ona ruka.
6,7 šansi, više i ne brojim, valjda će šta ući.
Jbg Novara stvarala sanse al' nece lopta u gol...Valjda ce Mascara skinuti paucinu barem jednom...
Ocekujem 1:0 u golovima i 0:1 u penalima...
Ocekujem 1:0 u golovima i 0:1 u penalima...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ovaj gore sto se pravi pametan, pa govori izbacit Ibru bolje bi bilo da ne pise takve komentare vise. Kao prvo da izbaci Ibru je nesto u granicama paranormalnog, a kao drugo i da ga izbaci onda tek ne bi osutao po golu ni sa 35 metara jer su nasi totalno beskorisni u napadu.
Od drugog probat Sarafa umjesto Mr. Nevidljivog (Emanuelson). Covjek je ko promaha. Robinha bi sad sutnuo da imam zamjenu. Al ne sa utakmice, vec iz kluba.
EDIT: Izmjena odlicna. Bolja od ove moje varijante. Konjina vani, nevidljivi lijevo.
Od drugog probat Sarafa umjesto Mr. Nevidljivog (Emanuelson). Covjek je ko promaha. Robinha bi sad sutnuo da imam zamjenu. Al ne sa utakmice, vec iz kluba.
EDIT: Izmjena odlicna. Bolja od ove moje varijante. Konjina vani, nevidljivi lijevo.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Opsada gola Novare 
EDIT: IBRAAAAAAAAA, AMBROSINI ALLA PIRLO
EDIT: IBRAAAAAAAAA, AMBROSINI ALLA PIRLO
Majstor. Al 80% gola Amborssinijevo. Ko Iniesta.
- IlPrincipe
- Kontakt:
a jest mi krivo sto ofula ono Faraon

EDIT: Robinhoooooooo
opet faraon umalo go al skrenu je Robi
EDIT: Robinhoooooooo
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ibra-Robihno = Joga Bonito
igraju se s ovim amaterima
Urby dosta korisniji na beku
Urby dosta korisniji na beku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.