FK Krajina Cazin

delldell
Kontakt:

Re: FK Krajina Cazin

Post Postao/la delldell » 06 jan 2012, 14:58

Ako se Karalić vrati Abdihodžić će gledati majstora s klupe.

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 06 jan 2012, 16:58

Po svemu sudeći, Krajina nema ambicije za ulazak u Premijer ligu.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

bavarac_33
Kontakt:

Post Postao/la bavarac_33 » 11 jan 2012, 22:11

imal kakvih govora kad ce pripreme poceti?..ja sam cuo neshto oko 15.01?
'Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja.

krajina1932
Kontakt:

Post Postao/la krajina1932 » 16 jan 2012, 18:24

Danas odrzana prozivka u Cazinu...ostala je ista ekipa iz prve polusezone i vratili se bivsi igraci Krajine (Karalic, Dzelalagic i Bajramovic)...kako sam cuo mozda bude jos neko pojacanje obavljaju se razgovori al necu o imenima nije nista sigurno...

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 16 jan 2012, 20:52

Šteta bi bilo da ova ekipa samo tako ispari. Još pod izgbvorom da Uprava nema ambicije za ulazak u Premijer ligu. Znam, ovo je svakodnevnica u bosanskohercegovačkim klubovima, al' tim koji je većinu polusezone bio na vrhu da samo tako odustane. Vjerujem da se igrače i štab ništa ni ne pita, al' svi zajedno trebaju raditi na boljem sutra za cazinskog prvoligaša. Eto, barem vas nisu napustili prvotimci (rukovodim se @krajina1932 informacijom), a to je jako važno. Ako se kadar počne osipati, nema od toga ništa. Ovako, uz 2-3 namjenska pojačanja, ekipa može do trona i sigurnog proljeća.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 16 jan 2012, 22:04

Upravo je jasno rekla da je cilj Premijer Liga, a kako će na kraju biti ostaje da vidimo, Krajina slavi 80 godina postojanja i to bi trebao biti poklon uprave navijačima :) . Ova ekipa uz par pojačanja bi mogla izboriti Premijer ligu, ali trebaće i mnogo sreće.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 17 jan 2012, 16:41

ja sam čuo nešto kao da bi se tebao vratiti Endi Puškar,sad ne znam imali od toga nešto.Što se tiče PL,mislim da od toga nema ništa,još evo sad i ovi nedavni problemi u gradu tako da smo slabi što se tiče neke financijske potpore od općine.

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 18 jan 2012, 13:34

evo izvještaj sa prozivke:

" onclick="window.open(this.href);return false;

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 20 jan 2012, 23:11

FK KRAJINA CAZIN objavila:
"U nadi da će u pripremnom periodu zadovoljiti ukus šefa struke, od sutra trenažnom procesu će se priključiti igrač Aner Ljeljak. Dočekao ga je direktor kluba Emir Pajić , koji ga je upoznao sa trenutačnom situacijom u klubu i sa gradom. Inače, Ljeljak je prošao omladinsku školu Veleža ( Mostar ) , i igrao je za Gošk iz Gabele , Rudar Prijedor , Rudar iz Kaknja , Žepče , Slaven iz Živinica. Igra više pozicija ( veznog , napad )."

slika

Update:

"Današnjem treningu su se priključili Endi Puškar i Sanid Halilović ( NK Krajišnik )."
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

delldell
Kontakt:

Post Postao/la delldell » 22 jan 2012, 15:51

http://sc" onclick="window.open(this.href);return false; sport.ba/v2/tekst.php?ID=31407

Eto više o FK Krajini, pripremama i pojačanjima

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 22 jan 2012, 23:32

Sanid Halilovic i Aner Ljeljak su nova pojacanja FK Krajina. Povratnici su Karalic, Dzelalagic, Bajramovic,Puskar.... ne znam jesam li koga izostavio :) sve u svemu stvara se jako dobra ekipa u Cazinu. Ocekuje se dolazak jos jednog pojacanja i sto je najvaznije, svi nosioci igre od prosle sezone su ostali, osim Sisica, iako nesto sumnjam da ce uspjeti izganjati sebi odlazak u Svicarsku, sto mu od srca zelim, jer je on to zasluzio svojim igrama.

Ali tesko je iz ove lige ostvariti takav transfer.

O Halilovicu ne treba trositi rijeci, sigurno kvalitetan i dobar igrac. Za Ljeljaka sam procitao dosta dobrog, tako da sam uvjeren da ce obojica biti velika pojacanja i dodatno podici kvalitet ekipe.

Cestitke upravi.

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 23 jan 2012, 13:26

Ljeljak dobar, Halilovic manje-vise, Sejdic dobar lijevi bek (bar sam cuo da je presao kod vas).
Iz iskustava dok su igrali kod nas.

a ili vi, ili Iskra, nema ko drugi.
MENI MOJE, A VAMA VASE

eminem22
Kontakt:

Post Postao/la eminem22 » 23 jan 2012, 13:29

F.G.R. HARMANI je napisao/la:Ljeljak dobar, Halilovic manje-vise, Sejdic dobar lijevi bek (bar sam cuo da je presao kod vas).

čapljina prijatelju, imaju dosta dobre finansije.Međutim najavili su daneće napadati PL, ali nikad se ne zna ;)

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 23 jan 2012, 13:35

eminem22 je napisao/la:
F.G.R. HARMANI je napisao/la:Ljeljak dobar, Halilovic manje-vise, Sejdic dobar lijevi bek (bar sam cuo da je presao kod vas).

čapljina prijatelju, imaju dosta dobre finansije.Međutim najavili su daneće napadati PL, ali nikad se ne zna ;)
oni nece, to znam sigurno!
MENI MOJE, A VAMA VASE

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 23 jan 2012, 15:40

Da bas, Sejdic sam zaboravio, nisam upoznat je li kod nas ili ne. Ako igra isti poziciju kao Sahinovic, mislim da je Sahinovic bolji i aktivniji prema naprijed, prodorniji , odlican centarsut, ali Sejdic moze odlicno odigrati i stoper kao i desnog beka. Bar je to moje misljenje.... A sto se tice lijeve strane,mislim da je Sahinovic najbolje rjesenje.

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 23 jan 2012, 19:15

Kad se moze ocekivati da Krajina dobije svoju web stranicu, jer ipak ste glavni konkurenti za Premier ligu, jedna se od rijetkih ekipa koja je skoro u potpunosti zadrzala ekipu iz prvog dijela sezone, dosta te toga uradili na infrastrukturi, a isto tako Uprava kluba moze se reci radi svoj posao, pa bilo bi vrijeme da kao navijaci zajedno sa celnicima kluba uradite nesto po tom pitanju.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

paco05
Kontakt:

Post Postao/la paco05 » 30 jan 2012, 15:35

FKKrajina je napisao/la:Sanid Halilovic i Aner Ljeljak su nova pojacanja FK Krajina. Povratnici su Karalic, Dzelalagic, Bajramovic,Puskar.... ne znam jesam li koga izostavio :) sve u svemu stvara se jako dobra ekipa u Cazinu. Ocekuje se dolazak jos jednog pojacanja i sto je najvaznije, svi nosioci igre od prosle sezone su ostali, osim Sisica, iako nesto sumnjam da ce uspjeti izganjati sebi odlazak u Svicarsku, sto mu od srca zelim, jer je on to zasluzio svojim igrama.

Ali tesko je iz ove lige ostvariti takav transfer.

O Halilovicu ne treba trositi rijeci, sigurno kvalitetan i dobar igrac. Za Ljeljaka sam procitao dosta dobrog, tako da sam uvjeren da ce obojica biti velika pojacanja i dodatno podici kvalitet ekipe.

Cestitke upravi.
nisu svi ostali brkic i muzgonja nisu ostali,,oni su vam bili najaci igraci

delldell
Kontakt:

Post Postao/la delldell » 31 jan 2012, 00:10

Muzgonja je ostao u Krajini, to je i klub službeno objavio

I kažeš "oni su VAM bili", znači nisi iz Cazina i nisi kompetentan da nam kažeš ko je bio naš najbolji igrači. Nuhanović, Šišić i Čahtarević su bili najbolji igrači Krajine u prvom dijelu sezone...

BHF994
Kontakt:

Post Postao/la BHF994 » 31 jan 2012, 00:52

Ako idete na Premier Ligu neznam zašto bi iko otišao iz kluba,osim ako nema gdje vani ići igrati.
Volio bih svim srcem da udjete u Premier Ligu. Da je proslavite u Bihaću. Ali biće teško dosta.

paco05
Kontakt:

Post Postao/la paco05 » 31 jan 2012, 11:59

tacno nisam iz cazina, mozda nisam kompletan,,al logicno dolaskom ova dva igraca dali su puno za krajinu i zato se nalazite zasluzeno na 1 mijestu,,jos da niste prodavali ili davali 3 za 3 utakmice(bodove)bili bi daleko vise,,(steta);;odlazak jednog claca(vazan clan) iz uprave neznam bas ime,,dosta govori da nemate cilj PL;;tako da cete najvjerovatnije prodavati utekme da bi se doslo do para,,to je moje misljenje,,mozda se varam al vrijeme ce pokazati.neznem bas za muzgonju ako se nije dogovorio u zadnji 2-3 dana POZDRAV
delldell je napisao/la:Muzgonja je ostao u Krajini, to je i klub službeno objavio

I kažeš "oni su VAM bili", znači nisi iz Cazina i nisi kompetentan da nam kažeš ko je bio naš najbolji igrači. Nuhanović, Šišić i Čahtarević su bili najbolji igrači Krajine u prvom dijelu sezone...

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.