Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Arsenalisation
- Kontakt:
Re: Arsenal
ox objasnjava neke stvari Walcott-u vezane za tehniku,dribling i slicne discipline... 
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
- vedofeelgood
- Kontakt:
Djourou uradi jednu dobru i 89 loših stvari za jedno poluvrijeme, pa u šta gleda majka mu stara 
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
- frankqqqqq
- Kontakt:
pas mater
- vedofeelgood
- Kontakt:
Tako realno a bolno, nama ni 73 Vermaelena ne pomaže !
Arsene Wenger
Arsene Wenger
- Arsenalisation
- Kontakt:
0-1 Djurou ne moze igrat beka protiv brzih ljudi,nema sanse.Previse je smotan za tu poziciju... ;)Sve sto su napravili su napravili preko nase desne strane...SamoZeljo je napisao/la:Ma koliko to tesko bilo, ovo je prilika za Arsenal da se koliko toliko prikljuci vrhu tabele.
SAD ILI NIKAD!
P.S. Ja mislim a i nadam se da ce nas Arsenal pozitivno iznenaditi.
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- vedofeelgood
- Kontakt:
Po meni naši najbolji igrači Wojciech, Kos i ROSA
Odavno nisam vidio Rosickog da ovako dobro igra ozbiljno 
Edit : Tu je i OX, po meni 20 puta bolji od Walcotta
Edit : Tu je i OX, po meni 20 puta bolji od Walcotta
Zadnja izmjena: vedofeelgood, dana/u 22 jan 2012, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
kako 'vako nani može bit nehuman prema djuri našem
javno silovavanje .
hej ja, u veznom redu nešto jednostavno fali, nema tog pasa prema naprijed, kod nas su izgleda bukvalno shvatili formaciju 4:3:3 samo vidiš 3 čovjeka u napadu

hej ja, u veznom redu nešto jednostavno fali, nema tog pasa prema naprijed, kod nas su izgleda bukvalno shvatili formaciju 4:3:3 samo vidiš 3 čovjeka u napadu
Vođa zna.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Smijesno. Da je ovo Arsenal od prije par godina(sa taktikom) United bi gubio 2-3 razlike vec. Toliko prostora za kontre,a nista se ne moze iskoristiti dok su ovakvi debili. Stvarno ne znam u cemu je problem sa Walcottom, koliko je puta mogao ostati sam nakon sto Evra ili Rafael izgube loptu, ali dzaba kad ne moze onda ne moze. Ili Ramiz/Rosicky pocnu srati sa loptom umjesto ad je brzo prebacuju na krila. United je od 26-36 nesto i pokazao, sve do tad slabo, kao i Arsenal, koji bezveze kruzi oko gola.
Celik!3,2,2.
Wenger ako sad ne odluci da kupi jednog beka, jednog yebenog napadaca, stvarno ne znam kad ce. Pa ljudi u zadnjih 10ak minuta siluju desnu stranu, hem sto Walcott ne pomaze Djuri, hem sto ovaj drugi veze nema sa fudbalom.
Jel sad jasno ovim' fanovima Ramseya da on ne moze igrat u prvoj postavi ?
Nema igre na sredini terena nikako, Robin potpuno odsjecen, nit ima prilike da pokusa sam, ni sa svojim suigracima..
Alex je definitivno najvise pokazao, kakav trk ima momak, dribling, svaka cast. Volio bih da hoce on dat gol. Ne libi se osutat ni sa 30 metara, takvi igraci nama trebaju. Neko ko smije opucat, dat go sa 20+ metara. Ne pamtim neki dalekometni gol nasih igraca..
Toliko, ostaje za nadati se da ce Ox/Robin dat gol.
edit:
I da, Giggs sa svojih yebenih 39 godina, uzima Ramseya lopatom u trcanju. Ne razumijem kako ovaj ne moze da ga stigne.. ccc
Jel sad jasno ovim' fanovima Ramseya da on ne moze igrat u prvoj postavi ?
Nema igre na sredini terena nikako, Robin potpuno odsjecen, nit ima prilike da pokusa sam, ni sa svojim suigracima..
Alex je definitivno najvise pokazao, kakav trk ima momak, dribling, svaka cast. Volio bih da hoce on dat gol. Ne libi se osutat ni sa 30 metara, takvi igraci nama trebaju. Neko ko smije opucat, dat go sa 20+ metara. Ne pamtim neki dalekometni gol nasih igraca..
Toliko, ostaje za nadati se da ce Ox/Robin dat gol.
edit:
I da, Giggs sa svojih yebenih 39 godina, uzima Ramseya lopatom u trcanju. Ne razumijem kako ovaj ne moze da ga stigne.. ccc
Zadnja izmjena: Edin.-, dana/u 22 jan 2012, 17:58, ukupno mijenjano 2 puta.
Jes vala debil, evo sad komentarisu i na ****. Njegov gol.Arsenalisation je napisao/la:0-1 Djurou ne moze igrat beka protiv brzih ljudi,nema sanse.Previse je smotan za tu poziciju... ;)Sve sto su napravili su napravili preko nase desne strane...SamoZeljo je napisao/la:Ma koliko to tesko bilo, ovo je prilika za Arsenal da se koliko toliko prikljuci vrhu tabele.
SAD ILI NIKAD!
P.S. Ja mislim a i nadam se da ce nas Arsenal pozitivno iznenaditi.
Ipak, nimalo nezasluzeno. United je prolazio korz odbranu Arsenala prelako. Tragicna organizacija igre Arsenala. Robin odsjecen, totalno.
Zadnja izmjena: SamoZeljo, dana/u 22 jan 2012, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.
- Arsenalisation
- Kontakt:
Nasi "matorci" se uvijek rastrce pred kraj prijelaznog roka(zimskog) i pred pocetak ljetnog...Sjetite se Arshavina i njegove partije protiv Uniteda krajem prosle sezone... 
edit:nismo ni losi koliko sam ocekivao,samo vidi se znacaj Santosa i Sagne,najvise do sada jer nekoliko puta Rosa se okrenuo prema lijevo u nadi da ce vidit Vermaelena kako ide naprijed a ovaj stao na pola centra kao tele
iako je u def.bio odlican osim onog poteza Valencie kad je izbacio i njega i Rosu cini mi se...
Dok sa druge strane Djuro krene i samo bezveze navuce igraca na sebe i moramo opet ispocetka krenut napad,jer u 85%slucajeva on loptu vrati do stopera ili do Sczeznog...Samo ne znam da li je Wenger razmisljao o promjeni tj.pricuvnoj taktici dok nam fali igraca,'ladno smo veceras mogli igrat 3-5-2 i Walcottom u paru s Robinom al' otom potom...
Nadam se boljoj partiji i veznog reda gdje su nas totalno izdominirali,jedino je Rosa nesto pokusavao al' ne'a od toga hljeba...
Al' kad se uzme da nema Bacarya,Gervaisa,Jacka i Mikela i ovo minimalno vodstvo Utd-a nije lose...
edit:nismo ni losi koliko sam ocekivao,samo vidi se znacaj Santosa i Sagne,najvise do sada jer nekoliko puta Rosa se okrenuo prema lijevo u nadi da ce vidit Vermaelena kako ide naprijed a ovaj stao na pola centra kao tele
Dok sa druge strane Djuro krene i samo bezveze navuce igraca na sebe i moramo opet ispocetka krenut napad,jer u 85%slucajeva on loptu vrati do stopera ili do Sczeznog...Samo ne znam da li je Wenger razmisljao o promjeni tj.pricuvnoj taktici dok nam fali igraca,'ladno smo veceras mogli igrat 3-5-2 i Walcottom u paru s Robinom al' otom potom...
Nadam se boljoj partiji i veznog reda gdje su nas totalno izdominirali,jedino je Rosa nesto pokusavao al' ne'a od toga hljeba...
Al' kad se uzme da nema Bacarya,Gervaisa,Jacka i Mikela i ovo minimalno vodstvo Utd-a nije lose...
Zadnja izmjena: Arsenalisation, dana/u 22 jan 2012, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
Koja rinaka grob ga yebo pa nas manure razvaljuje sa drugom ekipom na nasem stadionu. 
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
Arsenal praktično bezopasan , RvP odsječen ako se nešto ne promjeni u nastavku ne gine vam poraz.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Djourou vam je definitivno najslabija karika,odavno Nani nije nekog maltretirao kao njega..
Ramseya nije nista bolji,dosta lose igra,kao da nema snage,Walcott ne koristi svoje prednosti,RVP nije lopte nije kako treba..
Mislim da zasluzeno vodimo,ali ovo je dokaz da vam trebaju pojacanja ili barem svi igraci na okupu (tj da nemate povreda)..
Ramseya nije nista bolji,dosta lose igra,kao da nema snage,Walcott ne koristi svoje prednosti,RVP nije lopte nije kako treba..
Mislim da zasluzeno vodimo,ali ovo je dokaz da vam trebaju pojacanja ili barem svi igraci na okupu (tj da nemate povreda)..
- vedofeelgood
- Kontakt:
Ma brate moj nama niko ne moze pomoci !Narin je napisao/la:Djourou vam je definitivno najslabija karika,odavno Nani nije nekog maltretirao kao njega..
Arsene Wenger
Arsene Wenger
- Evolution87
- Kontakt:
Al' lose igraju braco mila.
Van Persie osjecen, nema pravih lopti.
Djorou se gubi k'o abdest.
Van Persie osjecen, nema pravih lopti.
Djorou se gubi k'o abdest.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
pa koja je kod nas postavaHenry je napisao/la:Koja rinaka grob ga yebo pa nas manure razvaljuje sa drugom ekipom na nasem stadionu.
kad se sjetim nekad utakmica "vodi se bitka na sredini terena" , sad vidiš mančesterove igrače gledaju kojem krilu dat loptu il ipak kroz sredu. jadno jadno. molim Boga da se wilshere više vrati i arteta
Vođa zna.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Vidi izbacio Djouroua evo ga Yennaris pahahahahahahhaah

Arsene Wenger
Arsene Wenger
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.