Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Mašala, fina izmjena Wengera, izvadi ubjedljivo najboljeg igrača i ubaci Rusa koji asistira za 2:1. Odlično.
Sad se vidjelo i zasto. Izbacio igraca (Ox) ubacio parmaka (Rus)!SamoZeljo je napisao/la:izmjena protiv koje su i igraci i navijaci.
Gledajte reakcije Robina na izmjenu, bas se vidi da je rekao NOOOO.
Navijaci jos gori..... Kako Rusa svi vole.
Wengeru, goni se vise u neku stvar!
Vala nismo ni zasluzili bolje. J**o li mu arshavin strinu
- Evolution87
- Kontakt:
Mora Wenger napraviti neku glupost -.-
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- harebianconero
- Kontakt:
- Arsenalisation
- Kontakt:
Povreda...harebianconero je napisao/la:Sto nema Henry-a ?
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
Jel to rumenko nešto zaj.ebo 
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- frankqqqqq
- Kontakt:
jašta, cigana otresli ko slinu i radi njega go primimoStivi_Dzi je napisao/la:Jel to rumenko nešto zaj.ebo
- Arsenalisation
- Kontakt:
Ocekujem poslije ove tekme makar 3 povrijedjena igraca...
Walcott-potres mozga
Kos-jedva covjek hoda od bolova
Robin-udarac u glavu
Sczezny-polomio rebro...
Walcott-potres mozga
Kos-jedva covjek hoda od bolova
Robin-udarac u glavu
Sczezny-polomio rebro...
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
Sve vise je primjetno oslabljenje rada Wengerovog mozga. Njegovo psihicko stanje je nestabilno, cak i previse za trenersku poziciju.
Kakve on nelogicne izmjene pravi, to nikome nije, ne moze i nece biti jasno.
Kakve on nelogicne izmjene pravi, to nikome nije, ne moze i nece biti jasno.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ne mozes igrati bez bekova, i sa igracima poput Walcotta i Arshavina. Jednostavno Walcott tek tamo nekad oko 60. minute se sjetio da mora i odbranu igrati, a Arshavin je toliki debil za nepovjerovati, pa srusi ga pravi faul van sesnesterca dok mozes. Hvala Wengeru i hvala Walcottu i Arshavinu. Walcott demonstrirao sve vjestine potrebne da bude ninja, agilan, nevidljvi.
Celik!3,2,2.
Cestitke na fer i korektnoj igri..
Po meni sudjenje bilo poprilicno dobro,nije bilo steta ni na jednoj strani,united bio bolji prvo poluvrijeme,arsenal izjednacio,bio bolji,ali onda gol welbecka je odlucio utakmicu..Mogao je Welbeck zabiti jos koji,ali ne bunim se..
Po meni sudjenje bilo poprilicno dobro,nije bilo steta ni na jednoj strani,united bio bolji prvo poluvrijeme,arsenal izjednacio,bio bolji,ali onda gol welbecka je odlucio utakmicu..Mogao je Welbeck zabiti jos koji,ali ne bunim se..
Zadnja izmjena: Narin, dana/u 22 jan 2012, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.
- Arsenalisation
- Kontakt:
pa ko je sad bio bolji...(kontam sta si htio da kazes al' napisi ispravno recenicu)Narin je napisao/la:Cestitke na fer i korektnoj igri..
Po meni sudjenje bilo poprilicno dobro,nije bilo steta ni na jednoj strani,united bio bolji drugo poluvrijeme,arsenal izjednacio,bio bolji,ali onda gol welbecka je odlucio utakmicu..Mogao je Welbeck zabiti jos koji,ali ne bunim se..
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
Alo Spanci, ovako se igraju derbiji!
Odlicna utakmica, bili smo bolji tek za jedan gol, da ste izjednacili na kraju nebi bilo ne zasluzeno sekunde ali eto, mi pjevamo drugi put.
Cudna izmjena Wengera, OX je bio odlican u napadu, najbolji vas danas sto se tice ofanzive. Arshavin ulazi i Valencia ga pravi budalom ali to je defanzivni dio posla, pitanje je dali bi mladji reagovao drugacije u onoj situaciji ali eto, necu da vam prisjedam na muku.
Cestitke na odlicnom mecu jos jednom.
Odlicna utakmica, bili smo bolji tek za jedan gol, da ste izjednacili na kraju nebi bilo ne zasluzeno sekunde ali eto, mi pjevamo drugi put.
Cudna izmjena Wengera, OX je bio odlican u napadu, najbolji vas danas sto se tice ofanzive. Arshavin ulazi i Valencia ga pravi budalom ali to je defanzivni dio posla, pitanje je dali bi mladji reagovao drugacije u onoj situaciji ali eto, necu da vam prisjedam na muku.
Cestitke na odlicnom mecu jos jednom.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
yebo ga Arsavin, pa ako sad nije shvatio da ga se treba rijesit, onda je senilan
Covjek unisti za 5min.cijeli trud ekipe,,,fuj fuj fuj
Covjek unisti za 5min.cijeli trud ekipe,,,fuj fuj fuj
Nisam fino napisao,United bolji prvo poluvrijeme bio,a arsenal poslije gola RVP-a (i ono malo vremena prije gola)..Arsenalisation je napisao/la:pa ko je sad bio bolji...(kontam sta si htio da kazes al' napisi ispravno recenicu)Narin je napisao/la:Cestitke na fer i korektnoj igri..
Po meni sudjenje bilo poprilicno dobro,nije bilo steta ni na jednoj strani,united bio bolji drugo poluvrijeme,arsenal izjednacio,bio bolji,ali onda gol welbecka je odlucio utakmicu..Mogao je Welbeck zabiti jos koji,ali ne bunim se..
- Arsenalisation
- Kontakt:
GANGBANG!Soni je napisao/la:
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
Robin se ukocio kad je sudija svirao kraj. Covjek stoji, ne mrda.
Ja se iskreno nadam da ce otici jer ne vjerujem da ce ciganluk filozofija dovesti prava pojacanja. Bolje da ode nego da propada sa ovim Arsenalom. Zao mi ga je, ali stvarno.
Godinama se u Arsenalu nije gledalo na balans iskustva i mladosti, samo su se dovodila neka djeca a tim je tonuo sve dublje..... Gdje su sada oni sto su branili ovu luzersku filozofiju??
Sada je Arsenal u situaciji u kojoj mu vise niko ne moze pomoci. Kad sam na pocetku govorio da u ovom Arsenalu nema vise od 3 velika igraca, ismijavali su me. Pricalo se o tituli i dominaciji.
Ako ima imalo obraza, Wenger ce se pozdraviti sa svima i otici!
Ne mislim da ce biti bolje ako ode, jer ovo vise niko ne moze popraviti.... ali bar ce se zaustaviti ova Titanik filozofija i Arsenal ce opet postati FC a ne d.o.o. kakvim ga je Wenger sa upravom napravio.
Ja se iskreno nadam da ce otici jer ne vjerujem da ce ciganluk filozofija dovesti prava pojacanja. Bolje da ode nego da propada sa ovim Arsenalom. Zao mi ga je, ali stvarno.
Godinama se u Arsenalu nije gledalo na balans iskustva i mladosti, samo su se dovodila neka djeca a tim je tonuo sve dublje..... Gdje su sada oni sto su branili ovu luzersku filozofiju??
Sada je Arsenal u situaciji u kojoj mu vise niko ne moze pomoci. Kad sam na pocetku govorio da u ovom Arsenalu nema vise od 3 velika igraca, ismijavali su me. Pricalo se o tituli i dominaciji.
Ako ima imalo obraza, Wenger ce se pozdraviti sa svima i otici!
Ne mislim da ce biti bolje ako ode, jer ovo vise niko ne moze popraviti.... ali bar ce se zaustaviti ova Titanik filozofija i Arsenal ce opet postati FC a ne d.o.o. kakvim ga je Wenger sa upravom napravio.
Mislim da je Arsenal zaslužio remi , u drugom poluvremenu su bili mnogo konkretniji ali i neshvatiljiv promašaj Persia
pa onda Ramsey , već treći poraz u nizu nešto se mora promjeniti a Wenger zna šta
.Jedina utjeha je što konkurenti nisu daleko odmakli tu prije svega mislim na Chelsea.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 22 jan 2012, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.