EP u rukometu 2012
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- spielführer_21
- Kontakt:
Re: EP u rukometu 2012
Ima li ko link za ove hadalje, čekam ih na kladionici 

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- legenda reala
- Kontakt:
http://www.ehf-euro.com/" onclick="window.open(this.href);return false;spielführer_21 je napisao/la:Ima li ko link za ove hadalje, čekam ih na kladionici
Dobijaju oni ovo ,ne brini .
Kakv potez Honrubie

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ako francuzi izgube, vjerujem da ce Karabatic biti glavni krivac, sto zbog slabe partije (2 gola) sto zbog vrlo vazne lopte koju je izgubio
nije Nikola onaj pravi, a nisu ni francuzi "ti" koji moraju biti i kakve su svi ocekivali
evo dok ovo kucam ipak su se uspjeli odlijepiti na +2, 3 i nesto minute prije kraja
nije Nikola onaj pravi, a nisu ni francuzi "ti" koji moraju biti i kakve su svi ocekivali
evo dok ovo kucam ipak su se uspjeli odlijepiti na +2, 3 i nesto minute prije kraja
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
E moj legenda _realalegenda reala je napisao/la:I ja sam mislio ,ali je Mađarska danas odigrala ispod svojih mogućnosti i na nekih 20% .![]()
Šta je u pitanju ne znam ,jeli umor ili nešta drugo,ali onako slabo u odbrani odigrati na to nisam naviko od Mađara.
Igrači slabi Ilyes je nešto pokušavao ,Csazar sa 7 metara pogađao,ostali loši,Fazekaš nije skoro ništa odbranio.
Islanđani nisu igrali ništa pretjerano,jednostavno su samo iskoristili ponuđeno ,odakle god su šutali i pogodili su krila,bekovi,na crti Gunarson ,ma sve je ulazilo.
Mađari danas očajni i više od poraza nisu mogli.

kakvih 20% Mađara?!
Islanđani odigrali jednu jako dobru utakmicu, disciplinirano u obrani, a to što im Mađari nisu mogli prismrditi je isključivo zasluga Islanđana, a ne umornih Mađara! Eto, Islanđani su došli odmorni.
Šteta za Slovence, imali su ih..šteta..
Francuska igra je bez glave i repa, bezlična. Kao da nemaju više motiva.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Konačno Francuzi!
Pogledao sam samo drugo poluvrijeme, bilo je dosta patnje izgleda, ali ova pobjeda će im mnogo značiti i sigurno će im dati dodatni motiv, dobro im je došla i ona pobjeda Islanda protiv Mađarske.
Pogledao sam samo drugo poluvrijeme, bilo je dosta patnje izgleda, ali ova pobjeda će im mnogo značiti i sigurno će im dati dodatni motiv, dobro im je došla i ona pobjeda Islanda protiv Mađarske.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Koliko je Karabatić dao? Vjerovatno manje od 4.
-
- Kontakt:
Francuska igra grozno
Situacija koja se vjerovatno nikada "pravoj"Francuskoj ne bi dogodila:
Vode 25:23,slovenski igrac biva iskljucen na 2 minute.
Nakon sto su te 2 minute istekle,rezultat je glasio 25:25
Slovenci imali 2 uzastopna napada da izjednace na kraju,prvi put s desnog krila igrac 1 na 1 s Omeyerom međutim doticni mu brani,u sledecem napadu igrac s lijevog krila ponovno 1 na 1 s Omeyerom neometan međutim prestupio je,onda Fernandez se dize i postize gol za konacnih 28:26,uglavnom grozno izgleda ova Francuska.

Situacija koja se vjerovatno nikada "pravoj"Francuskoj ne bi dogodila:
Vode 25:23,slovenski igrac biva iskljucen na 2 minute.
Nakon sto su te 2 minute istekle,rezultat je glasio 25:25

Slovenci imali 2 uzastopna napada da izjednace na kraju,prvi put s desnog krila igrac 1 na 1 s Omeyerom međutim doticni mu brani,u sledecem napadu igrac s lijevog krila ponovno 1 na 1 s Omeyerom neometan međutim prestupio je,onda Fernandez se dize i postize gol za konacnih 28:26,uglavnom grozno izgleda ova Francuska.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- legenda reala
- Kontakt:
Ti se provaljuj koliko hoćeš.dubrava je napisao/la:]
E moj legenda _reala![]()
nemoj se provaljivati
kakvih 20% Mađara?!
Islanđani odigrali jednu jako dobru utakmicu, disciplinirano u obrani, a to što im Mađari nisu mogli prismrditi je isključivo zasluga Islanđana, a ne umornih Mađara! Eto, Islanđani su došli odmorni.
Ali je tako .
Mađari danas nisu bili u svom elementu,da su igrali približnu odbranu kao protiv Španaca ili Francuza oni bi ovo riješili u svoju korist.
Onako olako da Islandski bekovi pogađaju protiv pravih Mađara jašta

Mađari nisu mogli ništa pogoditi ,dok je Islanđanima skoro sve ulazilo .

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
znao sam da madjari gube. tako to obicno biva sa njima. plus ne znaju sa skandinavskom skolom.
@neko iz mase, alen m najbolji? jesi ti citav? milosavljevic,jovanovic,matic,skrbic,peric,braca perunicic, itd! jedini crnogorac hvale vrijedan je lisicic blazo
@neko iz mase, alen m najbolji? jesi ti citav? milosavljevic,jovanovic,matic,skrbic,peric,braca perunicic, itd! jedini crnogorac hvale vrijedan je lisicic blazo
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
- Kontakt:
Francuska jedva ovo dobi, ne znam šta je bilo sa Mađarima nisam gledao, prebacio sam na kraju i vidim da je rezultatski gotovo, može neko nešto više o ovome reći ??? Šteta mogli su se približiti polufinalu sada su smanjili sebi šanse.
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."
Kakav blitzkrieg Hrvatske 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
-
- Kontakt:
čupić ko džomba i smajlagić iz najboljih dana
najbolji igraci francuza sudijski par... ja sam gledao od 40-og minuta i imao sam utisak da slovenci stalno igraju s igracem manje. inace mislim da francuzi imaju neki problem unutar ekipe. doduse rukomet je surov, sjetite se svedjana.samo su najednom pali
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
sve si rekao.legenda reala je napisao/la:Ti se provaljuj koliko hoćeš.dubrava je napisao/la:]
E moj legenda _reala![]()
nemoj se provaljivati
kakvih 20% Mađara?!
Ali je tako .
Mađari danas nisu bili u svom elementu,da su igrali približnu odbranu kao protiv Španaca ili Francuza oni bi ovo riješili u svoju korist.
Onako olako da Islandski bekovi pogađaju protiv pravih Mađara jašta![]()
Mađari nisu mogli ništa pogoditi ,dok je Islanđanima skoro sve ulazilo .
Argumentacija ti je u stilu; što bi bilo kad bi bilo...
sve 5

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Baš sam to i ja pomislio.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:čupić ko džomba i smajlagić iz najboljih dana
Ali onakav suhi list kakav je imao Džomba je fascinantan. Njega i Irfana je bilo užitak gledati. Umjetnici.
Strlek je na ovom prvenstvu bolji od Cupica(znam da ste mislili prvenstveno na taj suhi list Cupica,a ja onako opcenito govorim
).
Uz Alilovica,Duvnjaka i Lackovica Manuel Strlek je kljucni igrac Hrvatske.
Btw,izgleda ce se ovo moje potvrditi

Uz Alilovica,Duvnjaka i Lackovica Manuel Strlek je kljucni igrac Hrvatske.
Btw,izgleda ce se ovo moje potvrditi
I da pohvalim suđenje na ovoj utakmici,perfektno,najbolje do sada.Dylan Dog je napisao/la:Ako danas Hrvatska dobije Spaniju definitivno postaje favorit #1.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
-
- Kontakt:
dubrava je napisao/la:Baš sam to i ja pomislio.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:čupić ko džomba i smajlagić iz najboljih dana
Ali onakav suhi list kakav je imao Džomba je fascinantan. Njega i Irfana je bilo užitak gledati. Umjetnici.
slažem se,nedostižni su,osobito me fascinirala smajlagićeva hladnokrvnost
ma ne moze njima niko pomoci na ovom prvenstvu.Izgledaju ocajno,ovakvu Slovenije prije godinu,2,3,4 bi razbili sa 10-ak razlike,sad jedva i to uz pomoc sudija.Protiv Hrvata sa ovakvom igrom nemaju nikakve sanseDANTES je napisao/la:najbolji igraci francuza sudijski par... ja sam gledao od 40-og minuta i imao sam utisak da slovenci stalno igraju s igracem manje. inace mislim da francuzi imaju neki problem unutar ekipe. doduse rukomet je surov, sjetite se svedjana.samo su najednom pali

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
haha stvarno je ovaj Balić lud čoek
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.