Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
stvarno ni ja ne kuzim ,, da Nagatomo, Zanetti i Cambiaso moraju organizirati napade i prolaziti do 16 m od gola!!!Puma je napisao/la:Tako je, ostavi ti kljucne igrace na klupi u ovakvoj utakmici, a nek ti Nagatomo kroji napade
Poserem ti se u tvoj luzerski mentalitet, luzer bio i osto
edit: Principeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Meni se kod njega ne svida, ama bas ni malo, ono sirenje ruku stalno! kao da je on netko i nesto??? u prvom poluvremenu je, mislim galamio na Yuta bez potrebe!!! Milito je za njega kralj ,svetac svih svetaca!!silenT je napisao/la:sad ću da kažem i ponovim PAZZINI NAPOLJE IZ INTERA.... taj momak nezaslužuje da nosi crno-plavi dres i stvarno mi diže tlak svaki jeb.ni put kad se onako šeta bezvoljno svaku jeb.nu utakmicu ..
on i Chivu smjesta napolje ubacit bilo koga.... moja baba bi bolje od njih odigrala
treba jer drukčije nebi došli do gola... kriminalna igra včrs kao i postavka igre... Julio nas drži na životuvrebac86 je napisao/la:aj koji ofsajd,, jebote ne treba nama ovo!!!
Pazzo mene nemoze kupiti jednim golom!!!adointer je napisao/la:naguzi vas cojk![]()
ofsajd juventini ofsajd
to Interu nikad nije bilo važno, dali je neko Italijan ili ne, prije bih reko da se Ranieriju sviđa iz nekog razloga... šteta je što Riky ne igravrebac86 je napisao/la:Pazzo mene nemoze kupiti jednim golom!!!adointer je napisao/la:naguzi vas cojk![]()
ofsajd juventini ofsajd
njega gura malo vise ipak je on Talijan???? treba repka italije napadaca!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.