Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
da19TM87 je napisao/la:sutra u 11h prozivka ?
Plivadon je napisao/la:Loš je skauting kod ovih naših timova, bazira se samo na ove okolne državiceja to ne volim...eno olimpic doveo ono barcino dijete...nezz kakav je al kad je tamo bio mora valjat za naše lige i to 150%....vjeruj mi, da pošalju negdje skauta (ako ga i ima iko u našoj liGi) našli bi malu akademiju igrača koji su bolji od pola naših ( i to da djeca imaju oko 20tak godina)
Ja da imam nekako kontakt s amarom posl'o bi mu spisak dobrih golmana iz poljske (3) grčke (1) slovačka (1) slovenija (2) italija(4) danska (1)
E sad si najebo kad te pabzio procita...dvoumio se izmedju Uniteda i olimpica a olimpic bio konkretni ( imal koji smajli za povracanje )zeljosampion je napisao/la:Plivadon je napisao/la:Loš je skauting kod ovih naših timova, bazira se samo na ove okolne državiceja to ne volim...eno olimpic doveo ono barcino dijete...nezz kakav je al kad je tamo bio mora valjat za naše lige i to 150%....vjeruj mi, da pošalju negdje skauta (ako ga i ima iko u našoj liGi) našli bi malu akademiju igrača koji su bolji od pola naših ( i to da djeca imaju oko 20tak godina)
Ja da imam nekako kontakt s amarom posl'o bi mu spisak dobrih golmana iz poljske (3) grčke (1) slovačka (1) slovenija (2) italija(4) danska (1)
I to Barcino dijete nije imalo gdje vec u Olimpic, ma daj.Da je neka igracina u Unitedu bi bio ili nesto slicno.
Naravno, voze te na ekavici a IP adressa im je iz srbije ! Pabzio je jedan od brace GrimHenry je napisao/la:Bolja taxi usluga u Sarajevu od one u Manchesteru.
nije ti fazon sad da otkrivas ko je on i sta je, zamjerit ce ti se pabizo, cuvaj sepile87 je napisao/la:Naravno, voze te na ekavici a IP adressa im je iz srbije ! Pabzio je jedan od brace GrimHenry je napisao/la:Bolja taxi usluga u Sarajevu od one u Manchesteru.
gracic skautira po spaniji
**** ga duga pauza a nista se ne desava a dok je tako Gracic je skaut a pabzio navijac dosta za jedan klub kao sto ja olimpicThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:nije ti fazon sad da otkrivas ko je on i sta je, zamjerit ce ti se pabizo, cuvaj sepile87 je napisao/la:Naravno, voze te na ekavici a IP adressa im je iz srbije ! Pabzio je jedan od brace GrimHenry je napisao/la:Bolja taxi usluga u Sarajevu od one u Manchesteru.
gracic skautira po spaniji
ne glumimo, mi jesmo klubFK Sarajevo je napisao/la:Da nije smijesno bilo bi tuzno.Liku dugujete pare i trazite odstetu![]()
![]()
.Vi se pravo nafurali,glumite neki klub.
E ovo je sada spam...black64 je napisao/la:[youtube][/youtube]FK Sarajevo je napisao/la:Da nije smijesno bilo bi tuzno.Liku dugujete pare i trazite odstetu![]()
![]()
.Vi se pravo nafurali,glumite neki klub.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 35 gostiju.