Nema revanšasarajlija89 je napisao/la:Što se mene tiče, protiv Rome odigrat na rezultat, tj. da ne primimo..ne trebamo se previše trošit, pa u revanšu nešto pokušat....
I šta odluči za grb, vidim nisi odgovorio na pp
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Nema revanšasarajlija89 je napisao/la:Što se mene tiče, protiv Rome odigrat na rezultat, tj. da ne primimo..ne trebamo se previše trošit, pa u revanšu nešto pokušat....

Imaju glup sistem ovog kupa, samo se polufinale igra na dvije utakmicesarajlija89 je napisao/la:Eki nema?
Ja sve kontam od 1/4 finala se igraju dvije. Jel prosle godine tako bilo?
Nista, razvalit ih onda..
aBd biće mi zadovoljstvoIzvini, vidio sam, ali ne stigoh odgovorit. Nek ostane stari grbpa ce iduce sezone biti novi, sa tri zvijezdice
Po meni jedan od najboljih, ako ne i najbolji u posljednje dvije utakmice. Zadnju liniju (imajuci u vidu formu igraca) imamo strasnu. Licht, Chielo, Barza, De Ceglie, Caseres, BonnuciBianconeri1988 je napisao/la:Sad Caceresa i sa ovakvom formom Barzaglia i De Cegliea odbrana je na mjestu i sljedeće sezone.
Na ljeto sve pare na Van Persie, mislim da ga možemo dovesti, Arsenal neće igrati CL, mi ćemo imati love baš za tog top igrača, treba to iskoristiti.
Baš kad sam kod De Ceglie, nije humano koliko je momak napredovao, ne samo taktički, već je fizički baš ojačao, prošlo kolo onoga Ibarba otrese par puta, sinoć Schelotta. I u napadu se popravio, skoro svaku utakmicu uputi par dobrih centaršuteva koje nažalost napadači ne iskoriste, sinoć Matri barem nije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.