Marseille
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- marseille_unique
- Kontakt:
Re: Marseille
ja slejdeca sedmica, zurba jbg, zato i greska, ja vam garantujem slobodno milion ulozite na marseille ako hocete, 1 ko kuca
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
nemate vi pravog rijesenja za odlicnog gourcuff-a, a bas to ce vam i biti propast. iako bi volio da marseille uzme puni plijen u ovoj tekmi!
- marseille_unique
- Kontakt:
ne mogu ja tebi ovdje sad crtati, jer moras pratiti da bi ti zano cemu ti rpicam, zato ti kratko i jasno kazem 1 ko kuca
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
jedva cekam da vidim to "majstore" 

Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...
- marseille_unique
- Kontakt:
ma ko vas j... , glumite da ste coravi i jedni i drugi i ne vidite nas i zurich grupi, a niste svejsni kako ce te naj.... na veledromu, ima da kupite zube po terenu, marseille je gigant evrope i nesto posebno u svijetu fudbala, ima da gori sve a vi ce te da budete sprzeni u tom paklu veledroma, ne znate vi skim imate posla, nije marseille lagan zalogaj, kako ce mo vas se krvi napiti i vama i milanezima,kako sam sretan sa grupom, real pa milan dolaze na uzareni veledrome da ih sprzimo , joj grupe samo taka, nema sumnje da ce milan traziti osvetu za 93, ufffffff kaka grupaaa kaka grupaaaa ufffffffffffffff odlicno da bolje ne moze jeste da nisu dosli oni koje najvise mrzim kao juve manutd ili barca ali dobro je i ovo, marseille en forceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kako ce da padaju na veledromu, uffffffff
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
kraljmarseille_unique je napisao/la:ma ko vas j... , glumite da ste coravi i jedni i drugi i ne vidite nas i zurich grupi, a niste svejsni kako ce te naj.... na veledromu, ima da kupite zube po terenu, marseille je gigant evrope i nesto posebno u svijetu fudbala, ima da gori sve a vi ce te da budete sprzeni u tom paklu veledroma, ne znate vi skim imate posla, nije marseille lagan zalogaj, kako ce mo vas se krvi napiti i vama i milanezima,kako sam sretan sa grupom, real pa milan dolaze na uzareni veledrome da ih sprzimo , joj grupe samo taka, nema sumnje da ce milan traziti osvetu za 93, ufffffff kaka grupaaa kaka grupaaaa ufffffffffffffff odlicno da bolje ne moze jeste da nisu dosli oni koje najvise mrzim kao juve manutd ili barca ali dobro je i ovo, marseille en forceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
- marseille_unique
- Kontakt:
super raspored utakmica, prva protiv milana na Veledromu a onda zadnja protiv reala na velodromu auuuuuuuuuuuu ko ce to docekat, odlucujuca zadnje kolo protiv reala na Veledromu prepunom
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- marseille_unique
- Kontakt:
raspored
1ère journée : OM-Milan AC
Date : 15 septembre 2009
2ème journée : Real Madrid-OM
Date : 30 septembre 2009
3ème journée : Zurich-OM
Date : 21 octobre 2009
4ème journée : OM-Zurich
Date : 3 novembre 2009
5ème journée : Milan AC-OM
Date : 25 novembre 2009
6ème journée : OM-Real Madrid
Date : 8 décembre 2009
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
marseille_unique je napisao/la:ma ko vas j... , glumite da ste coravi i jedni i drugi i ne vidite nas i zurich grupi, a niste svejsni kako ce te naj.... na veledromu, ima da kupite zube po terenu, marseille je gigant evrope i nesto posebno u svijetu fudbala, ima da gori sve a vi ce te da budete sprzeni u tom paklu veledroma, ne znate vi skim imate posla, nije marseille lagan zalogaj, kako ce mo vas se krvi napiti i vama i milanezima,kako sam sretan sa grupom, real pa milan dolaze na uzareni veledrome da ih sprzimo , joj grupe samo taka, nema sumnje da ce milan traziti osvetu za 93, ufffffff kaka grupaaa kaka grupaaaa ufffffffffffffff odlicno da bolje ne moze jeste da nisu dosli oni koje najvise mrzim kao juve manutd ili barca ali dobro je i ovo, marseille en forceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ovo je pravi navijac

nema potpisa
Marseille sigurno prolazi grupu,,protivnici su nam slabasni
-Real Madrid --- Skupina manakena i sminkera kojema je najprece da im frizura izgleda dobro na TV
-Milan----dom penzionera bez motiva
Zurich----vise bih se bojao Sarajeva
Hatem Ben Arfa ove godine ima da zasjeni sve igrace u Ligi Prvaka

-Real Madrid --- Skupina manakena i sminkera kojema je najprece da im frizura izgleda dobro na TV
-Milan----dom penzionera bez motiva
Zurich----vise bih se bojao Sarajeva
Hatem Ben Arfa ove godine ima da zasjeni sve igrace u Ligi Prvaka

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
marseille_unique je napisao/la:raspored
http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 01244.aspx
ja cu ulozit milion na Bordeaux i obogatit cu se... pola dobitka cu dat za poboljsanje i odrzavanje naseg nam najdrazeg sportskog foruma...

AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
još uvijek je 0:0 na derbiju između marseja i bordoa, igra se 54 minuta
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
tekma zavrsila 0-0, gdje je onaj sto je govorio da ce marseille dobiti 100%

Prevario se covjek
desava se, meni nije vokri jer mi remi donese 100 kema 

Vom Jäger zum Gejagten
- marseille_unique
- Kontakt:
tu sam ja care, bio ostao i bicu zauvijek, i znas sta hadj imas li credit card uplati eto milion ako smijes na bet.com da marseille nece osvojiti ligue 1 a ja cu duplo uplatiti da hoce osvoijiti i ne samo to nego ce biti u polufinalu ili finalu lige prvaka a mozda i osvojiti, nravano sad ces se ti nasmijati, ali stas u mene je samo jedan klub , a en kao u ostalih gdje se pare vrte tu su i muhe nakupile se,
iako bez lucha i ben arfe koji je usao 5 minuta prije kraja, bilo smo bolji sa stativom i preckom, imali vis eudaraca puno vise i posjed lopte, i ja sam zadovoljan bez obzira na nula nula, znam da ce mo dosta toga napraviti i u ligi prvaka, navijaci fenomenalni i stadion i tribine, svaki put iako sto dugo navijam za marseille svaki put kada geldam novu utakmicu na veledromu sve sam vise ponosan sto sam navijac marseillea, marseille je nesto posebno u svijetu fudbala, nadam se da ce novi stadion iako mi je tolko krivo sto ga prave biti barem malo slican danasnjem, da ce navijaci opet imati veliku ulogu i izgradnji i obliku tribina,
evo za sada samo stativa brandaa, a kasnije ce biti i cijelokupni highlihts
[youtube][/youtube]
iako bez lucha i ben arfe koji je usao 5 minuta prije kraja, bilo smo bolji sa stativom i preckom, imali vis eudaraca puno vise i posjed lopte, i ja sam zadovoljan bez obzira na nula nula, znam da ce mo dosta toga napraviti i u ligi prvaka, navijaci fenomenalni i stadion i tribine, svaki put iako sto dugo navijam za marseille svaki put kada geldam novu utakmicu na veledromu sve sam vise ponosan sto sam navijac marseillea, marseille je nesto posebno u svijetu fudbala, nadam se da ce novi stadion iako mi je tolko krivo sto ga prave biti barem malo slican danasnjem, da ce navijaci opet imati veliku ulogu i izgradnji i obliku tribina,
evo za sada samo stativa brandaa, a kasnije ce biti i cijelokupni highlihts
[youtube][/youtube]
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- marseille_unique
- Kontakt:
i obavjestenje da ce u prvom kolu prenositi marseille milan na tvu na federalnoj, jer kako doliti onom stadionu i navijacima i spektaklu, tesko, zato slusajte mene vidicete za sedam dana ce najabljivati utakmicu sa Veledroma od 15 semptebra, odlicno sve se poklapa
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Pa ko se ne bi smijao molim temarseille_unique je napisao/la:tu sam ja care, bio ostao i bicu zauvijek, i znas sta hadj imas li credit card uplati eto milion ako smijes na bet.com da marseille nece osvojiti ligue 1 a ja cu duplo uplatiti da hoce osvoijiti i ne samo to nego ce biti u polufinalu ili finalu lige prvaka a mozda i osvojiti, nravano sad ces se ti nasmijati

Kako je dobar taj komentator, jedan od najboljih, mislim da sam ga prvi put slušao na iraq..... Meni je Marseille uvijek drag bio. Nadam se da će ići u vrh.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.