Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Huska
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Huska » 22 jan 2012, 22:40

A pogotovo protiv ekipa protiv koji se ne smiju sviratu cisti penali...Nemojta da dzaba opet krece ista prica, jer svima je isto...

Mada je ovo cist gola Pazzinia, al' ajde :D

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 22 jan 2012, 22:40

samo onaj vas Klose igra uh 8-)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 22 jan 2012, 22:41

slika

Pravi Romanista 8-)

P.S. Juventini, polako ali sigurno ostavljate iza sebe navijače Arsenala, Reala i Barce u trci za najveće trollove foruma. Čestitam, samo nastavite..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 23 jan 2012, 03:49

spielführer_21 je napisao/la:slika

Pravi Romanista 8-)

P.S. Juventini, polako ali sigurno ostavljate iza sebe navijače Arsenala, Reala i Barce u trci za najveće trollove foruma. Čestitam, samo nastavite..
Trener koji nema poraza u gradskom derbiju...sa juventusom,romom i sad interom nije izgubio nijedan gradski derbi :lol:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 23 jan 2012, 09:00

Sve po starom, neki nikako da pobijede regularno, italijanska liga zbog takvih sudaca i jest na putu prema dnu.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 23 jan 2012, 11:52

Google je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:slika

Pravi Romanista 8-)

Trener koji nema poraza u gradskom derbiju...sa juventusom,romom i sad interom nije izgubio nijedan gradski derbi :lol:
Ali zato ima trofeja ko Capelo i Lippi zajedno. :D
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 23 jan 2012, 12:25

slika
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 23 jan 2012, 12:43

slika :lol:

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 23 jan 2012, 12:53

Na prvoj slici su odsjekli igraca Lazia koji je skoro u liniji sa Pazzinijem, vjerovatno je i bio ofsajd al hajd

druga slika, faul nad Luciom :roll:

ljudska glupost uistinu nema granice, al nista cudno od dezurnih moralista, koji se sakriju u rupu kad se sudi u korist njihovog kluba

Inter je na -6, be aware...
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 23 jan 2012, 12:57

Juve je na +6, keep dreaming :!: 8-)
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 23 jan 2012, 12:58

Puma je napisao/la:Na prvoj slici su odsjekli igraca Lazia koji je skoro u liniji sa Pazzinijem, vjerovatno je i bio ofsajd al hajd

druga slika, faul nad Luciom :roll:

ljudska glupost uistinu nema granice, al nista cudno od dezurnih moralista, koji se sakriju u rupu kad se sudi u korist njihovog kluba

Inter je na -6, be aware...
Gledao sam utakmicu, tako da znam da je bio offside, dok ces ti uvijek pricat' suprotno...

Jedva cekam utakmicu sa interom, pa da opet bude kao u Milanu. Jos uvijek mislite da mozete bit prvi...sanjaj te!! :D

Pa, Lazio je bio dosta bolji, ne mozes ocekivat uvijek pobjede iz jedno ili dvije sanse. Nema dominacije, sve na neku srecu ili previde sudija...

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 23 jan 2012, 13:01

"On ako ikada osvoji Copa Italia, ja cu ga smatrati trenerom"
Mourinho o Ranijeriju :lol:
MENI MOJE, A VAMA VASE

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 jan 2012, 13:29

SoloJuve26 je napisao/la:Znaci jedni dobivaju penale drugi dobivaju ofsajd golove da bi ostali u trku s Juventusom?? :lol:
Bianconeri1988 je napisao/la:Boga mi teško je igrati protiv penal i ofsajd ekipe :mrgreen: :lol:
A protiv trećih ne sviraju očigledne penale (pogledati pod Cagliari). ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 23 jan 2012, 13:32

Monolog je napisao/la:
SoloJuve26 je napisao/la:Znaci jedni dobivaju penale drugi dobivaju ofsajd golove da bi ostali u trku s Juventusom?? :lol:
Bianconeri1988 je napisao/la:Boga mi teško je igrati protiv penal i ofsajd ekipe :mrgreen: :lol:
A velika većina navijača tih trećih je saglasna sa tim da je jedna od onih situacija bila sigurno penal i ne peru se toga kako se implicira. ;)
I to se (priznaćete nevjerne tome), ne dešava toliko često kao u slučajevima prvih i drugih navedenih
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 23 jan 2012, 13:33

Monolog je napisao/la:
kako da pogledam "pod Cagliari" ?? :roll:

Logika, smisao??
MENI MOJE, A VAMA VASE

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 jan 2012, 13:35

ramiral je napisao/la:A velika većina navijača tih trećih je saglasna sa tim da je jedna od onih situacija bila sigurno penal i ne peru se toga kako se implicira.
I to se (priznaćete nevjerne tome), ne dešava toliko često kao u slučajevima prvih i drugih navedenih
Ja se isto tako sjećam meča Inter - Napoli (čekao sam za velike pare) i penala za Napoli. :lol: Ti? Da se razumijemo, naravno da ima navijača Juventusa koji realno sagledaju stvari, al' kada se određena trojka pojavi na nekoj temi, ista se pretvara u prepucavanja osmogodišnjaka. ;)
F.G.R. HARMANI je napisao/la:kako da pogledam "pod Cagliari" ??
Kao i svaki troll. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 23 jan 2012, 13:39

Monolog je napisao/la:
Jos sto volim odgovoriti ovim sto se ubacuju u rasprave poput fantoma...Nigdje ih nema pa se odjednom se pojave...
Protiv JUVETA se ne sviraju penali u samo jednoj utakmici ali se ostalim sviraju-protivnicima ne sviraju(Milan), dok dr. daju golove iz cistih opsajda golim okom vidljivim a ne nekim pomagalima, pa se protivnicima ne sviraju cisti penali(Inter)- Kao sto ti kazes vidi protiv JUVENTUSA...
Uglavnom da se razumijemo JUVE su ove god. najvise ostetili doduse Inter je najsmjesnijom odlukom ostecen ali samo jednom, JUVETU nisu svirana bar 3-4 cista penala, ponisteno je 2-3 gola vrlo sumnjiva pogotovo onaj protiv Parme gdje Matri bio barem 1,5m iza protivnickog igraca...
Ekipa Milana je ta koja je imala najvecu sudijsku pomoc i to je jedini razlog zasto su vrlo blizu JUVENTUSU...
Kao i Inter....
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 23 jan 2012, 13:42

Monolog je napisao/la:
ramiral je napisao/la:A velika većina navijača tih trećih je saglasna sa tim da je jedna od onih situacija bila sigurno penal i ne peru se toga kako se implicira.
Ja se isto tako sjećam meča Inter - Napoli (čekao sam za velike pare) i penala za Napoli. :lol: Ti? Da se razumijemo, naravno da ima navijača Juventusa koji realno sagledaju stvari, al' kada se određena trojka pojavi na nekoj temi, ista se pretvara u prepucavanja osmogodišnjaka. ;)
F.G.R. HARMANI je napisao/la:kako da pogledam "pod Cagliari" ??
Kao i svaki troll. ;)
Ne znam što se toliko sekirate oko ''pojedinog trojca'' i proglašavate ih dječicom, trolovima, prepucantima itd.
Izgleda niko ne smije replicirati nikome ko pokušava podvaliti nešto kontra Juventusa.
Protiv Cagliarija bih svirao najmanje jedan penal kontra Juvea - pošteno.

Spominješ penal za Napoli? Smiješan je u najmanju ruku, da se ja kao veliki mrzitelj ''plavocrnog kluba'' pitam ne bih ga svirao. Tačka-crta.
Ako su oni osmogodišnjaci, provokatori su petogodišnjaci. ;)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 23 jan 2012, 13:42

Hajde Juventini **** vas to! Nismo spali na to da se raspravljamo kakve Inter daje golove! Imamo mi svoje, boli nas tuki za ostalo.
Nemojte se brinuti, nece nas stici. Oni sto su osvojili osvojili su, pa neka zabijaju i pobjedjuju kako hoce.
MENI MOJE, A VAMA VASE

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 jan 2012, 13:43

Da l' su sudije oštetile Milan? Da l' su sudije oštetile Inter?

Čovječe, suđenje u ligi je katastrofa. Koliko god se pomogne Interu i Milanu, toliko se pomogne i Juventusu. Isti slučaj je i sa greškama. No, pojedini ovdje tvrde da se samo šilji milanskim klubovima, dok Stara Dama igra vanserijski fudbal kontra 11 protivničkih igrača i 3 suca. :mrgreen: Mal' ne rekoh. :mrgreen:

Kada prihvatite očigledne stvari, onda će se moći s vama lijepo razgovarati. Dobro je @Spielfuhrer napisao da polako al' sigurno navijači Juventusa skidaju sa trona Barceloniste, Realovce i Arsenalovce kada je šupljiranje u pitanju.

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 11 gostiju.