Kada ce to biti zvanicno ??senad_flamin je napisao/la:Evo stize Maxi Lopez krece sa aerodroma ,nije los napadac
Po meni polovnjak ali eto.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Kada ce to biti zvanicno ??senad_flamin je napisao/la:Evo stize Maxi Lopez krece sa aerodroma ,nije los napadac
Los raspored skroz. Ako prije utakmice Milan Juve budete i dalje u borbi za prvo mjesto imat cete dobre sanse za skudeto.senad_flamin je napisao/la:Prev.Next
ITAC Milan - Lazio 1/26/12
ITA1 Milan - Cagliari 1/29/12
ITA1 Lazio - Milan 2/1/12
ITA1 Milan - Napoli 2/5/12
ITA1 Udinese - Milan 2/12/12
UCL Milan - Arsenal 2/15/12
ITA1 Cesena - Milan 2/19/12
ITA1 Milan - Juventus 2/26/12
uljez Cessena
Ma prijatelju nemoj se ljutiti al kakav crni Maxi Lopez i kakav crni rizik sa Tevezom,na Cassana ne racunaj pitanje je hocel taj covjek moci igrati fudbal ikako vise.senad_flamin je napisao/la:Ma vjerovatno da njegova epizoda u Milanu nece dugo trajati, jer uskoro se vraca Cassano i Pato,a i El Shaarawy postaje sve bolji...
EDIT:
Maxi Lopez to Milan: it seems it!
As shown in the drawing up of MilanNews.it. in collaboration with Radio Sport, Milan seems to have closed for Maxi Lopez. The player is leaving in these minutes from Catania airport to land at Malpensa airport and head for Via Turati to sign with the Rossoneri. The Argentine refused to accept the loan Fulham Dry at Milan.
Pa sta cu se ljutit ne dovodim ja igrace, da mogu rado bi rekao Galianiu da sutra ne ide na dogovor sa Cataniom..Warrick je napisao/la:Ma prijatelju nemoj se ljutiti al kakav crni Maxi Lopez i kakav crni rizik sa Tevezom,na Cassana ne racunaj pitanje je hocel taj covjek moci igrati fudbal ikako vise.senad_flamin je napisao/la:Ma vjerovatno da njegova epizoda u Milanu nece dugo trajati, jer uskoro se vraca Cassano i Pato,a i El Shaarawy postaje sve bolji...
EDIT:
Maxi Lopez to Milan: it seems it!
As shown in the drawing up of MilanNews.it. in collaboration with Radio Sport, Milan seems to have closed for Maxi Lopez. The player is leaving in these minutes from Catania airport to land at Malpensa airport and head for Via Turati to sign with the Rossoneri. The Argentine refused to accept the loan Fulham Dry at Milan.
Lopez polovnjak klasicni,Tevez svjetska klasa,i Ibra je bio rizik i Boateng i Cassano pa sta je bilo na kraju drugacije je to kod nas u Milanu po meni jedno veliko NE Lopezu.
prije utakmce Milan-Juve ,Juve ce nam bjezati jedno 5 bodovaSoni je napisao/la:Los raspored skroz. Ako prije utakmice Milan Juve budete i dalje u borbi za prvo mjesto imat cete dobre sanse za skudeto.senad_flamin je napisao/la:Prev.Next
uljez Cessena
Bice klasicno razbijanje i pucanje po savovima protiv JUVETA jer niko nece pobjediti JUVENTUSA u derbi mecu ove sezone zbog ovog mentaliteta koji nije luzerski za razliku od prosle 2 sezone kad smo takodjer pobjedjivali derbije, al' zato gubili od otpad ekipa i to kuci...meho-medo je napisao/la:prije utakmce Milan-Juve ,Juve ce nam bjezati jedno 5 bodovaSoni je napisao/la:Los raspored skroz. Ako prije utakmice Milan Juve budete i dalje u borbi za prvo mjesto imat cete dobre sanse za skudeto.senad_flamin je napisao/la:Prev.Next
uljez Cessena......to je neko moje misljenje eh sada sta ce se desiti u toj utakmici necu prognozirati ,ali onda do kraja sezone ce ostati jos nekih 14-tak kola a Milan ce onda jedno 10-tak kola imati laganiji raspored od Juventusa
i tu ce se pred kraj sezone opet prvenstvo zakuhati
![]()
Ibrahimović je rekao da je njegov tim zaslužio trijumf.
"Igrali smo dobro, niko nije ni mislio da će biti lako, mali je teren, Novara se dobro branila, dao sam gol na vreme. Idemo dalje, i dalje imamo samo bod manje od Juventusa", kaže Šveđanin.
Aplaudirali su mu protivnički navijači.
"Hvala im, dobro sam igrao, kao i cela ekipa", dodao je Ibra.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.