NK Široki Brijeg

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 07 jan 2012, 16:31

Nije ni los kakvih smo imali u tim momentima. On je jos i najcvrsci bio, pogotovo u skok duelu. Samo da jest malo spor, jest. Al opet, cijela obrana je nikakva bila, i stalno se rotirala, pa ne bih njega toliko ni krivio za sve to.
Uglavnom, slozio bih, se, prosjecan, solidan igrac, ovisi u kakvoj formi, moze biti uporabljiv.
...Život za Široki...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 10 jan 2012, 14:00

Branko Karačić: Spremamo se preteći Željezničar i osvojiti prvenstvo

ŠIROKI BRIJEG - Danas u 10 sati na travnjaku stadiona Pecara u Širokom Brijegu obavljena je prva ovogodišnja prozivka u NK Široki Brijeg. Trener Karačić je pozdravio okupljene igrače te ih uputio i na prvi pripremni trening, odnosno lagano trčanje po igralištu.

Par minuta kasnije trener Karačić se obratio i okupljenim novinarima te iznio par razmišljanja, kao i najavu ambicija za proljetni dio sezone. Uglavnom mediji su informirani o predstojećoj pripremnoj fazi gdje su kod postojećeg kadra priključena i sedmorica juniora koji bi trebali proći pripreme sa prvotimcima. Široki će dio priprema odraditi u Antaliji (Turska) gdje su već dogovorene i dvije prijateljske utakmice. Sve ukupno Široki će odigrati najmanje 9 utakmica u fazi priprema a zadnja provjera pred nastavak prvenstva bit će u Mostaru protiv Zrinjskog.

slika

- Nećemo se libiti reći da su naše ambicije vrlo visoke, želimo osvojiti prvenstvo i Kup. Neće biti nimalo lako ali ja vjerujem da Široki ima kvalitete i znanja da to možemo napraviti. Spremat ćemo se upravo za to. Većinu smo prvenstva proveli na prvoj poziciji i želimo se što prije vratiti na istu. Prva prvenstvena utakmica je protiv Željezničara u gostima i želimo je dobiti. No, međutim ta utakmica je važna ali ne vjerujem da je presudna za osvajanje prvenstva. Drago mi je da smo ekipi priključili i nekoliko juniora i volio bih da neki od njih budu konkurenti za mjesta u momčadi. Mislim da dolazi njihovo vrijeme jer biološki sat je neumoljiv i neke će igrače u budućnosti upravo mladi morati zamjeniti. Na njima je da se dokažu - riječi su šefa Karačića.

Na današnjoj prozivci su se pojavili svi očekivani igrači izuzev dvojice Brazilaca- Marciana i Jefthona koji bi se trebali pojaviti za dan dva. Također, na prvom treningu je bio i novo pojačanje Jurčević koji bi trebao upotpuniti desni bok Širokobriježana. Po riječima Karačića radi se o odličnom igraču od kojeg se podosta očekuje u nastavku prvenstva. Prvenstveno pojačavanje ionako odlične obrane te probojnost po desnom boku.

slika

Trener koji je napravio pozitivan pomak u igri glede taktickog postavljanja, ozbiljnosti pristupa u obrani, ali i najvaznije - ne pristaje na Mijino ''nama je cilj Europa, sve iznad toga je premija''. Well, fuck that shit. Široki Brijeg je daleko bolji od toga.
...Život za Široki...

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 13 jan 2012, 13:56

Imal šta novo u Širokom?ušutili ste se,mudro radite ;)
Einigkeit und Recht und Freiheit

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 13 jan 2012, 14:27

Nema nista novo, samo suti i radi, kao i uvijek. 8-)
...Život za Široki...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 20 jan 2012, 14:49

Nova pravila naseg saveza.Prijateljska utakmica s klubom iz susjednih zemalja smatra se međunarodnom utakmicom i mogu je suditi samo suci s Uefine liste.Takvih je u BIH nekoliko.Tako da će nas turnir Gojku Šušku suditi Valjić,Alečković i čini mi se Pilav.Pomocnici bi isto trebali biti s Uefine liste ali ih ne mogu naci.Bas me zanima tko ce dogodine zeljeti igrati s klubovima iz drugih drzava,jer tu na suce odo oko 2000 km po utakmici,a nasi klubovi kasne s isplatom cak i u domacem prvenstvu.Ideja nije losa al ne vidim kako ce se to sve pokriti.Ne vjerujem da u Turskoj sve prijateljske utakmice sude suci s Uefine liste!!! ;) ;) ;)
PS-sto se tiče naseg prvog tima,sutra u 14 h. igramo utakmicu na glavnom terenu na Blatu s Brotnjom!!!Po priči igrača toliko su samouvjereni i toliko vjeruju Karačiću da im nitko ne moze stati na put do dvostruke krune.Po meni je to previse samouvjereno,jer nam treba jos jedan dobar napadač kao i jedan vezni,budu li Jure,Dane i ostali igrali kao u zadnjim kolima!!!

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 20 jan 2012, 15:10

DO duple krune teško, ali je Široki uz Želju najozbiljniji konkurent za oba trofeja. Ne samo zbog bodovnog salda i kvaliteta ekipe, nego i zbog činjenice da kao i Željo nisu skoro nikako mijenjali sastav.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 21 jan 2012, 11:13

ŠB.TRN je napisao/la:Nova pravila naseg saveza.Prijateljska utakmica s klubom iz susjednih zemalja smatra se međunarodnom utakmicom i mogu je suditi samo suci s Uefine liste.Takvih je u BIH nekoliko.Tako da će nas turnir Gojku Šušku suditi Valjić,Alečković i čini mi se Pilav.Pomocnici bi isto trebali biti s Uefine liste ali ih ne mogu naci.Bas me zanima tko ce dogodine zeljeti igrati s klubovima iz drugih drzava,jer tu na suce odo oko 2000 km po utakmici,a nasi klubovi kasne s isplatom cak i u domacem prvenstvu.Ideja nije losa al ne vidim kako ce se to sve pokriti.Ne vjerujem da u Turskoj sve prijateljske utakmice sude suci s Uefine liste!!! ;) ;) ;)
1. avgusta 2011. godine, FIFA je usvojila Pravilnik koji jasno precizira sve pojedinosti oko organizacije međunarodnih prijateljskih utakmica. N / FS BiH klubove je o svemu obavijestio 29. decembra 2011. godine.

Nije do naseg saveza...imas clanak na onom futavom portalu sc----
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 21 jan 2012, 17:43

Ne vjerujem da ce Širokom na pripremama u Turskoj suditi suci s Uefine liste,al eto...
Sto se tiče danasnje utakmice,zalaganje vrlo dobro,nikada s vise zelje nismo bili na pocetku priprema.Najgori,Jure,Dane,Roskam.....
Od boljih tu su svakako lijevi bočni sto je usao,ne znam mu ime,jedan je od juniora,ovaj novi Juričević,Marsijano,Ljubić,naravno Ješe......Imamo odličnih juniora i svakako zasluzuju priliku,onaj mali Kožulj je dobar.Rezultat 4-0 na kraju,Brotnjo nije lose izgledalo dok su imali snage.Za nas golove dali Kvesić,dva Ljubić i Varea!!!

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 23 jan 2012, 11:34

slika

slika

sta bi ovo u novom sadu sinoc?.....grobari kupili zastave kao u shopingu,izmedju ostalih i vasu....sramota.....koji qurac uopste nosite zastave,ako ih ne mozete sacuvati....nece se moci zivjeti od njih nakon ove "kolekcije" sinoc :oops:
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 23 jan 2012, 14:40

Dule 078 je napisao/la:slika

slika

sta bi ovo u novom sadu sinoc?.....grobari kupili zastave kao u shopingu,izmedju ostalih i vasu....sramota.....koji qurac uopste nosite zastave,ako ih ne mozete sacuvati....nece se moci zivjeti od njih nakon ove "kolekcije" sinoc :oops:
Slazem se u potpunosti,ako je ne mozes cuvati onda je ne nosi!!!.Inače,kako su Srbi bili cuvani u Hrvatskoj na prvenstvu ovo je sramota sta se nasima radi tamo.Bas se vidi da ste zaostali,ali stvarno.Vas je u Hrvatskoj bilo 300 nas je tamo 3000 ali sve je do policije i organizacije.Niste nas uplasili i ide nas jos vise tamo.Pad svake zastave je sramota,a ako zelis vidjeti koliko mi imamo tuđih transova otiđi na stranicu Škripara na fejsu,sve ima!!! ;)

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 23 jan 2012, 15:34

Dule 078 je napisao/la:slika

slika

:lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: jbg desava ... :mrgreen:
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 23 jan 2012, 15:49

nek vas tješi što niste jedini,obratiti pažnju na ove iz dubrave što su se čak **** na faceboku...kakav blam :D

slika

slika

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 23 jan 2012, 15:59

Lako je za ovu zastavu, nikad i nije bila dio tribine pa i nije steta kao takva, al ovi sto sebi svasta nesto dopustaju, a veze sa tim nemaju, nego eto ''nek ima nesto uz mene''... kakvi levati.
Nego trebali su te likove malo nabiti, da postede ostatak truda.
...Život za Široki...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 23 jan 2012, 16:01

slika
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 23 jan 2012, 16:09

@sarajlijica

na koju zastavu se odnosi ovaj citat?..na ovu iz širokog,ili onu iz pule,ili ovu iz dubrave?
Zadnja izmjena: Dule 078, dana/u 23 jan 2012, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 23 jan 2012, 16:14

Na onu iz SB
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 23 jan 2012, 16:56

Da su pametni ovi iz Škripara nalupali bi ove kloceve ,jedino ako ovi ne vode tribinu,jer znam da su bili nekada prije u prvoj liniji navijača.Isto tako ovo se nosilo na utakmica Hrvatske,tako da vam ne pije vode da ova zastava što je pala nije bila među udarnim.Stalno se nosilo i pomirite se sa tim da su vam Srbi uzeli to,a isto tako naucite svoje navijače kodeksu kojim treba da se služe kada idu negdje na gostovanja,pogotovo ovako teška.
$ ? $ ? ? " " ".

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 23 jan 2012, 17:04

Ova slika iznad oduzetog je cisto kad je napravljena ta zastava u pitanju, nema veze prva ekipa s tim. ;) Nadjem ti na pvt ak hoces koje su u biti tu od ekipe i na samoj tribini, ovu vrlo tesko da ces naci na nasoj tribini, al znam na koju mislis, no nije to ta. Doduse, slobodno provjeri, da nije do mene. Bila je jos jedna tu, pa cak ni ta nije od ove ovdje ekipe, al ona vec jest na utakmicama, definitivno. Doduse, ta je kod normalnih likova, pa samim time i na mjestu, a ovi sabani i njihovo, pih.

To sto svaki idiot moze otiskati nas logo na zastavu, a veze sa tim nema, i nesto se kao k.urciti, a i dalje veze nema sa zivotom, kamoli navijanjem pa dopustiti takvo sto, to je njihova sramota i jedan posve drugi problem... al vjerujem da se brojni ovdje s tim mogu identificirati i razumjeti o cemu pricam.

Steta samo sto ih ovi nisu zgazili, nazalost. Ovako ce biti zgazeni ovdje. Na jedan malo bolniji nacin.

Ako smo gotovi s tom raspravom, idemo dalje da ne sjebajemo temu, pm za ostalo.
...Život za Široki...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 23 jan 2012, 18:14

Samo da se vratim na ovu zastavu.Momci na ovoj slici nisu koliko znam nikako u Srbiji,vidi se da je bilo ljeto kad je ovo slikano,i ne vjerujem da bi je ovi izgubili jer oni nikad zastavu ili trans nisu izgubili,barem koliko ja znam.Ne znam tko je ovu zastavu nosio gore,al na tribinama Škripara je nisam viđao.Malo bi i Škripari trebali poraditi na tome tko se sve predstavlja kao Škripar i tko sve tiska i stavlja logo od Škripara!!!
PS-ovi na slici su među Škriparima al ova slika je odavno,ne iz Srbije.Ova zastava nikada od Škripara nije bila na utakmicama HRV repke!!!I ova Donja Dubrava je u Međimurju,al svejedno-sramota.Bolje je zapaliti nego da ti je netko uzme.
Okrenimo se temi-NK Široki Brijeg,ako je moguce :) ;)

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 23 jan 2012, 19:08

Slika zastave,iza koje se nalaze likovi u Hr. dresovima,jasno govori da zastava nije tek onako,napravljena bezveze .
Likovi nisu bilo ko i bitan su dio vase tribine. Na toj zastavi ima oficijelni logo Skripara ,a ti bitniji likovi Skripara je drze u rukama..znaci da je i ta zastava dio ozbiljnije price a nije neka simpatizerska i nesto atko..kako se pokusava predstaviti.

Hajde,desava se svima..asamo se nadam da ovaj gubitak nece vas sprijeciti da gostujete i po drugim dijelovima federacije.bilo bi steta :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.