De mi molim te nabroj taj tvoj kostur ekipe, jer ga stalno i ti i drugi ovdje na forumu spominjete.Elegant je napisao/la:Dialibu smo izgubili,ovi ostali bi trebali dobiti sansu li realno samo za 2-3 ima mjesta. Ne mozemo mjenjati kostur ekipe tek tako.Adi_Zepce je napisao/la:Takođe nadam se da ce malo obratiti paznje na Zukanovcia,Cocalica,Subasica,Barica,Dialibu itd...
Avdukica bi trebalo iskljucit, jer imamo Asmira i Kenana.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Zadnja izmjena: vendeta87, dana/u 23 jan 2012, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
- Principatus
- Kontakt:
Evo i tebi nesto od cike Principatusa.vendeta87 je napisao/la: Da razjasnimo jednu stvar Barbarez je legenda BIH jer je igrao za ovu reprezentaciju kada drugi nisu ni htjeli da cuju za nju. A Susic je legenda Jugoslovenskog fudbala, jer nemoj se zavaravati on je tek poceo da brine o bh. fudbala i reprezentaciji kada je ona postala uspjesna i kada je vidio soju korsit u svemu tome.
Stojeci, treci sa lijeve strane.
" onclick="window.open(this.href);return false;
ili ti ga ovdje:
Inace to je bilo u jako uspjesnoj godini 1993, gdje je Susic vidio svoju korist u svemu tome.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 23 jan 2012, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Jes nam dobro dosao covjek sa 40 banki, ja nisam njeag kritikovaa sto on nije igra za BIH jer realno zbog godina nije ni mogao, nego sam ga kritikova zbog toga sto se nije ranije ukljucio u rad saveza al ta kritika stoji i za druge tzv. bh. fudbalske legende.Principatus je napisao/la:Evo i tebi nesto od cike Principatusa.vendeta87 je napisao/la: Da razjasnimo jednu stvar Barbarez je legenda BIH jer je igrao za ovu reprezentaciju kada drugi nisu ni htjeli da cuju za nju. A Susic je legenda Jugoslovenskog fudbala, jer nemoj se zavaravati on je tek poceo da brine o bh. fudbala i reprezentaciji kada je ona postala uspjesna i kada je vidio soju korsit u svemu tome.
Stojeci, treci sa lijeve strane.
- Principatus
- Kontakt:
Ne nego si rekao, da se tek poceo brinuti o reprezentaciji kada je vidio svoju korist. Tvoje rijeci.vendeta87 je napisao/la: ja nisam njeg kritikova sot on nije igra za BIH jer realno zbog godina nije ni mogao, nego sam ga kritikova zbog toga sto se nije ranije ukljucio u rad saveza
A ja mislim da `93 nije imao koristi.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Pa nije imao ni neku stetu, kao igraci koji su se mogli odluciti za druge reprezentacije i napraviti vece karijere a oni ipak igrali za BIH a neki ih ovda po forumu pljuju kako im je volja ( ne mislim an tebe nego druge osobe ) a kad se nesto kaze protiv Susica svi skacu u njegovu odbranu.Principatus je napisao/la:Ne nego si rekao, da se tek poceo brinuti o reprezentaciji kada je vidio svoju korist. Tvoje rijeci.vendeta87 je napisao/la: ja nisam njeg kritikova sot on nije igra za BIH jer realno zbog godina nije ni mogao, nego sam ga kritikova zbog toga sto se nije ranije ukljucio u rad saveza
A ja mislim da `93 nije imao koristi.
Koji Baric?Adi_Zepce je napisao/la:Nmg da vjerujem da ce Avudkic pored Sehica i Burica biti treci golman reprezentacije.Gledao sam Borca u ovoj sezoni 5-6 puta,Avudkic je primao kriminalne pogotke.Covjek je vec usao u 30 godinu zivota i sigurno je da on nece napredovati vise od Borca,znaci to mu je vjerovatno i vrh.Buric i Sehic su jos uvijek mladi,brane u boljim ligama nego sto je ova nasa i imaju taj prostor za napredak.Nadam se da ce Pape to kad-tad shvatiti.
Sto se tice Visce i Stevanovica,ako ce igrati protiv Brazila sa najjacim timom onda ovu dvojicu neka zove protiv Irske.Takođe nadam se da ce malo obratiti paznje na Zukanovcia,Cocalica,Subasica,Barica,Dialibu itd...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Mario Baric, iz Genta, 26 godina, desni bek, rodjen u BIH, moglo bi se i o njemu razmjsljati al uzaludno je to kad Vranjes, Subasic ili Cocalic koji su prosli mlade selekcije BIH ne mogu dobiti poziv.Cartman je napisao/la:Koji Baric?Adi_Zepce je napisao/la:Nmg da vjerujem da ce Avudkic pored Sehica i Burica biti treci golman reprezentacije.Gledao sam Borca u ovoj sezoni 5-6 puta,Avudkic je primao kriminalne pogotke.Covjek je vec usao u 30 godinu zivota i sigurno je da on nece napredovati vise od Borca,znaci to mu je vjerovatno i vrh.Buric i Sehic su jos uvijek mladi,brane u boljim ligama nego sto je ova nasa i imaju taj prostor za napredak.Nadam se da ce Pape to kad-tad shvatiti.
Sto se tice Visce i Stevanovica,ako ce igrati protiv Brazila sa najjacim timom onda ovu dvojicu neka zove protiv Irske.Takođe nadam se da ce malo obratiti paznje na Zukanovcia,Cocalica,Subasica,Barica,Dialibu itd...
- Principatus
- Kontakt:
"Diskusija" okolo Susica je vec odavno izgubila smisao i podlogu za rezonovanu argumentaciju. Zato se inace i ne upustam u istu, osim ako neko siri ocigledne dezinformacije tipa: Prepolovila se gledanost repke etc.vendeta87 je napisao/la:a kad se nesto kaze protiv Susica svi skacu u njegovu odbranu.
Avdukic nema sta traziti u repci. Isto kao i ovi preko 27-28 godina sto igraju u vamo nekim lijevim ligama.
Trebaju nam ovi mladji, Coca i Hadzic. Ja Zukanovica nisam gledao tako da nemogu reci. Besic u U21 kao i Zahirovic.
Trebaju nam ovi mladji, Coca i Hadzic. Ja Zukanovica nisam gledao tako da nemogu reci. Besic u U21 kao i Zahirovic.
a sto lave nogira zahirovica u mladu repku, a fra'er je trenutno medju 3-4 najbolja igraca A repke ?soko je napisao/la:Avdukic nema sta traziti u repci. Isto kao i ovi preko 27-28 godina sto igraju u vamo nekim lijevim ligama.
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
e pretjera ga i ti......zahirovic je sezonu zavrsio kao rezerva u timu koji je ispao iz ruske 1. lige. decko je pokazao borbenost, zelju ali je cinjenica da nema kvalitet za reprezentaciju, mozda na nekoj siroj listi.Limuntos je napisao/la:a sto lave nogira zahirovica u mladu repku, a fra'er je trenutno medju 3-4 najbolja igraca A repke ?soko je napisao/la:Avdukic nema sta traziti u repci. Isto kao i ovi preko 27-28 godina sto igraju u vamo nekim lijevim ligama.
Sent from my Commodore 64
Evo napravio sam jedan spisak igraca koje bih ja pozva da sam selektor:
Golmani:Begovic, Sehic, Buric
Stoperi:Spahic, Pandza,Cocalic,Zukanovic
Bekovi:Mujdza, Vranjes, Papac, Subasic
Vezni: Misimovic, Pjanic, Zahirovic, Hadzic, Salihovic, Medunjanin,
Krila: Lulic, Visca, Stevanovic, Mahmutovic
Napad: Dzeko, Ibisevic.
Ovo je u formaciji 4-2-3-1. Pri cemu mislim da se ne treba odricati ostalih nasih igraca.
Golmani:Begovic, Sehic, Buric
Stoperi:Spahic, Pandza,Cocalic,Zukanovic
Bekovi:Mujdza, Vranjes, Papac, Subasic
Vezni: Misimovic, Pjanic, Zahirovic, Hadzic, Salihovic, Medunjanin,
Krila: Lulic, Visca, Stevanovic, Mahmutovic
Napad: Dzeko, Ibisevic.
Ovo je u formaciji 4-2-3-1. Pri cemu mislim da se ne treba odricati ostalih nasih igraca.
Nije ispao iz lige sezona jos nije gotova sad tek treba da pocne razigravanje za opstanak i za prvaka. Jer ove godine ce i Rusi zavrsiti kada i ostatak Evrope.nihco je napisao/la:e pretjera ga i ti......zahirovic je sezonu zavrsio kao rezerva u timu koji je ispao iz ruske 1. lige. decko je pokazao borbenost, zelju ali je cinjenica da nema kvalitet za reprezentaciju, mozda na nekoj siroj listi.Limuntos je napisao/la:a sto lave nogira zahirovica u mladu repku, a fra'er je trenutno medju 3-4 najbolja igraca A repke ?soko je napisao/la:Avdukic nema sta traziti u repci. Isto kao i ovi preko 27-28 godina sto igraju u vamo nekim lijevim ligama.
pa bolan kako ce se zavrsiti prica o susicu kada prvu provjeru, nakon debakla protiv portugala i cinjenice da je priznao greske, poziva iste igrace, prica o 18-19 igraca , poziva tri golmana, potpuno nelogicno.Principatus je napisao/la:"Diskusija" okolo Susica je vec odavno izgubila smisao i podlogu za rezonovanu argumentaciju. Zato se inace i ne upustam u istu, osim ako neko siri ocigledne dezinformacije tipa: Prepolovila se gledanost repke etc.vendeta87 je napisao/la:a kad se nesto kaze protiv Susica svi skacu u njegovu odbranu.
nije ispao ali je predposljednji s velikim sansama da ispadne, i u takvoj ekipi , zahirovic je posljednji par mjeseci bio rezerva , nije pomoglo ni forsiranje u reprezentaciji. pa valjda nesto znaju i vide ti treneri s kojima radi redovno.vendeta87 je napisao/la: Nije ispao iz lige sezona jos nije gotova sad tek treba da pocne razigravanje za opstanak i za prvaka. Jer ove godine ce i Rusi zavrsiti kada i ostatak Evrope.
Price o izbacivanju Zahirovica su gluposti. Momak je odigrao nekoliko odlicnih utakmica, jedino je u Lisabonu podbacio, ali nije igrao na svojoj poziciji. Za to je Susic kriv. A u toj utakmici su podbacili i mnogo iskusniji igraci od njega, od kojih moramo ocekivat puno bolje (Spahic, Lulic, Pjanic itd).
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Halo raja, pa sta bi sa onim Edizom Bahtiyarogluom?
Mnogi, na forumu, su govorili kako je to sledeci Pique, i da ga moramo zvati i Susic je takodjer to mislio..pa sta bi?
Mnogi, na forumu, su govorili kako je to sledeci Pique, i da ga moramo zvati i Susic je takodjer to mislio..pa sta bi?
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
To stoji sto kazes, al nije on toliko los bolji npr. od Besica ili Mravca a i vrijeme je na njegovoj strani.nihco je napisao/la:nije ispao ali je predposljednji s velikim sansama da ispadne, i u takvoj ekipi , zahirovic je posljednji par mjeseci bio rezerva , nije pomoglo ni forsiranje u reprezentaciji. pa valjda nesto znaju i vide ti treneri s kojima radi redovno.vendeta87 je napisao/la: Nije ispao iz lige sezona jos nije gotova sad tek treba da pocne razigravanje za opstanak i za prvaka. Jer ove godine ce i Rusi zavrsiti kada i ostatak Evrope.
Obrati se onim forumasima koji su to govorili ili direktno Susicu. Al pitanje opravdano on je mislio zvati tog anonimusa a sada nece da pozove nove igrace sve dok ne predju u Real ili Barcu.Pauk je napisao/la:Halo raja, pa sta bi sa onim Edizom Bahtiyarogluom?
Isto sto i sa Nathanom Tuzlanskim zetom.Pauk je napisao/la:Halo raja, pa sta bi sa onim Edizom Bahtiyarogluom?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.