Utakmica se igra u 20 sati. (UTC+5).noah je napisao/la:U koliko je sati utakmica sa ermenijom decki? znam da oni imaju utc+4 a mi utc+1 znaci da je kod nas 5 sati kad je od njih 8.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Utakmica se igra u 20 sati. (UTC+5).noah je napisao/la:U koliko je sati utakmica sa ermenijom decki? znam da oni imaju utc+4 a mi utc+1 znaci da je kod nas 5 sati kad je od njih 8.
tekma sa armenijom se igra 5.9.2009.godine u 17:00 h..Tarik14 je napisao/la:Utakmica se igra u 20 sati. (UTC+5).noah je napisao/la:U koliko je sati utakmica sa ermenijom decki? znam da oni imaju utc+4 a mi utc+1 znaci da je kod nas 5 sati kad je od njih 8.
Ne znam jel' dobio otkaz, znam da je par tih novinarcica na hayatu jako ljubomorno na Marjanov uspjeh i popularnost, i znam da bi bilo jako sretni da on ode..Isto tako znam da ce Mijajlovic ostati u BIH 100%, samo je eto pitanje, hoce li ostati na hayatu ili ne!Tarik14 je napisao/la:Ja sam cuo od nekog jarana da je Marjan M. dobio otkaz od Said Teftedarije te da nece komentarisati utakmicu protiv Armenije. Dali je to tacno i imali neko vise informacija o tome?
Nemam pojma, a inace said teftedarija je veliki znalac! ne bi me cudilo od malog carsijskog kompleksasa!Tarik14 je napisao/la:Ja sam cuo od nekog jarana da je Marjan M. dobio otkaz od Said Teftedarije te da nece komentarisati utakmicu protiv Armenije. Dali je to tacno i imali neko vise informacija o tome?
Hvala na korisne informacije! Imali neka vijest o tome na nekoj web stranici? Gdje si ti to saznao?tanzla je napisao/la:Ne znam jel' dobio otkaz, znam da je par tih novinarcica na hayatu jako ljubomorno na Marjanov uspjeh i popularnost, i znam da bi bilo jako sretni da on ode..Isto tako znam da ce Mijajlovic ostati u BIH 100%, samo je eto pitanje, hoce li ostati na hayatu ili ne!Tarik14 je napisao/la:Ja sam cuo od nekog jarana da je Marjan M. dobio otkaz od Said Teftedarije te da nece komentarisati utakmicu protiv Armenije. Dali je to tacno i imali neko vise informacija o tome?
Jasno mi je!tanzla je napisao/la:Recimo da sam saznao iz najpouzdanijeg moguceg izvora
pa sto....pa marijan sve komentatore na hayatu moze naucit kako se prenosi tekma...oni svi koda pricaju sebi u njedra...ma ima marijan da prenosi tekmu protiv armenije....a jutros sam gledo najavu spanske lige marijanov glas..Tarik14 je napisao/la:Ja sam cuo od nekog jarana da je Marjan M. dobio otkaz od Said Teftedarije te da nece komentarisati utakmicu protiv Armenije. Dali je to tacno i imali neko vise informacija o tome?
U pravu si fifa ih uopste ne voli.Genghis je napisao/la:Inace FIFA obozava Tursku, sjeti se samo Svicarske ...Tarik14 je napisao/la:Nebime uopste cudilo kada bi Turci namjestili utakmicu u Zenici u njihovoj korist. Tada bi ih FIFA mogla samo bodriti jel svakako FIFA nevoli BIH reprezentaciju.
evo ja sam se sad obratio sportskoj produkciji hayat-a ...pa vidjet cemo hocel mi sta odgovorit...miralem444 je napisao/la:pa sto....pa marijan sve komentatore na hayatu moze naucit kako se prenosi tekma...oni svi koda pricaju sebi u njedra...ma ima marijan da prenosi tekmu protiv armenije....a jutros sam gledo najavu spanske lige marijanov glas..Tarik14 je napisao/la:Ja sam cuo od nekog jarana da je Marjan M. dobio otkaz od Said Teftedarije te da nece komentarisati utakmicu protiv Armenije. Dali je to tacno i imali neko vise informacija o tome?
marjan je kralj , a mi polako u armeniju po pobjedu i onda srediti turkedžakailibu je napisao/la:bilo bi pioprilicno ok kada bi se marijan postavio kao neki oficijelni spiker za reprezentaciju. poslije njega , kristici, suke i ahmetovici stvarno zvuce presmijesno. kada bi mogla kakva akcija ili tako nesto!bar da se pokusa
Hoce da ga izbace iz forme.pirotehnik je napisao/la:A sto to Turci nedaju Nadarevicu da igra?.. Bas me zanima...![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.