Armenija-BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

BiH ce u Armeniji:

1) Pobijediti
267
91%
2) Igrati nerijeseno
10
3%
3) Izgubiti
16
5%

Ukupno glasova: 293

Tarik14
Kontakt:

Re: Armenija-BiH/BiH-Turska

Post Postao/la Tarik14 » 26 avg 2009, 15:56

noah je napisao/la:U koliko je sati utakmica sa ermenijom decki? znam da oni imaju utc+4 a mi utc+1 znaci da je kod nas 5 sati kad je od njih 8.
Utakmica se igra u 20 sati. (UTC+5). 8-)

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 26 avg 2009, 16:01

Tarik14 je napisao/la:
noah je napisao/la:U koliko je sati utakmica sa ermenijom decki? znam da oni imaju utc+4 a mi utc+1 znaci da je kod nas 5 sati kad je od njih 8.
Utakmica se igra u 20 sati. (UTC+5). 8-)
tekma sa armenijom se igra 5.9.2009.godine u 17:00 h..
pa imate reklamu na hayatu...ma vrti se cesto imaju nasi igraci..reklama je stvarno odlicna..
bogami ljudi moji uz bht i hayat posta moja omiljena televizija..samo ja ta dva programa ganjam kad nemabundes lige na eurosport2..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 26 avg 2009, 16:04

bilo bi pioprilicno ok kada bi se marijan postavio kao neki oficijelni spiker za reprezentaciju. poslije njega , kristici, suke i ahmetovici stvarno zvuce presmijesno. kada bi mogla kakva akcija ili tako nesto!bar da se pokusa
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 26 avg 2009, 16:16

Ja sam cuo od nekog jarana da je Marjan M. dobio otkaz od Said Teftedarije te da nece komentarisati utakmicu protiv Armenije. Dali je to tacno i imali neko vise informacija o tome? :?

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 26 avg 2009, 16:25

Tarik14 je napisao/la:Ja sam cuo od nekog jarana da je Marjan M. dobio otkaz od Said Teftedarije te da nece komentarisati utakmicu protiv Armenije. Dali je to tacno i imali neko vise informacija o tome? :?
Ne znam jel' dobio otkaz, znam da je par tih novinarcica na hayatu jako ljubomorno na Marjanov uspjeh i popularnost, i znam da bi bilo jako sretni da on ode..Isto tako znam da ce Mijajlovic ostati u BIH 100%, samo je eto pitanje, hoce li ostati na hayatu ili ne!

p.s. hayat mi je najmrza televizija na svijetu zbog onih silnih reklama (znam da su komercijalna tv, i da od toga zive, al' tajming im je uzasan, zaboravim sta sam gledao dok prodju reklame)

Izvinjavam se na off topicu.
Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 26 avg 2009, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 26 avg 2009, 16:26

Tarik14 je napisao/la:Ja sam cuo od nekog jarana da je Marjan M. dobio otkaz od Said Teftedarije te da nece komentarisati utakmicu protiv Armenije. Dali je to tacno i imali neko vise informacija o tome? :?
Nemam pojma, a inace said teftedarija je veliki znalac! ne bi me cudilo od malog carsijskog kompleksasa!
AKO NE MARIJAN ONDA NEKA STAVE PRIGANICU, MOMAK SE RAZUMIJE U PORTORIKANSKE KECERE!!!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 26 avg 2009, 16:29

tanzla je napisao/la:
Ne znam jel' dobio otkaz, znam da je par tih novinarcica na hayatu jako ljubomorno na Marjanov uspjeh i popularnost, i znam da bi bilo jako sretni da on ode..Isto tako znam da ce Mijajlovic ostati u BIH 100%, samo je eto pitanje, hoce li ostati na hayatu ili ne!
Hvala na korisne informacije! Imali neka vijest o tome na nekoj web stranici? Gdje si ti to saznao?

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 26 avg 2009, 16:32

Recimo da sam saznao iz najpouzdanijeg moguceg izvora :D
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 26 avg 2009, 16:55

tanzla je napisao/la:Recimo da sam saznao iz najpouzdanijeg moguceg izvora :D
Jasno mi je! 8-)

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 26 avg 2009, 17:06

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 26 avg 2009, 17:17

pa sto....pa marijan sve komentatore na hayatu moze naucit kako se prenosi tekma...oni svi koda pricaju sebi u njedra...ma ima marijan da prenosi tekmu protiv armenije....a jutros sam gledo najavu spanske lige marijanov glas..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 avg 2009, 17:27

Genghis je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Nebime uopste cudilo kada bi Turci namjestili utakmicu u Zenici u njihovoj korist. Tada bi ih FIFA mogla samo bodriti jel svakako FIFA nevoli BIH reprezentaciju.
Inace FIFA obozava Tursku, sjeti se samo Svicarske ...
U pravu si fifa ih uopste ne voli.
Ali zato voli onu rulju koja bi navalila u juznu afriku da li prodalo sve ovce i koze mislim na one iz turske ili mercedesa mislim gastaebajtere sa zapada samo da dodzu na stadione.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 26 avg 2009, 17:42

miralem444 je napisao/la:
pa sto....pa marijan sve komentatore na hayatu moze naucit kako se prenosi tekma...oni svi koda pricaju sebi u njedra...ma ima marijan da prenosi tekmu protiv armenije....a jutros sam gledo najavu spanske lige marijanov glas..
evo ja sam se sad obratio sportskoj produkciji hayat-a ...pa vidjet cemo hocel mi sta odgovorit...

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 26 avg 2009, 17:53

http://www.hayat.ba/2009-01-28-13-01-36 ... -mijajlovi

i dalje se vodi ko zaposlen u hayatu, a da je dobio otkaz vjerovatno bi se znalo do sad;
a i ko sto neko rece, u nekoliko najava vezanih za fudbal na hayatu - njegov glas ;)
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 26 avg 2009, 18:03

džakailibu je napisao/la:bilo bi pioprilicno ok kada bi se marijan postavio kao neki oficijelni spiker za reprezentaciju. poslije njega , kristici, suke i ahmetovici stvarno zvuce presmijesno. kada bi mogla kakva akcija ili tako nesto!bar da se pokusa
marjan je kralj , a mi polako u armeniju po pobjedu i onda srediti turke

papa turska i milioni

VOLIM TE BOSNO
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 26 avg 2009, 19:34

Stanje alarmantno, samo sest zmajeva u top formi

Iako fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine nikada u svojoj historiji nije imala veću i realniju šansu za plasman na Svjetsko prvenstvo, selektora Miroslava Ćiru Blaževića muči glavobolja zbog izuzetno male minutaže koju u svojim matičnim klubovima naši internacionalci provode na terenu, te zbog situacije u kojoj čak trojica iz najbolje vrste nemaju rješena pitanja angažmana.

Ukoliko analizu krenemo od tri pozvana golmana odmah ćemo uvidjeti u kakvim se problemima našla naša reprezentacija. Nemanja Supić već mjesec dana nema kluba, te nema konstante treninge kakve bi nacionalni čuvar mreže morao imati. Kenan Hasagić je povrjeđen i šanse da stane na gol naše reprezentacije do kraja kvalifikacija ravne su minimumu. Jedina svjetla tačka, ali blijedo svjetla je Asmir Begović koji ima klub i na sreću nije povrjeđen, ali u proteklih dvije godine nije upisao tri čestita nastupa za svoj Portsmouth.

U zadnjoj liniji osmijeh na lice vraća pogled na igre Emira Spahića. Trenutno najbolje ocjenjeni igrač francuske prve lige komadant je naše odbrane i sigurno će biti oslnoac cijele ekipe u presudnim utakmicama protiv Armenije i Turske koje očekuju naše igrače. Sanel Jahić trenutno brine o mjestu nastavka svoje karijere, a kako stvari stoje trener će mu u budućnosti, po drugi put biti Dušan Bajević. Ipak, nadamo se kako će Jahić poznat kao ratnik na terenu odraditi sve zadatke na terenu na najbolji način. Adnan Mravac još uvijek je bez profesionalnog angažmana i kako saznajemo trenira indivudalno u Zagrebu. Safet Nadarević već pet kola nije nastupao za svoj Eskişehirspor, dok Damir Mirvić također nije miljenik svog trenera. Ni Borisu Pandži ne cvjetaju ruže, a posljednji rezultati Hajduka govore najbolje u kakvoj se formi nalazi naš stoper, koji nije briljirao ni u utakmici protiv Irana. Nadamo se kako će Mirko Hrgović koji u Greuther Fürthu ima zapaženu ulogu, koliko toliko učvrstiti lijevu stranu naše odbrane.

Vezni red naprosto sjaji od kvalitetnih igara i dobre forme Miralema Pjanića i Zvjezdana Misimovića. Svakako, ne smijemo zaboraviti spomenuti Samira Muratovića koji je ključni igrač Šturma, ali i Semira Štilića koji vrijedno i marljivo u Lechu postaje igrač visoke svjetske klase. Raduje nas i sve bolja forma Zlatana Bajramovića, Zmaja od Bosne, koji je svoje iznimne kvalitete pokazao još jednom 12. augusta na Koševu. Šta reći o sjajnim partijama Sejada Salihovića koji je svojim odličnim igrama zadobio i kapitensku traku Hoffenheima. Opravdano smo zabrinuti u formu Darija Damjanovića i Elvira Rahimića koji u Kaiserslauternu, odnosno CSKA Moskvi rijetko dobivaju priliku. Senijad Ibričić, igrač sa najvećom minutažom u kvalifikacijskim utakmicama naše reprezentacije standardno je dobar, odnosno prosječan kao i cjelokupna ekipa Hajduka.

Edin Džeko u sjajnoj je formi i sigurno će i u narednim utakmicama biti prva špica Zmajeva. Uz njega će za drugo mjesto napadača konkurisati Zlatan Muslimović i Vedad Ibišević koji se oproavljaju od povrede i vraćaju u top formu, baš kao i Admir Vladavić član Red Bull Salzburga.

Sada samo možemo žaliti, ali i opravdano kritikovati selektora Blaževića, njegove pomoćnike Sredojevića i Barbarića zbog neiskorištenih prilika u prijateljskim utakmicama u kojima su se morali probati igrači kao što su Čustović, Trivunović, Cocalić, Torlak, Baotić...

Ovako samo možemo rezimirati kako će igra naše reprezentacije u utakmicama protiv Armenije i Turske biti oslonjena na Spahića, Salihovića, Pjanića, Muratovića, Misimovića i Džeku, koji su trenutno jedini bh. internacionalci za koje možemo reći da su u top formi.

Izvor : Reprezentacija (tacka) net

pirotehnik
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnik » 26 avg 2009, 21:33

A sto to Turci nedaju Nadarevicu da igra?.. Bas me zanima... :roll: :|
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 26 avg 2009, 23:00

pirotehnik je napisao/la:A sto to Turci nedaju Nadarevicu da igra?.. Bas me zanima... :roll: :|
Hoce da ga izbace iz forme. :evil:

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 27 avg 2009, 11:31

prodajem karte povoljno

am333
Kontakt:

Post Postao/la am333 » 27 avg 2009, 12:08

Karte su u prodaji , čuo sam od prijatelja da je zagužvalo ...uglavnom ja sam sebe riješio da me tapkaroši ne oderu. Sad mi je srce na mjestu :)
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.