Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Bianconeri1988 » 23 jan 2012, 18:51

Kako se ba ne demantuješ!?

Prvo napišeš da je čist penal i neriješena utakmica, iz konteksta se da izvući da to tvrdiš sa sigurnošću, a u nastavku rečenice pišeš šta bi bilo kad bi bilo niko ne zna, zato se pitam otkud zaključak da bi taj penal bio sigurno realiozovan i da bi ta utakmica završila neriješeno kad niko ne zna šta bi bilo kad bi bilo. :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 23 jan 2012, 19:00

Bianconeri1988 je napisao/la:Kako se ba ne demantuješ!?

Prvo napišeš da je čist penal i neriješena utakmica, iz konteksta se da izvući da to tvrdiš sa sigurnošću, a u nastavku rečenice pišeš šta bi bilo kad bi bilo niko ne zna, zato se pitam otkud zaključak da bi taj penal bio sigurno realiozovan i da bi ta utakmica završila neriješeno kad niko ne zna šta bi bilo kad bi bilo. :mrgreen:
posto moram opet da crtam:"sta bi bilo kad bi bilo,,," se odnosilo na to da si ti napisao da 99% Buffon bi odbranio penal jer je vec odbranio 2,,zatim ti ja navodim primjer Tottija u kojem da nije sviran penal svi bi rekli da bi ga Totti realizovao a ispostavilo se da nije,,i onda ja pisem da to isto vazi i za tvoje "od 3 penala 1 je realizovan" da ne znaci da bi eventualno Larrivey promasio isti,,kontas?bas sam ti slikovito objasnio,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 23 jan 2012, 19:09

Ali to isto tako ne znači i da bi Larrivey realizovao isti, kontaš!? :lol:

Nisam ja napisao da bi Buffon odbranio penal, već da su protivnici realizovali samo 1, isto kao što je Hamšik opucao preko gola, tako bi i Larrivey mogao opucati pored gola, nigdje ja nisam napisao da bi Gigi 99 % odbranio penal.

Kad tako znaš slikovito objasniti, trebao bi naučiti i čitati riječ po riječ onako kako je napisano, a ne kako tebi odgovara.

Čitati i samo čitati.
Ž '21!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 23 jan 2012, 19:11

BigBen je napisao/la:Offside, Interovog igraca, pa koliko bio mali, Lazio je ostao bez boda. Ovo nije trolanje, samo iznosim dokaz da je sudije pogresio iako je dobro vidio...

slika
Ne, ne i ne! Ovdje se radi o nekoliko cm, a ja tvrdim da je linija. Igrač Intera čak nije ni tijelom nagnut prema naprijed, dakle ne ostvaruje nikakvu prednost, već mu je samo jedna noga "ostala" iza linije, ali to se apsolutno toleriše.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 23 jan 2012, 19:20

mozda ima nevidljivi rep :lol:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 23 jan 2012, 20:05

spielführer_21 je napisao/la:
BigBen je napisao/la:Offside, Interovog igraca, pa koliko bio mali, Lazio je ostao bez boda. Ovo nije trolanje, samo iznosim dokaz da je sudije pogresio iako je dobro vidio...

slika
Ne, ne i ne! Ovdje se radi o nekoliko cm, a ja tvrdim da je linija. Igrač Intera čak nije ni tijelom nagnut prema naprijed, dakle ne ostvaruje nikakvu prednost, već mu je samo jedna noga "ostala" iza linije, ali to se apsolutno toleriše.
nema veze koliko je cm u pitanju niti kako je igrac okrenut, on je jednostavno blize golu.Jbga svi bi mi da je liga cista, al ne mozemo zmirit pogotovo kad su situacije u pitanju koje direktno uticu na rezultat, tj.odredjuju pobijednika.Jedna je stvar kad ti ne svira neki penal sudija a ti vodis 3 0 a druga kad je nerjeseno i das gol iz sumnjive situacije koja odlucuje o konacnom rezultatu.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 23 jan 2012, 20:10

3-0 bilo kad je Barzagli igrao rukom?

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 23 jan 2012, 20:14

adointer je napisao/la:3-0 bilo kad je Barzagli igrao rukom?
ko prica o cagliariu, pricam o hipoteticnim situacijama, s ciljem isticanja razlike izmedju sudijskih gresaka i njihovog eventualnog uticaja.Dakle sve sudijske greske nisu iste a time zelim isto tako istaci da Juve nije niti ce biti pomognut ove sezone na nacin na koji su to drugi mu rivali bili.Zato nemoj pokusavat ti niti drugi da uvucete Juve i stavite ga u isti kos sa rivalima iz Milana jer jednostavno mi nismo isti.Kraj price
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 23 jan 2012, 20:14

JuveSissoko je napisao/la: nema veze koliko je cm u pitanju niti kako je igrac okrenut, on je jednostavno blize golu.Jbga svi bi mi da je liga cista, al ne mozemo zmirit pogotovo kad su situacije u pitanju koje direktno uticu na rezultat, tj.odredjuju pobijednika.Jedna je stvar kad ti ne svira neki penal sudija a ti vodis 3 0 a druga kad je nerjeseno i das gol iz sumnjive situacije koja odlucuje o konacnom rezultatu.
Nije bliže golu čovječe, ovo je situacija kao iz spota Zabranjenog Pušenja za pjesmu "Poso, kuća, birtija" kad je onom neanretalcu prst u ofsajdu i sudija svira. Od 1000 sudija, za 999 je ovo čista situacija. Igrač svojom pozicijom ne stiče nikakvu prednost i ovo se ne svira kao ofsajd.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

franco_tm
Kontakt:

Post Postao/la franco_tm » 23 jan 2012, 20:24

e zivota mi ne kontam ko ovdje vidi ofsajd .. dokazano je milion puta da su im sudije pomogle , al ovo nema potrebe komentarisati :roll:
KEVIN-PRINCE BOATENG27

stanko barać , bojan bogdanović, damir čmarkota , darijo srna , vedran ćorluka , dejan lovren , mirko alilović , ivan ljubičić, ivan dodig , čmarin ćilić ... NE TREBAJU NAM !

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 23 jan 2012, 20:26

spielführer_21 je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la: nema veze koliko je cm u pitanju niti kako je igrac okrenut, on je jednostavno blize golu.Jbga svi bi mi da je liga cista, al ne mozemo zmirit pogotovo kad su situacije u pitanju koje direktno uticu na rezultat, tj.odredjuju pobijednika.Jedna je stvar kad ti ne svira neki penal sudija a ti vodis 3 0 a druga kad je nerjeseno i das gol iz sumnjive situacije koja odlucuje o konacnom rezultatu.
Nije bliže golu čovječe, ovo je situacija kao iz spota Zabranjenog Pušenja za pjesmu "Poso, kuća, birtija" kad je onom neanretalcu prst u ofsajdu i sudija svira. Od 1000 sudija, za 999 je ovo čista situacija. Igrač svojom pozicijom ne stiče nikakvu prednost i ovo se ne svira kao ofsajd.
ja svoje rekao, ova situacija i nije toliko bitna koliko je ona bitan detalj u moru smeća u Serie A ove sezone, nego sreca pa nije Juventus u pitanju inace bi imali jos jedan skandal "za dobrobit italijanskog fudbala i ocuvanja dostojanstva".Ma poserem se na FIGC mafiju

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 23 jan 2012, 20:29

pa bio je prosle sedmice Juventus pa jel bio kakav skandal?ja evo sad trenutno gledam SkySport24 i jos uvijek se prica da je bio ofsajd,cak zovu i Reju uzivo da prica na telefonu,,jel ko zvao koga iz Cagliarija prosle sedmice?evo ja ti kazem da nije!niti je iko spomenuo ijedan penal dan posle utakmice,,ni to ni ofsajd Motte protiv Milana,,

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 23 jan 2012, 20:30

adointer je napisao/la:pa bio je prosle sedmice Juventus pa jel bio kakav skandal?ja evo sad trenutno gledam SkySport24 i jos uvijek se prica da je bio ofsajd,cak zovu i Reju uzivo da prica na telefonu,,jel ko zvao koga iz Cagliarija prosle sedmice?evo ja ti kazem da nije!niti je iko spomenuo ijedan penal dan posle utakmice,,ni to ni ofsajd Motte protiv Milana,,
cim odletite u serie b zbog onog zbog cega smo mi odletili, samo ce ti se kazat.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 23 jan 2012, 20:31

Nije se spomenulo jer je inter dobio, a Juve odigrao neriješeno, da je kojim slučajem inter izgubio, a Juve dobio Cagliarija, drukčija bi priča bila, to svako živ zna.
Ž '21!

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 23 jan 2012, 20:37

sanjaj mali sanjaj,,zna se ko ide u Serie B ;)
postavljate sliku u kojoj fali igrac,postavljate sliku u kojoj Lucio igra rukom a igra prekinjena,,,to je meni samo bezobrazno,,

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 23 jan 2012, 20:41

slika

Ova slika je postavljena na temi provincijskog kluba koja jasno pokazuje da je taj isti klub sinoć pobjedio zahvaljujući sudijama.
Ž '21!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 23 jan 2012, 20:43

adointer je napisao/la:sanjaj mali sanjaj,,zna se ko ide u Serie B ;)
postavljate sliku u kojoj fali igrac,postavljate sliku u kojoj Lucio igra rukom a igra prekinjena,,,to je meni samo bezobrazno,,
joj jbo te drzava, ko ti govori da neko ide u serie b, kazem ti da ste vi otisli znali bi kako je nama i kako je bit u takvoj "kozi".I rekoh ti samo bi ti se sve kazalo, al opet tebi valja crtat.Misli malo glavom ako vec hoces da raspravis nesto samnom.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 23 jan 2012, 20:45

pa ja ti pisem zna se ko ide u Serie B,,sta ja trebam kontat,,Inter da je kriv isao bi,, ;)
isli su i veci klubovi od Intera(Juventus) isli su i manji(Fiorentina,Napoli,Hellas),,znaci ko je kriv leti,ko nije ostaje,,simple ;)

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 23 jan 2012, 20:46

adointer je napisao/la:pa ja ti pisem zna se ko ide u Serie B,,sta ja trebam kontat,,Inter da je kriv isao bi,, ;)
isli su i veci klubovi od Intera(Juventus) isli su i manji(Fiorentina,Napoli,Hellas),,znaci ko je kriv leti,ko nije ostaje,,simple ;)
odustajem svega mi.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 23 jan 2012, 20:48

haj Ž :arrow:

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.