RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

karaiskakis
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la karaiskakis » 23 jan 2012, 18:47

AlemC85 je napisao/la:Merzić je po vokaciji stoper........
ma nemate vi pojma. merzić je po vokaciji desni bočni. isto kao i škaljić, to što su igrali na drugim pozicijama je druga stvar. ovo je dno dna. najveća pijanica i klošar koji je ikada bio u veležu je vraćen ko heroj. i došao je samo zato što nema gdje drugo jer ga neće niko.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 23 jan 2012, 18:52

karaiskakis je napisao/la:
ma nemate vi pojma. merzić je po vokaciji desni bočni. isto kao i škaljić, to što su igrali na drugim pozicijama je druga stvar. ovo je dno dna. najveća pijanica i klošar koji je ikada bio u veležu je vraćen ko heroj. i došao je samo zato što nema gdje drugo jer ga neće niko.
E pa izvini, nije uredu da tako napadas lika i nazivas neznalicom. Pitaj Samira sta je po vokaciji, nek ti on kaze. Iz Lokomotive je u Velez, dok smo bili Federalci dosao kao stoper, a iz Veleza u Cesku otisao kao stoper. To sto ga je Muzurovic lozio da igra beka u reprezentaciji, je druga prica. Uostalom, zar je bitno, kod nas sada igra u vezi, i to je to.

Da se editujem, pojma nemam sta je u Ceskoj igrao :P
Zadnja izmjena: Mont0, dana/u 23 jan 2012, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.
Support Velez, It's logical! ★

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 23 jan 2012, 18:53

evo sad nađoh na transfermarket njegovu prirodnu poziciju, ako oni lažu, onda i ja lažem..Das Profil von Samir Merzic

© unbekannt
Geburtsdatum: 29.06.1984
Geburtsort: Mostar
Größe: 1,85
Nationalität: Bosnien-Herzegowina
Position: Abwehr - Linker Verteidiger - lijevi odbrandbeni
Fuß: beidfüßig
Marktwert: 450.000 €
Spielerberater: All Star Football

ja lično znam da Samir igra na poziciji stopera jer sam ga gledao dok je igrao za VELEŽ u Prvoj ligi FBiH

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 23 jan 2012, 19:00

Mont0 je napisao/la:
E pa izvini, nije uredu da tako napadas lika i nazivas neznalicom. Pitaj Samira sta je po vokaciji, nek ti on kaze. Iz Lokomotive je u Velez, dok smo bili Federalci dosao kao stoper, a iz Veleza u Cesku otisao kao stoper. To sto ga je Muzurovic lozio da igra beka u reprezentaciji, je druga prica. Uostalom, zar je bitno, kod nas sada igra u vezi, i to je to.

Da se editujem, pojma nemam sta je u Ceskoj igrao :P
Merzic je dok je kod nas bio uvijek igrao stopera,a u suštini je univerzalan igrač.Po meni ga je šteta koristiti na desnom beku.Čuj Škaljić po vokaciji desni bek :lol: pa on je u 30-oj godini prebačen na beka(što samo u našoj ligi može).Bio je desni vezni i krilni napadač(u Brotnju je jedno vrijeme bio najbolji strijelac lige).

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 23 jan 2012, 19:13

Pa to i govorim, u nas je igrao stopera vazda, a evo ove sezone igra veznog :S

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 23 jan 2012, 19:15

Samke najbolje igra na poziciji stopera, valjda su doveli ponovo Kneževića, da popuni rupu na desnom boku, pošto zadugo neće biti Kazazića.....

hpolovina
Kontakt:

Post Postao/la hpolovina » 23 jan 2012, 19:17

PRVO NIJE VOKACIJA NEGO LOKACIJA!!!
A DRUGO VELAGICU BOLAN IDI IZ KLUBA KRETENU JEDAN!!! SAD CES NAS I TI UNISTAVATI , SAD CES TI UZIMTI TALOVE DOVODECI SVOJE IGRAC I PRIJATELJE!!! HIROS NEDIM JE KUPIO VELAGICA TAKO STO MU JE NA PRIPREMAMA U FOJNICI POKLONI O TAVLU I ON GA RADI TOGA ZOVE U VELEZ!!! MILAN KNEZEVIC; TAKODJER TVOJ KOLEGA VELIKI JOS IZ OPIJACKIH DANA!!! BEM TI VELEZ VISE:: FUUUJ::::

KAD NEKI STARAC OD 90 GODINA SLAVI RODJENDAN GLEDA DA GA PROSLAVI SA ONIM NAJBLIZIM S UNUCIMA; S KCERKOM, SINOM..... PA TAKO VELEZ UMJESTO DA SA SVOJOM DJECOM KOJA SU VECI TALENTI OD OVIH STO PUSE OD METKOVICA 2-0, NJIH TJERA , A DOVODI MILANA KNEZEVICA i KOMPANIJU::: FUJ BOLA VISE. JEL VAS STID IMALO???

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 23 jan 2012, 19:32

ironija je da ti koji pises "ma nemate vi pojma" izgleda imas najmanje pojma od sviju.

Haj za Merzica inekako jer igra na vise pozicija, ali jesi ti gledao Velez ikako ove sezone.

Al za Skaljica reci to sto si rekao. Covjek ove sezone stavljen na tu poziciju i to je svu raju sjebalo 90% karijere je naprijed proveo i igrao je ove sezone gdje je igrao iz potrebe kluba.

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 23 jan 2012, 19:37

Knele jest baksuz ali ako se iko trudio na terenu to je bio on. Jak ko stijena, probijao po strani i znao zatresti mrežu. Zavolio je Velež i Mostar, kad nije mogao biti na terenu, on je bio s nama iza gola. Neka nam ga, kad već ne možemo Maicona ili Marcela dovesti. :)
Zadnja izmjena: NeToBoLa, dana/u 23 jan 2012, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
Who dares, wins !

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 23 jan 2012, 19:42

Knezevic je jedino pravo pojacanje do sada , mada se pridruzuje sada vec plejadi igraca u ekipi koji vole popit dobro. Ja ne znam da je ikad i u jednoj ekipi u ovoj nasoj PL bilo vise neprofesionalaca nego sto je sada u Veleze... Spremite zivce trebat ce vam ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 23 jan 2012, 19:46

hpolovina je napisao/la:PRVO NIJE VOKACIJA NEGO LOKACIJA!!!
A DRUGO VELAGICU BOLAN IDI IZ KLUBA KRETENU JEDAN!!! SAD CES NAS I TI UNISTAVATI , SAD CES TI UZIMTI TALOVE DOVODECI SVOJE IGRAC I PRIJATELJE!!! HIROS NEDIM JE KUPIO VELAGICA TAKO STO MU JE NA PRIPREMAMA U FOJNICI POKLONI O TAVLU I ON GA RADI TOGA ZOVE U VELEZ!!! MILAN KNEZEVIC; TAKODJER TVOJ KOLEGA VELIKI JOS IZ OPIJACKIH DANA!!! BEM TI VELEZ VISE:: FUUUJ::::

KAD NEKI STARAC OD 90 GODINA SLAVI RODJENDAN GLEDA DA GA PROSLAVI SA ONIM NAJBLIZIM S UNUCIMA; S KCERKOM, SINOM..... PA TAKO VELEZ UMJESTO DA SA SVOJOM DJECOM KOJA SU VECI TALENTI OD OVIH STO PUSE OD METKOVICA 2-0, NJIH TJERA , A DOVODI MILANA KNEZEVICA i KOMPANIJU::: FUJ BOLA VISE. JEL VAS STID IMALO???
uuuuuuuuuuu kako nemas pojma vokacija je tacan termin za poziciju na terenu koju igra neki igrac
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 23 jan 2012, 20:10

vokacija je tačna riječ, sada ne treba oko toga lomiti glavu.

rodjeni1234
Kontakt:

Post Postao/la rodjeni1234 » 23 jan 2012, 20:22

Samo da napomenem da je taj Amerikanac trebao biti jedan od najboljih igraca u ligi.Vratio se iz porodicnih razloga a momak je star 20 godina i Velezu bi valjao na duzi period.Mi samo seremo nevalja ova uprava ,ovaj trener a nista da konkretno uradimo.Evo se vodi akcija za autobus kao sto je nekad za semafor.Hajmo je podrzat a pustit upravu i trenera nek odrade ovu polusezonu pa onda pokrenut akciju investiranja u omladinski pogon itd.Ja mislim sa Pehlicem,Knezevicem i Hirosem da smo bolji tim sada.Velez do groba.

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 23 jan 2012, 20:49

Merzic je Ceskoj malo igrao i to poziciju lijevog beka

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 23 jan 2012, 20:59

hahah jao jao kako sma se slatko nasmijao, pa sam morao i napisati ovo, LOKACIJA koju igra merzic je lijevi bocni, kaze refko combetu nije mi falio nijedan BITALNI organ, a njemu ce combe pa niej bolan refko BITALNI,nego vitalni, a refko ce kako nije bitalni kad je vrlo bitan hahah, cuj igrac po lokaciji stoper haha

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 23 jan 2012, 21:06

.
Zadnja izmjena: vm22, dana/u 14 okt 2012, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 23 jan 2012, 21:08

diplomatija je napisao/la:hahah jao jao kako sma se slatko nasmijao, pa sam morao i napisati ovo, LOKACIJA koju igra merzic je lijevi bocni, kaze refko combetu nije mi falio nijedan BITALNI organ, a njemu ce combe pa niej bolan refko BITALNI,nego vitalni, a refko ce kako nije bitalni kad je vrlo bitan hahah, cuj igrac po lokaciji stoper haha
Ahahaha. Kako me je nasmijao ovaj hpolovina majko draga. Najgora moguca kombinacija...arogantan i glup :)

Nije takvih manjak ovdje definitivno. Makar se covjek nasmije.

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 23 jan 2012, 21:16

Analic je napisao/la:
diplomatija je napisao/la:hahah jao jao kako sma se slatko nasmijao, pa sam morao i napisati ovo, LOKACIJA koju igra merzic je lijevi bocni, kaze refko combetu nije mi falio nijedan BITALNI organ, a njemu ce combe pa niej bolan refko BITALNI,nego vitalni, a refko ce kako nije bitalni kad je vrlo bitan hahah, cuj igrac po lokaciji stoper haha
Ahahaha. Kako me je nasmijao ovaj hpolovina majko draga. Najgora moguca kombinacija...arogantan i glup :)

Nije takvih manjak ovdje definitivno. Makar se covjek nasmije.
Ma na ovoj temi se pojavljuju ljudi koji su davno provaljeni ,samo mijenjaju nickove non-stop ,tako da ni sami ne znaju sta pricaju ;) ,a cilj im je uništiti sve i svakoga gdje nema njihovih talova.Ova uprava je imala grešaka,ali kad čovjek vidi ko se pokušava uvaliti na njihova mjesta pomisli da smo još i dobro prošli :lol:

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 23 jan 2012, 21:54

Ostao mi je upamcen Knezevic po onoj borbenosti protiv Zrinjskog zbog toga mi se i svidja kao igrac , umiro je na terenu tu utakmicu kad je bilo 0 0 u Vrapcicima , takvi igraci trebaju biti u VELEZU da se bore za SVETI CRVENI DRES !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 23 jan 2012, 21:55

milane dobro dosao!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []