EP u rukometu 2012

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Ko ce da osvoji EP ?

Hrvatska
46
21%
Francuska
55
26%
Nemacka
8
4%
Danska
42
20%
Srbija
34
16%
Norveska
1
0%
Svedska
1
0%
Island
2
1%
Spanija
20
9%
Ostali
5
2%

Ukupno glasova: 214

Edin TM87
Kontakt:

Re: EP u rukometu 2012

Post Postao/la Edin TM87 » 23 jan 2012, 20:06

Svedjani uzmu Srbe.
Poljaci uzmu Nijemce.
Makedonci uzmu Srbe.
Danci i Svedjani remiziraju.

I svi imaju 5 bodova u ovoj grupi, a ja sretan sto ce se zakomplikovat :roll: :lol: :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 23 jan 2012, 20:10

Edin TM87 je napisao/la:Svedjani uzmu Srbe.
Poljaci uzmu Nijemce.
Makedonci uzmu Srbe.
Danci i Svedjani remiziraju.

I svi imaju 5 bodova u ovoj grupi, a ja sretan sto ce se zakomplikovat :roll: :lol: :lol:
:lol: :lol: to bi bilo zaista zanimljivo ali ko bi onda prosao... mislim sta se prvo gleda medjusobni omjer ili gol razlika
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 23 jan 2012, 20:39

Uz ovakvo sudjenje Srbe ne moze pobijediti rep svijeta :D

OVa dva Spanjolca su obukli crvene majice :) Katastrofa sudjenje na pocetku.

Penal + 2 minute, nigdje veze, te faul u napadu Svedjana smijesan :D idemo dalje :D

pluton
Kontakt:

Post Postao/la pluton » 23 jan 2012, 20:39

ko dade suki da komenetrise,kaze ovaju vukovic jedan od najboljih igraca svih vremena :lol: :lol: :lol: :lol:
onda stojkovic najbolji pivot,stanic golman wtf ???
i treba mu reci da slobodno iskazuje vise emocija nek se raduje kad smo osudjeni gledati svaku vecer ove "komsije",nek navija
Bosna <3

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 23 jan 2012, 20:46

pluton je napisao/la:ko dade suki da komenetrise,kaze ovaju vukovic jedan od najboljih igraca svih vremena :lol: :lol: :lol: :lol:
onda stojkovic najbolji pivot,stanic golman wtf ???
i treba mu reci da slobodno iskazuje vise emocija nek se raduje kad smo osudjeni gledati svaku vecer ove "komsije",nek navija
Zoran Suko za qrac me vuko. :mrgreen:
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 jan 2012, 20:50

Stvarno ovom čovjeku treba zabraniti da se pojavljuje na TV-u.
Bud ne zna ,bud se provaljuje .
Sve mu je Anderson. :lol: :lol:

Oko utakmice za sada solidna .
Samo hoću Vujin da zabije 5 golova i da bude više od 48 ukupno.
A ko će pobjediti ,boli me :lol:

Piše mu Ekdal
On Ekbal nigdje B ni na vidiku :lol: :lol:

Kaže Vujin Toskiću
Stani mi ispred ovog Karlsona ,ko boga te molim :lol: :lol: :lol:

Markoooooooooooo Vujinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
idemo još jedan :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 23 jan 2012, 20:58

Gospodo suci, to se pusti prednost, kad je covjek vec na ziceru, pa se onda iskljuci igrac. :)SUdjenje kao u nasim nogometnim ligama :D

pluton
Kontakt:

Post Postao/la pluton » 23 jan 2012, 21:03

ovaj rukomet ubise sudije,moze ovdje kakv robot suditi
Bosna <3

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 23 jan 2012, 21:03

14-11...dobro je,dobro.... 8-) Ajde Srbija! :D
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 23 jan 2012, 21:07

Zna li netko jeli ovaj Toskic prije igrao u Zagrebu???I zanima me,ako netko sto posto zna da odgovori sta se gleda ako se ima isto bodova,međusobni omjer ili gol razlika!!!????

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 23 jan 2012, 21:14

Toskic jeste igrao u zagrebu. ovo drugo ne znam
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 23 jan 2012, 21:30

Kad smo vec kod Zagreba :mrgreen: jel zna netko od vas kako se zva onaj celavi jaki igrac, tada reprezentativac Srbije i Crne Gore. Nikako se sjetit ali znam da mi je bia jedan od drazih igraca, uvik je ostavlja srce na terenu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Rukomet do smrti
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet do smrti » 23 jan 2012, 21:32

vidovitadjemila je napisao/la:Ma jos jednom kapa do poda Makedoncima .Ovo je naestvarno .Sa samo jednim igracem koji igra u kvalitetnom stranom klubu i 90 posto igraca iz domace lige svaka im cast.Pa imamo li mi ikakvo opravdanje za nase neuspjehe.E poslije ovoga nemamo i krivo mi je pravo zbog toga...Da imaju para vise od nas nemaju ,da imaju kvalitet vise nemaju, ali imaju srce a mi nemamo .Mi prvo hocemo pare a da ih nismo ni zaradili i zato ne mozemo nigdje...
Slazem se ljudi nemaju ništa novca više od nas ali se bore sa srcem. Za kvalitet hmm ako se poredi onaj naš bosanski tim iz 2007,08 tada Makedonci nisu imali sveukupno više kvaliteta jer smo imali igrače sa strašnim potencijalom i u jakoj formi. Kao što kostur makedonske reprezentacije čine igrači iz Metalurga i Vardara dva jaka makedonska tima tada su kostur naše rep. 90 % činili igrači Bosne Sar. (Tahirović, Harmandić, Toromanović, Stojanović itd.) koja je tada bila na vrhuncu. Ali treba priznati da mi nemamo nijednog igrača blizu kao što je Kiro Lazarov koji je najbolji desni bek na svijetu npr u zadnjih 5 sezona od 2006 do 2011 on je sveukupno dao najviše golova u ligi prvaka (Karabatić je drugi), pa najbolji strijelac svjetskog prvenstva ikad 2009 god, evo i sad je vodeći na ovom evropskom. Evo Mojsovskog sada, čini mi se da komentator danas rekao da je 3 strijelac lige prvaka ove sezone, Ristovski ekstra golman, pa sjajni pivot Stoilov tu je i Temelkov. Nezz tu su i stvari koje se nama nikako nisu poklopile npr Makedonci su u kvalifikacijama u baražu 2008 bili pred ispadanjem (samo je pobjednik grupe išao dalje). U Portugalu koji nije nešto naročito kvalitetna ekipa ali znaju zadati glavobolje ko Grci ili Estonija nama zadnji put, Portugalci su bili pred prolazom nakon isteka 60 minuta imaju sedmerac koji ih vodi dalje ali Ristovski skida i Makedonci odlaze u baraž, a u baražu izbacuju Island. Ostalo se zna, veoma dobre igre u Hrvatskoj prolaz grupne faze, par sjajnih pobjeda i ono najvaznije iskustvo sa tog takmičenja, nekoliko igraca im je napredovalo i evo ih sad ponovo sjajno igraju. A nas je izbacila Mađarska zna se kako i ko zna u kojem smjeru bi se mi razvijali da smo tad prošli.

Ja sam navijao za Makedoniju i na ovom evropskom i na zadnjem svjetskom na kojem su bili 2009 u Hr, jer stvarno igraju srcem, mala su zemlja manja i od nas imaju i problema sa komšijama a i vidim sličnost naše i njihove selekcije. Makedoncima želim sve najbolje i da nastave sa vrhunskih rukometom a nama da i nas ogrije jedno Sonce kao što je i Makedonce.
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 23 jan 2012, 21:33

Tritolone je napisao/la:Kad smo vec kod Zagreba :mrgreen: jel zna netko od vas kako se zva onaj celavi jaki igrac, tada reprezentativac Srbije i Crne Gore. Nikako se sjetit ali znam da mi je bia jedan od drazih igraca, uvik je ostavlja srce na terenu.
Igrao pivota. :P
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 jan 2012, 21:36

Tritolone je napisao/la:Kad smo vec kod Zagreba :mrgreen: jel zna netko od vas kako se zva onaj celavi jaki igrac, tada reprezentativac Srbije i Crne Gore. Nikako se sjetit ali znam da mi je bia jedan od drazih igraca, uvik je ostavlja srce na terenu.
Kapisoda je igrao za Zagreb ,ako misliš na igrača Zagreba :roll:

Ratko Nikolić je pivot ćelavi ,al on nije igro za Zagreb ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 23 jan 2012, 21:42

Mensecini da je Srbija u padu forme, a ova svedska jos gora :roll:
nema potpisa

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 23 jan 2012, 21:43

Koje domacinsko sudjenje.Fakat ova Srbija ne zasluzuje da igra u polufinalu...

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 23 jan 2012, 21:48

Ha-Ha-Ha.Koja lakrdija.Lijepo se vidjelo da je Svedska bolja reprezentacija,da se igralo na neutralnom terenu dobili bi Srbiju bez ikakvih problema,svakako da su domaci navijaci bili velika prednost Srbije,a vec sam bio pomislio da ce ovo prvenstvo proci bez sudijskog vjetra u leđa domacinima,no ocito sam bio naivan.Svaka cast golmanu Sjostrandu te posebno Ekdhalu Du Reitzu.Jedan od najboljih mladih rukometasa svijeta defintivno,opalio je par bombi nocas da ih Stanic nije ni vidio.
Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 23 jan 2012, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 23 jan 2012, 21:48

Meni u glavi odzvanja Đurovic ali nisam siguran :mrgreen: ...

Mislim da je to prije 7-8 godina bilo a sa njim iz Srbije je dosao jos jedan reprezentativav SiCG.

Ma dobro nebitno...mislia sam da zna netko :) vec neko vrime mi se u glavi vrti taj igrac a nikako se sjetit :lol:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

lupen
Kontakt:

Post Postao/la lupen » 23 jan 2012, 21:53

Tritolone je napisao/la:Meni u glavi odzvanja Đurovic ali nisam siguran :mrgreen: ...

Mislim da je to prije 7-8 godina bilo a sa njim iz Srbije je dosao jos jedan reprezentativav SiCG.

Ma dobro nebitno...mislia sam da zna netko :) vec neko vrime mi se u glavi vrti taj igrac a nikako se sjetit :lol:
Možda Goran Đukanović.Znam da je on bio ćelo i razbijač. :mrgreen:
RR#9

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.