Poljaci uzmu Nijemce.
Makedonci uzmu Srbe.
Danci i Svedjani remiziraju.
I svi imaju 5 bodova u ovoj grupi, a ja sretan sto ce se zakomplikovat

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Edin TM87 je napisao/la:Svedjani uzmu Srbe.
Poljaci uzmu Nijemce.
Makedonci uzmu Srbe.
Danci i Svedjani remiziraju.
I svi imaju 5 bodova u ovoj grupi, a ja sretan sto ce se zakomplikovat![]()
![]()
Zoran Suko za qrac me vuko.pluton je napisao/la:ko dade suki da komenetrise,kaze ovaju vukovic jedan od najboljih igraca svih vremena![]()
![]()
![]()
![]()
onda stojkovic najbolji pivot,stanic golman wtf ???
i treba mu reci da slobodno iskazuje vise emocija nek se raduje kad smo osudjeni gledati svaku vecer ove "komsije",nek navija
Slazem se ljudi nemaju ništa novca više od nas ali se bore sa srcem. Za kvalitet hmm ako se poredi onaj naš bosanski tim iz 2007,08 tada Makedonci nisu imali sveukupno više kvaliteta jer smo imali igrače sa strašnim potencijalom i u jakoj formi. Kao što kostur makedonske reprezentacije čine igrači iz Metalurga i Vardara dva jaka makedonska tima tada su kostur naše rep. 90 % činili igrači Bosne Sar. (Tahirović, Harmandić, Toromanović, Stojanović itd.) koja je tada bila na vrhuncu. Ali treba priznati da mi nemamo nijednog igrača blizu kao što je Kiro Lazarov koji je najbolji desni bek na svijetu npr u zadnjih 5 sezona od 2006 do 2011 on je sveukupno dao najviše golova u ligi prvaka (Karabatić je drugi), pa najbolji strijelac svjetskog prvenstva ikad 2009 god, evo i sad je vodeći na ovom evropskom. Evo Mojsovskog sada, čini mi se da komentator danas rekao da je 3 strijelac lige prvaka ove sezone, Ristovski ekstra golman, pa sjajni pivot Stoilov tu je i Temelkov. Nezz tu su i stvari koje se nama nikako nisu poklopile npr Makedonci su u kvalifikacijama u baražu 2008 bili pred ispadanjem (samo je pobjednik grupe išao dalje). U Portugalu koji nije nešto naročito kvalitetna ekipa ali znaju zadati glavobolje ko Grci ili Estonija nama zadnji put, Portugalci su bili pred prolazom nakon isteka 60 minuta imaju sedmerac koji ih vodi dalje ali Ristovski skida i Makedonci odlaze u baraž, a u baražu izbacuju Island. Ostalo se zna, veoma dobre igre u Hrvatskoj prolaz grupne faze, par sjajnih pobjeda i ono najvaznije iskustvo sa tog takmičenja, nekoliko igraca im je napredovalo i evo ih sad ponovo sjajno igraju. A nas je izbacila Mađarska zna se kako i ko zna u kojem smjeru bi se mi razvijali da smo tad prošli.vidovitadjemila je napisao/la:Ma jos jednom kapa do poda Makedoncima .Ovo je naestvarno .Sa samo jednim igracem koji igra u kvalitetnom stranom klubu i 90 posto igraca iz domace lige svaka im cast.Pa imamo li mi ikakvo opravdanje za nase neuspjehe.E poslije ovoga nemamo i krivo mi je pravo zbog toga...Da imaju para vise od nas nemaju ,da imaju kvalitet vise nemaju, ali imaju srce a mi nemamo .Mi prvo hocemo pare a da ih nismo ni zaradili i zato ne mozemo nigdje...
Igrao pivota.Tritolone je napisao/la:Kad smo vec kod Zagrebajel zna netko od vas kako se zva onaj celavi jaki igrac, tada reprezentativac Srbije i Crne Gore. Nikako se sjetit ali znam da mi je bia jedan od drazih igraca, uvik je ostavlja srce na terenu.
Kapisoda je igrao za Zagreb ,ako misliš na igrača ZagrebaTritolone je napisao/la:Kad smo vec kod Zagrebajel zna netko od vas kako se zva onaj celavi jaki igrac, tada reprezentativac Srbije i Crne Gore. Nikako se sjetit ali znam da mi je bia jedan od drazih igraca, uvik je ostavlja srce na terenu.
Možda Goran Đukanović.Znam da je on bio ćelo i razbijač.Tritolone je napisao/la:Meni u glavi odzvanja Đurovic ali nisam siguran...
Mislim da je to prije 7-8 godina bilo a sa njim iz Srbije je dosao jos jedan reprezentativav SiCG.
Ma dobro nebitno...mislia sam da zna netkovec neko vrime mi se u glavi vrti taj igrac a nikako se sjetit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.