EP u rukometu 2012
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: EP u rukometu 2012
Gospodo suci, to se pusti prednost, kad je covjek vec na ziceru, pa se onda iskljuci igrac. :)SUdjenje kao u nasim nogometnim ligama 
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
14-11...dobro je,dobro....
Ajde Srbija! 
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
Zna li netko jeli ovaj Toskic prije igrao u Zagrebu???I zanima me,ako netko sto posto zna da odgovori sta se gleda ako se ima isto bodova,međusobni omjer ili gol razlika!!!????
Kad smo vec kod Zagreba
jel zna netko od vas kako se zva onaj celavi jaki igrac, tada reprezentativac Srbije i Crne Gore. Nikako se sjetit ali znam da mi je bia jedan od drazih igraca, uvik je ostavlja srce na terenu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
-
Rukomet do smrti
- Kontakt:
Slazem se ljudi nemaju ništa novca više od nas ali se bore sa srcem. Za kvalitet hmm ako se poredi onaj naš bosanski tim iz 2007,08 tada Makedonci nisu imali sveukupno više kvaliteta jer smo imali igrače sa strašnim potencijalom i u jakoj formi. Kao što kostur makedonske reprezentacije čine igrači iz Metalurga i Vardara dva jaka makedonska tima tada su kostur naše rep. 90 % činili igrači Bosne Sar. (Tahirović, Harmandić, Toromanović, Stojanović itd.) koja je tada bila na vrhuncu. Ali treba priznati da mi nemamo nijednog igrača blizu kao što je Kiro Lazarov koji je najbolji desni bek na svijetu npr u zadnjih 5 sezona od 2006 do 2011 on je sveukupno dao najviše golova u ligi prvaka (Karabatić je drugi), pa najbolji strijelac svjetskog prvenstva ikad 2009 god, evo i sad je vodeći na ovom evropskom. Evo Mojsovskog sada, čini mi se da komentator danas rekao da je 3 strijelac lige prvaka ove sezone, Ristovski ekstra golman, pa sjajni pivot Stoilov tu je i Temelkov. Nezz tu su i stvari koje se nama nikako nisu poklopile npr Makedonci su u kvalifikacijama u baražu 2008 bili pred ispadanjem (samo je pobjednik grupe išao dalje). U Portugalu koji nije nešto naročito kvalitetna ekipa ali znaju zadati glavobolje ko Grci ili Estonija nama zadnji put, Portugalci su bili pred prolazom nakon isteka 60 minuta imaju sedmerac koji ih vodi dalje ali Ristovski skida i Makedonci odlaze u baraž, a u baražu izbacuju Island. Ostalo se zna, veoma dobre igre u Hrvatskoj prolaz grupne faze, par sjajnih pobjeda i ono najvaznije iskustvo sa tog takmičenja, nekoliko igraca im je napredovalo i evo ih sad ponovo sjajno igraju. A nas je izbacila Mađarska zna se kako i ko zna u kojem smjeru bi se mi razvijali da smo tad prošli.vidovitadjemila je napisao/la:Ma jos jednom kapa do poda Makedoncima .Ovo je naestvarno .Sa samo jednim igracem koji igra u kvalitetnom stranom klubu i 90 posto igraca iz domace lige svaka im cast.Pa imamo li mi ikakvo opravdanje za nase neuspjehe.E poslije ovoga nemamo i krivo mi je pravo zbog toga...Da imaju para vise od nas nemaju ,da imaju kvalitet vise nemaju, ali imaju srce a mi nemamo .Mi prvo hocemo pare a da ih nismo ni zaradili i zato ne mozemo nigdje...
Ja sam navijao za Makedoniju i na ovom evropskom i na zadnjem svjetskom na kojem su bili 2009 u Hr, jer stvarno igraju srcem, mala su zemlja manja i od nas imaju i problema sa komšijama a i vidim sličnost naše i njihove selekcije. Makedoncima želim sve najbolje i da nastave sa vrhunskih rukometom a nama da i nas ogrije jedno Sonce kao što je i Makedonce.
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."
Igrao pivota.Tritolone je napisao/la:Kad smo vec kod Zagrebajel zna netko od vas kako se zva onaj celavi jaki igrac, tada reprezentativac Srbije i Crne Gore. Nikako se sjetit ali znam da mi je bia jedan od drazih igraca, uvik je ostavlja srce na terenu.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
- legenda reala
- Kontakt:
Kapisoda je igrao za Zagreb ,ako misliš na igrača ZagrebaTritolone je napisao/la:Kad smo vec kod Zagrebajel zna netko od vas kako se zva onaj celavi jaki igrac, tada reprezentativac Srbije i Crne Gore. Nikako se sjetit ali znam da mi je bia jedan od drazih igraca, uvik je ostavlja srce na terenu.
Ratko Nikolić je pivot ćelavi ,al on nije igro za Zagreb
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Koje domacinsko sudjenje.Fakat ova Srbija ne zasluzuje da igra u polufinalu...
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
Ha-Ha-Ha.Koja lakrdija.Lijepo se vidjelo da je Svedska bolja reprezentacija,da se igralo na neutralnom terenu dobili bi Srbiju bez ikakvih problema,svakako da su domaci navijaci bili velika prednost Srbije,a vec sam bio pomislio da ce ovo prvenstvo proci bez sudijskog vjetra u leđa domacinima,no ocito sam bio naivan.Svaka cast golmanu Sjostrandu te posebno Ekdhalu Du Reitzu.Jedan od najboljih mladih rukometasa svijeta defintivno,opalio je par bombi nocas da ih Stanic nije ni vidio.
Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 23 jan 2012, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Meni u glavi odzvanja Đurovic ali nisam siguran
...
Mislim da je to prije 7-8 godina bilo a sa njim iz Srbije je dosao jos jedan reprezentativav SiCG.
Ma dobro nebitno...mislia sam da zna netko
vec neko vrime mi se u glavi vrti taj igrac a nikako se sjetit 
Mislim da je to prije 7-8 godina bilo a sa njim iz Srbije je dosao jos jedan reprezentativav SiCG.
Ma dobro nebitno...mislia sam da zna netko
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Možda Goran Đukanović.Znam da je on bio ćelo i razbijač.Tritolone je napisao/la:Meni u glavi odzvanja Đurovic ali nisam siguran...
Ma dobro nebitno...mislia sam da zna netkovec neko vrime mi se u glavi vrti taj igrac a nikako se sjetit
RR#9
E to je onlupen je napisao/la:Možda Goran Đukanović.Znam da je on bio ćelo i razbijač.Tritolone je napisao/la:Meni u glavi odzvanja Đurovic ali nisam siguran...
Ma dobro nebitno...mislia sam da zna netkovec neko vrime mi se u glavi vrti taj igrac a nikako se sjetit
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
-
Sigurdsson
- Kontakt:
Odbrana ,odbrana i savršena odbrana Srbije.Kakva dominacija odbrane Srbije.Prva postava ili druga,više toga nema jer su svi odigrali fantastično.Stanić opet najbolji.Suđenje-pa dovoljna konstatacija je da su Švedi na drugoj strani bili.Kakva lakrdija od suđenja i protiv domaćina i Hrvatske.Kakva bruka od EHF-a.
Srbija prošla u polufinale gdje očekuje,najvjerovatnije,drugog iz druge grupe.Vjerovatno će to biti veliki komšijski derbi,najveći Balkanski derbi,derbi između dvije trenutno velesile HRVATSKE I SRBIJE.Daj Bože pa da tako bude i da Hrvati dobiju sutra Francuze pa da gledamo veliko super polufinale.
Njemci ispustili jednu meč loptu.Prekosutra igraju sa Poljacima koji će sve pokušati osim da izgube protiv Njemaca.Danci će da igraju meč protiv Šveda.Veliki Skandinavski derbi,međutim bez ikakvog značaja u slučaju pobjede Njemačke.
Goran Đukanović je taj ćelo.Fantastičan odbrambreni igrač ako se sjećam,sa veoma dobrom ekipom je bio tada Škrbić,Peruničić,Šterbik,Milosavljević.Veoma dobra generacija tada Jugoslavije ili SCG ako se ne varam,neka me ovi malo što pobliže prate Srbiju isprave ako griješim
Srbija prošla u polufinale gdje očekuje,najvjerovatnije,drugog iz druge grupe.Vjerovatno će to biti veliki komšijski derbi,najveći Balkanski derbi,derbi između dvije trenutno velesile HRVATSKE I SRBIJE.Daj Bože pa da tako bude i da Hrvati dobiju sutra Francuze pa da gledamo veliko super polufinale.
Njemci ispustili jednu meč loptu.Prekosutra igraju sa Poljacima koji će sve pokušati osim da izgube protiv Njemaca.Danci će da igraju meč protiv Šveda.Veliki Skandinavski derbi,međutim bez ikakvog značaja u slučaju pobjede Njemačke.
Goran Đukanović je taj ćelo.Fantastičan odbrambreni igrač ako se sjećam,sa veoma dobrom ekipom je bio tada Škrbić,Peruničić,Šterbik,Milosavljević.Veoma dobra generacija tada Jugoslavije ili SCG ako se ne varam,neka me ovi malo što pobliže prate Srbiju isprave ako griješim
$ ? $ ? ? " " ".
- Evolution87
- Kontakt:
E jes' ruzan ovaj trener Švedske AHHAHAHHAHAHAHAHAH
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Djukanovic je bio bek. Djurkovic je bio pivot do glave osisan. Nisam siguran da je ijedan igrao u zg ratko.
A vi sto tvrdite da su sudije pomogle dajte primjere!
A vi sto tvrdite da su sudije pomogle dajte primjere!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ma 'ladno osvajamo prventstvo. Domaćinsko suđenje? Aj pogledajte utakmicu još jednom i pssst. 
Samo njega volem, jer sam seljak golem! FKRP 1928
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.