Ma nisam jos.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- harebianconero
- Kontakt:
- spielführer_21
- Kontakt:
Re: Chat
Ne isplati se objašnjavati, ali evo pokušaću najjednostavnije. Lik je debil jer je glup za trojicu, fore su mu na nivou klinaca iz osnovne škole i uberodvratan je. No, takav je i ne krivim ga već krivim one koji mu omogućuju da samo na osnovu svog debilizma zarađuje pare.HZ_ilidzaa je napisao/la:@spiel
Ne kontam zasto je tebi lik debil ? Snasao se covjek. Legalno zaradjuje pare.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Oke si momak,al' ako se na ovog debila lozis,onda nisi dobar s glavom.Sarajlijc@ je napisao/la:Ma ovaj je najjaci **** gastoza[youtube][/youtube] Seljacina ogromna
Toliko toga znam o njemu privatno,i kakav se predstavlja na ovim clipovima,a prije par g. kad je jos bio u osnovnoj mjesto odakle je on brujilo cijelo kako je pokro pare,nakon toga ostavio ga stari i zivio par godina u S.O.S domu,mom malom rodjaku krao cipele...mozda ce neki da ga zale(sazale se) al' vjerujte nije vrijedan toga,takav mali "krimos" bio a sad vam prosipa neke price.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Je l' onaj Gastoss or sth. like that objavljivao Serbian Lessons? Jbt, haman sam jedini koji nema pojma o kakvim likovima se radi. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Bianconeri1988
- Kontakt:
@Legendo, živiš li? 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Opet su me pogodili u srce

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Dobar si, pored mene neće nikako da sjednu

Ž '21!
Danas pored mene sjede neki čovjek s pijace.Nosi kupus jbt usmrdilo se ja mal ne povrati
Sreća izašao je brzo mada mi je cijeli dan muka 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
jesam baksuz,jebmt i solijuma i patch i sve,ne mogu ga nastimati da me j.ebes,imal kakav jos strucnjak osim gosp. Sarajlice koji mi je najvise do sad pomogoao.
||| FKZeljeznicar |||
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Trebal pomocLudLo 4 je napisao/la:jesam baksuz,jebmt i solijuma i patch i sve,ne mogu ga nastimati da me j.ebes,imal kakav jos strucnjak osim gosp. Sarajlice koji mi je najvise do sad pomogoao.
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
jedino ako znas sta
||| FKZeljeznicar |||
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Sta god treba ,sve za svog prijateljaLudLo 4 je napisao/la:jedino ako znas sta
Volim te Celik ! ! !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nije, nije, to je potpuno drugi lik. Denny ili Deni ( Obzirom da sumnjam da je lik iz Srbije,Monolog je napisao/la:Je l' onaj Gastoss or sth. like that objavljivao Serbian Lessons? Jbt, haman sam jedini koji nema pojma o kakvim likovima se radi.
pa preselio u Ameriku
LBJ MVP je napisao/la:Danas pored mene sjede neki čovjek s pijace.Nosi kupus jbt usmrdilo se ja mal ne povratiSreća izašao je brzo mada mi je cijeli dan muka
Au brate kakve su to situacije
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Volis ti te punije ne seri

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Sarajlijc@ je napisao/la:Volis ti te punije ne seri![]()
Mali podilkanio i ojacao ko zemljaHZ_ilidzaa je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:Volis ti te punije ne seri![]()
![]()
![]()
![]()
ovaj mali poceo ozbiljno da zaje.bava
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Joj kako mi se jede plazma sad kad je pomenu

Zadnja izmjena: Sarajlijc@, dana/u 23 jan 2012, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
A zamisli kad pored tebe usred ljeta sjedne baba sa vrecom u kojoj je riba a u busu je 100 stupnjeva i nema klime...da mi je bilo umrit tada na neko vrime spasia bi se.LBJ MVP je napisao/la:Danas pored mene sjede neki čovjek s pijace.Nosi kupus jbt usmrdilo se ja mal ne povratiSreća izašao je brzo mada mi je cijeli dan muka
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Tribalian je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Danas pored mene sjede neki čovjek s pijace.Nosi kupus jbt usmrdilo se ja mal ne povratiSreća izašao je brzo mada mi je cijeli dan muka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Au brate kakve su to situacije![]()
![]()
Tako sam ja isao autobusom na odredjenu lokaciju i udje starija zena,ali ima jedno 140-150 kila ,a ja sedim do prozora a pored mene slobodno sediste,sede gospodja do mene nabi me onim dupetom tamo uz prozor ,covece nos mi se preslikao na ono staklo ,jos kad seda standardni krik " Jao meni ,noge me ubise..." uvali se onde a ja da povratim.
Ne moram zamišljatTritolone je napisao/la:A zamisli kad pored tebe usred ljeta sjedne baba sa vrecom u kojoj je riba a u busu je 100 stupnjeva i nema klime...da mi je bilo umrit tada na neko vrime spasia bi se.LBJ MVP je napisao/la:Danas pored mene sjede neki čovjek s pijace.Nosi kupus jbt usmrdilo se ja mal ne povratiSreća izašao je brzo mada mi je cijeli dan muka
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.