Kako da ga nadjemo,evo ja trazim al nista nemogu da nadjem,koji je broj liga i kako se zove?eno-barca je napisao/la:Bosnia & Balkan - upadaj
to je jedna liga u kojoj ja imam juventus,neki bosanac napravio pa ako ima mjesta slobodno se prikljucite
Soccermanager
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Soccermanager
Tracy McGrady!!!
idete prvo na add new club,pa onda vam dodje sa desne strane da trazite klub ili takmicenje,idete na ono FIRST SELECT THE GAME WORLD TYPE,i uzmete CUSTOM GAME WORLD,onda gore upisete bosna i balkan-upadaj i birate klub 
SAMO MORATE IMATI LEVEL 45

SAMO MORATE IMATI LEVEL 45
e **** u mene tek 41
i jos me Lille podera sa 3:0,ali hvala na objasnenju pa valjda doguram i do tih 45 

Tracy McGrady!!!
European Championship 88 imam i ovdje valenciju pa ako ima mjesto slobodno dodjite.
Da nadjete ovu ligu samo izaberete europen i ukucate 88,nisam siguran koliko treba da budete level
Da nadjete ovu ligu samo izaberete europen i ukucate 88,nisam siguran koliko treba da budete level

eto preuzeo sam Villareal pa cu vidjeti hocul podici brze svoj Leveleno-barca je napisao/la:European Championship 88 imam i ovdje valenciju pa ako ima mjesto slobodno dodjite.
Tracy McGrady!!!
nazalost nemozes brze podizati level,svake sedmice dobijes po 1 

jel zna neko link od neke barcelonine igrice sto ide online
prije je bila na soccermanageru al sad je nema.
prije je bila na soccermanageru al sad je nema.
- alan_kardec
- Kontakt:
Važno ti je samo što je moguće više pobjeđivati.Što više pobjeđuješ i reputacija odnosno livel ti ide brže gore.Mislim da nije tačno ovo da ti sedmično reputacija poraste samo za 1.Ako ti pobjediš sa svojom ekipom npr barcu ili inter ili real...reputacija će ti nakon tekme sigurno porasti.Edo_Majka je napisao/la:eto preuzeo sam Villareal pa cu vidjeti hocul podici brze svoj Leveleno-barca je napisao/la:European Championship 88 imam i ovdje valenciju pa ako ima mjesto slobodno dodjite.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
de malo procitaj pa ces vidjetialan_kardec je napisao/la:Važno ti je samo što je moguće više pobjeđivati.Što više pobjeđuješ i reputacija odnosno livel ti ide brže gore.Mislim da nije tačno ovo da ti sedmično reputacija poraste samo za 1.Ako ti pobjediš sa svojom ekipom npr barcu ili inter ili real...reputacija će ti nakon tekme sigurno porasti.Edo_Majka je napisao/la:eto preuzeo sam Villareal pa cu vidjeti hocul podici brze svoj Leveleno-barca je napisao/la:European Championship 88 imam i ovdje valenciju pa ako ima mjesto slobodno dodjite.

- 23 KING JAMES
- Kontakt:
EVO JA PREUZEO GENOU U WORLD NEŠTO BORUSIU D.U EUROPEAN 88 I NADAM SE DA ĆE ME PRIHVATIT U BOSNIA&BALKAN LIVERPOOL
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Mozel kratko objasnjenje kako ovo fercera. Reg sam se, ushao u neku svjetsku ligu i vodim stutgart. Vidim liga jos nije pocela, a u ovom mom svijetu imaju 4 lige, a ja sam u drugoj. Zanima me jel ja mogu kupovati samo igrace iz ove 4 lige? Kako poslovat sa klubovima koji nemaju menagera. Ev u ovoj 4 ligi haman nijedan klub nema menagera 

nema potpisa
Mozes kupovati bilo kojeg igraca na svijetu bez obzira da li on igra u nekom klubu koji se takmici u tvom worldu(D1,D2,D3 ili D4).Svaki igrac ima najmanju odredjenu cijenu koju moras isplatiti.Recimo da je to 12 mil.Ukoliko igrac nastupa u nekom klubu koji ima managera mozes ponuditi 12 mil,pa vidjet sta ce biti ili vise naravno.Takodjer mozes ponuditi svoje igrace + pare.Recimo dva igraca po 3 miliona(to je ukupna vrijednost 6) i jos 6 u kesu ili vise.Manje od toga ne ide.Admir_Sa je napisao/la:Mozel kratko objasnjenje kako ovo fercera. Reg sam se, ushao u neku svjetsku ligu i vodim stutgart. Vidim liga jos nije pocela, a u ovom mom svijetu imaju 4 lige, a ja sam u drugoj. Zanima me jel ja mogu kupovati samo igrace iz ove 4 lige? Kako poslovat sa klubovima koji nemaju menagera. Ev u ovoj 4 ligi haman nijedan klub nema menagera
Kod timova bez managera ne mozes ponuditi svoje igrace vec samo pare ,a ako ispunis ili ponudis onoliko koliko traze ubrzo bi mogao dobiti pozitivan odgovor.
Zola in, Zola passes, Zola scores !
Ovo je definitivno najjaci manager na netu, doveo sam Dzeku, Pajnaic, Mandzukica, Özila, Höwedesa, Boatenga etc... i izgubio sam prije 2 dana play Off Match za prvu ligu protiv liverpoola sa 3:2 ali sam sad ja od pocetka manager pa se nadam da ce ici bolje, jer kad sam preuzeo Villareal samo sam jednom izgubio u 6 meceva i sa 6. na 3. mjesto se poboljso i izgubi onda od treceplasiranog Poola
Tracy McGrady!!!
e evo da se i ja ukljucim u ovu temu oko soccermanagera..i ja sam ponovo poceo igrati..i trenutno vodim wolfsburg..
trenutno sam 12,al tek sam uzeo tu ekipu,tako da je nisam vodio od pocetka sezone..
a ovako trenutno igram,s ovom formacijom :
D.BENAGLIO
C.ZACCARDO E.SPAHIC A.BARZAGLI M.SCHAFER
A.JOSUE
S.STILIC Z.MISIMOVIC S.SALIHOVIC
V.IBISEVIC E.DZEKO
trenutno sam 12,al tek sam uzeo tu ekipu,tako da je nisam vodio od pocetka sezone..
D.BENAGLIO
A.JOSUE
V.IBISEVIC E.DZEKO
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
JASEVO PREUZEO LIVERPOOL I JOŠ VODIM WOLFSE I DORTMUND TU SAM DOVEO MISKETA,SPAHU,SEJU I ŠTILU VODIO SAM GENOU AL SAM ODUSTAO AL MOŽETE MISLIT ŠTA JE URADIO NEKI PRIJE MENE U LIVPOOLU PRODO GERRARDA I TORRESA I SAD JA MORAM ISPRAVLJAT AL EVO IZGLEA DA SAM DOBIO KAKU IZ REALA ZA 20 MIL+XABIJA I ŠKRTELA
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
GDJE VIDIŠ KOJE SI MJESTO NA TABELId1No je napisao/la:e evo da se i ja ukljucim u ovu temu oko soccermanagera..i ja sam ponovo poceo igrati..i trenutno vodim wolfsburg..
D.BENAGLIO
A.JOSUE
V.IBISEVIC E.DZEKO
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
23 KING JAMES je napisao/la:GDJE VIDIŠ KOJE SI MJESTO NA TABELId1No je napisao/la:e evo da se i ja ukljucim u ovu temu oko soccermanagera..i ja sam ponovo poceo igrati..i trenutno vodim wolfsburg..
D.BENAGLIO
A.JOSUE
V.IBISEVIC E.DZEKO
udjes na onaj klub koji vodis,i onda ides na game world i onda nadjes tables
23 KING JAMES je napisao/la:JASEVO PREUZEO LIVERPOOL I JOŠ VODIM WOLFSE I DORTMUND TU SAM DOVEO MISKETA,SPAHU,SEJU I ŠTILU VODIO SAM GENOU AL SAM ODUSTAO AL MOŽETE MISLIT ŠTA JE URADIO NEKI PRIJE MENE U LIVPOOLU PRODO GERRARDA I TORRESA I SAD JA MORAM ISPRAVLJAT AL EVO IZGLEA DA SAM DOBIO KAKU IZ REALA ZA 20 MIL+XABIJA I ŠKRTELA
a isto sam et i ja doveo u woflse,stilu,spahu,seju..i et polako cu jos kojeg naseg dovesti..heh..napraviti cu od wolfsa nasu repku..pa cu vidjeti kako cu onda igrati s njom heh

- 23 KING JAMES
- Kontakt:
HVALAd1No je napisao/la:23 KING JAMES je napisao/la:GDJE VIDIŠ KOJE SI MJESTO NA TABELId1No je napisao/la:e evo da se i ja ukljucim u ovu temu oko soccermanagera..i ja sam ponovo poceo igrati..i trenutno vodim wolfsburg..
D.BENAGLIO
A.JOSUE
V.IBISEVIC E.DZEKO
udjes na onaj klub koji vodis,i onda ides na game world i onda nadjes tables
U MENE ŠTILA NA KLUPI,A ČEKAM ZA MIGELA(VALENCIA) I DŽEKSA ODGOVOR PRVA MI UTAKMICA 29 VALJA DOČEKAT,AL ZATO MI DANAS UTAKMICA PROTV BAJERNA S LIVERPOOLOMd1No je napisao/la:23 KING JAMES je napisao/la:JASEVO PREUZEO LIVERPOOL I JOŠ VODIM WOLFSE I DORTMUND TU SAM DOVEO MISKETA,SPAHU,SEJU I ŠTILU VODIO SAM GENOU AL SAM ODUSTAO AL MOŽETE MISLIT ŠTA JE URADIO NEKI PRIJE MENE U LIVPOOLU PRODO GERRARDA I TORRESA I SAD JA MORAM ISPRAVLJAT AL EVO IZGLEA DA SAM DOBIO KAKU IZ REALA ZA 20 MIL+XABIJA I ŠKRTELA
a isto sam et i ja doveo u woflse,stilu,spahu,seju..i et polako cu jos kojeg naseg dovesti..heh..napraviti cu od wolfsa nasu repku..pa cu vidjeti kako cu onda igrati s njom heh
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
- el-fighter
- Kontakt:
Ljudi jel tu ima neki limit, il možep igrati do mile volje. Volio bih da se i ja priključim, ali mogu potrošiti samo određenu količinu interneta mjesečno, taka da bih volio znati koliko troši taj manager.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.