Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
U Olimpicu nikad dosadno. To pokazuju i nedavna desavanja. jel ima neko da je uradi ovise u ovom prelaznom roku? Mislim da ne. Produzenje ugovora na Suljevicem odlican potez. Nidzo je momak koji nikad nije dobio pravu priliku u F.K.S., a zasigurno je jedan od boljih defanzivnih u ligi.
zasigurno jedna od jacih ekipa u drzavi i bas sam optimistican o njihovom izlasku u Evropu, mislim da se nebi obrukali.
pabizo je napisao/la:Simpatičan ,,,,,,,,,,obrazovan,kulturan i tako to---------Danas je bila prva runda razgovora sa rumunima a od ponedeljka se najavili i celnici jednog prvoligaškog kluba iz Poljske ------zainteresovani za jednog našeg mladog nogometasa ,,,,,,,,,,Hoomer je napisao/la:Jeli iko vidio tog Barcinog ex. igraca?? kakav je?

Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
k'o da ga je pabizo gu.zio, pa ti govori da je simpatican, obrazovan, kulturan i tako toHoomer je napisao/la:pabizo je napisao/la:Simpatičan ,,,,,,,,,,obrazovan,kulturan i tako to---------Danas je bila prva runda razgovora sa rumunima a od ponedeljka se najavili i celnici jednog prvoligaškog kluba iz Poljske ------zainteresovani za jednog našeg mladog nogometasa ,,,,,,,,,,Hoomer je napisao/la:Jeli iko vidio tog Barcinog ex. igraca?? kakav je?
![]()
jel izgledu čemu sta ??
![]()
ne mislim na to čovjece jel odradio trening, jel pokazao svoje "umijece" to mislim

Za zivot cijeli!
Pa jesi vidio boju stolica na tribini ko gay parade na otociThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: k'o da ga je pabizo gu.zio, pa ti govori da je simpatican, obrazovan, kulturan i tako to

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
pile87 je napisao/la:Pa jesi vidio boju stolica na tribini ko gay parade na otociThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: k'o da ga je pabizo gu.zio, pa ti govori da je simpatican, obrazovan, kulturan i tako to

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
sad tek kontam sto su onakve stolice na otocipile87 je napisao/la:Pa jesi vidio boju stolica na tribini ko gay parade na otociThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: k'o da ga je pabizo gu.zio, pa ti govori da je simpatican, obrazovan, kulturan i tako to

Za zivot cijeli!
**** ga fakat tako izgledaMancini je napisao/la:pile87 je napisao/la:Pa jesi vidio boju stolica na tribini ko gay parade na otociThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: k'o da ga je pabizo gu.zio, pa ti govori da je simpatican, obrazovan, kulturan i tako to![]()
![]()
![]()
![]()

pile87 - I kakav je osjećaj otkriti sebe? Kako je to shvatiti da te uzbuđuju šarene stolice?
Pa jesi vidio boju stolica na tribini ko gay parade na otoci
[/quote]
[/quote]
**** ga fakat tako izgleda
[/quote]
Kad tvoje postove čitam ne znam dali bi plakao ili smijao se?

**** ga fakat tako izgleda

Kad tvoje postove čitam ne znam dali bi plakao ili smijao se?

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Tako dobar da bi te sad ****arbitraža je napisao/la:pile87 - I kakav je osjećaj otkriti sebe? Kako je to shvatiti da te uzbuđuju šarene stolice?

pile87 je napisao/la:Tako dobar da bi te sad ****arbitraža je napisao/la:pile87 - I kakav je osjećaj otkriti sebe? Kako je to shvatiti da te uzbuđuju šarene stolice?

Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
pile87 je napisao/la:Tako dobar da bi te sad ****arbitraža je napisao/la:pile87 - I kakav je osjećaj otkriti sebe? Kako je to shvatiti da te uzbuđuju šarene stolice?
Nemoj biti tužan. Jednog dana ćeš naći muškarca svog života, kojem ćeš se moći dati. Uživaj.
Nisam tuzan, samo mi ti ides uz stolice, pa nemogu da ti odolim.arbitraža je napisao/la:Nemoj biti tužan. Jednog dana ćeš naći muškarca svog života, kojem ćeš se moći dati. Uživaj.
tema... ili banovi?
Bio sam odsutan neko vrijeme s foruma al sam se potrudio da procitam nekoliko stranica unazad i jako mi je drago sto u olimpiku vlada ovako dobra atmosfera i da su se Gracicu poceli isplacivati igraci koje je doveo.Zadovoljstvo je vidjeti da tim nastoji napredovati u svakom smislu.Dovode nove i atraktivne igrace,prodaju pokojeg i zarade finu lovu,rade na stadionu otoka i mnogo pozitivnih vijesti.Sto se tice samih navijaca olimpik ce u narednom periodu sigurno privlaciti sve vise gledalaca sto se moglo i vidjeti da je napredak evidentan po tom pitanju nakon sto su poceli igrati na otoci.Isto Siguran sam da ce Gracic u narednom periodu jos vise marketinski napucati olimpik,kao sto su i na ljeto imali dosta dobrih poteza za promociju kluba.Vjerujem da ce snaga Olimpika sve vise izlaziti na vidjelo kako liga bude regularnija jer olimpik ima sigurno tim za evrope bar po imenima sto ce oni i dokazati.Zahvalio bi se herbionu,manciniju i pabizu sto nam svakodnevno javljaju novosti i dogadjaje u klubu jer ima jos mnogo osoba kojim je ovaj olimpik jako draga momcad i ovih par momaka su najcesce jedini izvor dogadjaja iz kluba.
-PAJA Fan Club!!
- BolanBolan
- Kontakt:

"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
drago mi je da Olimpik dovodi nove igrače ali i da ove može prodati u kvalitetnije lige od Azerbejđana i Kazhstana. e sad koliko je dobra politika prodavati i kupovati igrača svakih polagidine vidječemo
- harebianconero
- Kontakt:
Bas me zanima kakav li je ovaj spanac.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
isti thiago alcantaraharebianconero je napisao/la:Bas me zanima kakav li je ovaj spanac.
Bosna <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.