ma dobre su bacaki je napisao/la:nemoj da me zezas,ima i gorih bola,ee sad jesu li smijesne,to je na vama da odlucitejasmin10 je napisao/la:caki je napisao/la:ovo se nije desilo meni,nego mi jaran prico sta se njemu i jos jednom njegovom jaranu desilo u razredu.sad bili oni II srednje elektrotehnicke skole,ii radili oni neku lekciju.sad govori njima profesor:"procitajte lekciju iz knjige u sebi",kad ovaj sto je sjedio sa jaranom rece:"jok Bog te *ebo u tebi cu!".Citav se razred povaljo od smijeha
![]()
![]()
pazi cakijevih prica
Ofiraže - smijeh do suza
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ofiraže - smijeh do suza
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Proljetos je bilo , kreno na sabah u dzamiju i prolazim pored pekare ispred koje stoje dva pekara , izasla da zapale po jednu...Ja prolazim i velim im : "kako ste momci , jeste li se NASPAVALI" ?

Razlog njihovog cudnog pogleda sam skontao par sekundi poslije
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Tako se i ja jednom vraco kuci sa lumpovanja u rane jutarnje sate i sjednem na klupu ispred dzamije da se malo odmorim i da sacekam da se za 10 minuta otvori prodavnica da kupim cigaradr.van nostrand je napisao/la:Proljetos je bilo , kreno na sabah u dzamiju i prolazim pored pekare ispred koje stoje dva pekara , izasla da zapale po jednu...Ja prolazim i velim im : "kako ste momci , jeste li se NASPAVALI" ?![]()
![]()
Odjednom dva djeda krenula na sabah pa sjedose na klupu do moje i meni nazivaju Selam i kazu
Svaka cast momcino Allah te nagradio nek si pokazo ovima da se moze poraniti vidi ga imo vremena i da se dotjera vidi mu odjela pravo momacko . Tako se ide u dzamiju
Mene stid da ustanem a dolazi jos starijeg svijeta i sjede jedan kraj mene
na meni nema kakvog nema mirisa
Vidi ovaj djed koliko je sati i sta sam ja ustvari tu i kaze on meni onako na uho
"Dijete tako sam i ja dok nisam postao hadzija . Odem u Petak na Dzumu a u ponedeljak me vrate sa vikendice "
Thomas Müller - Fußballgott
tema je Ofiraže - smijeh do suza tako da bi bilo pozeljno da se nepisu svakakve gluposti.

don_burza je napisao/la:Tako se i ja jednom vraco kuci sa lumpovanja u rane jutarnje sate i sjednem na klupu ispred dzamije da se malo odmorim i da sacekam da se za 10 minuta otvori prodavnica da kupim cigaradr.van nostrand je napisao/la:Proljetos je bilo , kreno na sabah u dzamiju i prolazim pored pekare ispred koje stoje dva pekara , izasla da zapale po jednu...Ja prolazim i velim im : "kako ste momci , jeste li se NASPAVALI" ?![]()
![]()
Odjednom dva djeda krenula na sabah pa sjedose na klupu do moje i meni nazivaju Selam i kazu
Svaka cast momcino Allah te nagradio nek si pokazo ovima da se moze poraniti vidi ga imo vremena i da se dotjera vidi mu odjela pravo momacko . Tako se ide u dzamiju
Mene stid da ustanem a dolazi jos starijeg svijeta i sjede jedan kraj mene
na meni nema kakvog nema mirisa
Vidi ovaj djed koliko je sati i sta sam ja ustvari tu i kaze on meni onako na uho
"Dijete tako sam i ja dok nisam postao hadzija . Odem u Petak na Dzumu a u ponedeljak me vrate sa vikendice "
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Skolujem se ja u Tuzli,inace putujem prilicno dugo busem.
Jednog dana prolazim ja s jaranom iz razreda Tuzlom,kad ono prolazi pored nas neki mali,ono mozda prvi srednji a mi maturanti,nosi kapu Slobode,i kako prolazi pored nas nesto nam dobaci.Mi stadosmo,gledamo u njega,on govori "sta je",mi ono iskuliramo,nasmijesimo se i samo produzimo svojim putem.I sad ode moj jaran s curom,a ja produzim do skole,nismo imali jos casove,ali nisam imao gdje,ono prazan kabinet milina,nemam gdje drugdje.Kad poslije nekog vremena dolazi jos par muskaraca iz razreda,ono svi uspaniceni,kazu sjedili u kafiću blizu skole kad ulezi 20-etak momaka,traze neku dvojicu iz nase skole,kaze zafrkavali nekog malog sto je u fukarama pa on doveo ove starije clanove grupe,u meni sve utrnu,reko **** ja sve ako to nije onaj mali meni i onom drugom hajvanu doveo.Kazu momci uglavnom preko 20 godina,zafrkani,opisuju nas dvojicu,rekli cekat dok ne izađemo iz skole,meni srce lupa,zacrvenio se u faci ko paprika,kontam kud bas sad,2 dana prije zimskog raspusta valja kuci krvak dolazit,samo mi je jos i to trebalo.Zovem na telefon onog drugog hajvana on se zeza,s curom boli ga tuki valja mi samom fasovat.Ovi moji iz razreda govore ajd jbg izađemo i mi s tobom necemo te dat,konacno ja skupim hrabrosti nakanim se reko ja izlazim iz skole pa sta bude bude,isprsio se ja krenuo u borbu do posljedne kapi krvi,,kad mi ovi iz razreda tad rekose da su usput sreli onog drugog sto je bio samnom,on im ispricao za tog malog sto smo ga sreli,i oni tako smislili pricicu da me zajebu,
Onda sam njih ganjao da udaram,mene gotov srcani strefio a oni se zezali
Jednog dana prolazim ja s jaranom iz razreda Tuzlom,kad ono prolazi pored nas neki mali,ono mozda prvi srednji a mi maturanti,nosi kapu Slobode,i kako prolazi pored nas nesto nam dobaci.Mi stadosmo,gledamo u njega,on govori "sta je",mi ono iskuliramo,nasmijesimo se i samo produzimo svojim putem.I sad ode moj jaran s curom,a ja produzim do skole,nismo imali jos casove,ali nisam imao gdje,ono prazan kabinet milina,nemam gdje drugdje.Kad poslije nekog vremena dolazi jos par muskaraca iz razreda,ono svi uspaniceni,kazu sjedili u kafiću blizu skole kad ulezi 20-etak momaka,traze neku dvojicu iz nase skole,kaze zafrkavali nekog malog sto je u fukarama pa on doveo ove starije clanove grupe,u meni sve utrnu,reko **** ja sve ako to nije onaj mali meni i onom drugom hajvanu doveo.Kazu momci uglavnom preko 20 godina,zafrkani,opisuju nas dvojicu,rekli cekat dok ne izađemo iz skole,meni srce lupa,zacrvenio se u faci ko paprika,kontam kud bas sad,2 dana prije zimskog raspusta valja kuci krvak dolazit,samo mi je jos i to trebalo.Zovem na telefon onog drugog hajvana on se zeza,s curom boli ga tuki valja mi samom fasovat.Ovi moji iz razreda govore ajd jbg izađemo i mi s tobom necemo te dat,konacno ja skupim hrabrosti nakanim se reko ja izlazim iz skole pa sta bude bude,isprsio se ja krenuo u borbu do posljedne kapi krvi,,kad mi ovi iz razreda tad rekose da su usput sreli onog drugog sto je bio samnom,on im ispricao za tog malog sto smo ga sreli,i oni tako smislili pricicu da me zajebu,
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
kod nas u jablanici jedan lik ( rahmet mu dusi ) prokock'o platu na slotu i lik nema ni marke vise. frajer slot na ledja i kuci pos'o
uhvatila ga je policija na pola puta 
Kad ti se to desilo ? Možda poznajem tog malog , ako mislimo na istog ..Dylan Dog je napisao/la:Skolujem se ja u Tuzli,inace putujem prilicno dugo busem.
Jednog dana prolazim ja s jaranom iz razreda Tuzlom,kad ono prolazi pored nas neki mali,ono mozda prvi srednji a mi maturanti,nosi kapu Slobode,i kako prolazi pored nas nesto nam dobaci.Mi stadosmo,gledamo u njega,on govori "sta je",mi ono iskuliramo,nasmijesimo se i samo produzimo svojim putem.I sad ode moj jaran s curom,a ja produzim do skole,nismo imali jos casove,ali nisam imao gdje,ono prazan kabinet milina,nemam gdje drugdje.Kad poslije nekog vremena dolazi jos par muskaraca iz razreda,ono svi uspaniceni,kazu sjedili u kafiću blizu skole kad ulezi 20-etak momaka,traze neku dvojicu iz nase skole,kaze zafrkavali nekog malog sto je u fukarama pa on doveo ove starije clanove grupe,u meni sve utrnu,reko **** ja sve ako to nije onaj mali meni i onom drugom hajvanu doveo.Kazu momci uglavnom preko 20 godina,zafrkani,opisuju nas dvojicu,rekli cekat dok ne izađemo iz skole,meni srce lupa,zacrvenio se u faci ko paprika,kontam kud bas sad,2 dana prije zimskog raspusta valja kuci krvak dolazit,samo mi je jos i to trebalo.Zovem na telefon onog drugog hajvana on se zeza,s curom boli ga tuki valja mi samom fasovat.Ovi moji iz razreda govore ajd jbg izađemo i mi s tobom necemo te dat,konacno ja skupim hrabrosti nakanim se reko ja izlazim iz skole pa sta bude bude,isprsio se ja krenuo u borbu do posljedne kapi krvi,,kad mi ovi iz razreda tad rekose da su usput sreli onog drugog sto je bio samnom,on im ispricao za tog malog sto smo ga sreli,i oni tako smislili pricicu da me zajebu,![]()
Sloboda Tuzla !!!
- bavaraccccc
- Kontakt:
Prolazim neki dan kraj zgrade i smrtovnica na njoj,pravoslavna cini mi se i sad crno sve,samo neki krkan napisao crvenim markerom preko smrtovnice liverpool,kontam ja a care jesi li imao igdje drugo,jos liverpool

27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
Skoro,pred ovaj zimski rasput,par dana prije nove godinepesmaster je napisao/la:Kad ti se to desilo ? Možda poznajem tog malog , ako mislimo na istog ..Dylan Dog je napisao/la:Skolujem se ja u Tuzli,inace putujem prilicno dugo busem.
Jednog dana prolazim ja s jaranom iz razreda Tuzlom,kad ono prolazi pored nas neki mali,ono mozda prvi srednji a mi maturanti,nosi kapu Slobode,i kako prolazi pored nas nesto nam dobaci.Mi stadosmo,gledamo u njega,on govori "sta je",mi ono iskuliramo,nasmijesimo se i samo produzimo svojim putem.I sad ode moj jaran s curom,a ja produzim do skole,nismo imali jos casove,ali nisam imao gdje,ono prazan kabinet milina,nemam gdje drugdje.Kad poslije nekog vremena dolazi jos par muskaraca iz razreda,ono svi uspaniceni,kazu sjedili u kafiću blizu skole kad ulezi 20-etak momaka,traze neku dvojicu iz nase skole,kaze zafrkavali nekog malog sto je u fukarama pa on doveo ove starije clanove grupe,u meni sve utrnu,reko **** ja sve ako to nije onaj mali meni i onom drugom hajvanu doveo.Kazu momci uglavnom preko 20 godina,zafrkani,opisuju nas dvojicu,rekli cekat dok ne izađemo iz skole,meni srce lupa,zacrvenio se u faci ko paprika,kontam kud bas sad,2 dana prije zimskog raspusta valja kuci krvak dolazit,samo mi je jos i to trebalo.Zovem na telefon onog drugog hajvana on se zeza,s curom boli ga tuki valja mi samom fasovat.Ovi moji iz razreda govore ajd jbg izađemo i mi s tobom necemo te dat,konacno ja skupim hrabrosti nakanim se reko ja izlazim iz skole pa sta bude bude,isprsio se ja krenuo u borbu do posljedne kapi krvi,,kad mi ovi iz razreda tad rekose da su usput sreli onog drugog sto je bio samnom,on im ispricao za tog malog sto smo ga sreli,i oni tako smislili pricicu da me zajebu,![]()
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Mozda znate ovu pricu,ali ajde
- Dva navijaca Zelje ,krajem 80-tih divljaju u gradskom autobusu u Novom Sadu ,ono mrtvi pijani urlaju "Zeljooooo,aleeeee","Odracemo Vojvodinu " i slicno.... Kad im prilazi neki starac i kaze " Pa momci Zeljo vam igra u Tuzli danas"
Ko zna sta je njima bilo po glavi kad su potegli u Novi Sad
- Dva navijaca Zelje ,krajem 80-tih divljaju u gradskom autobusu u Novom Sadu ,ono mrtvi pijani urlaju "Zeljooooo,aleeeee","Odracemo Vojvodinu " i slicno.... Kad im prilazi neki starac i kaze " Pa momci Zeljo vam igra u Tuzli danas"
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Tribalian je napisao/la:Mozda znate ovu pricu,ali ajde![]()
- Dva navijaca Zelje ,krajem 80-tih divljaju u gradskom autobusu u Novom Sadu ,ono mrtvi pijani urlaju "Zeljooooo,aleeeee","Odracemo Vojvodinu " i slicno.... Kad im prilazi neki starac i kaze " Pa momci Zeljo vam igra u Tuzli danas"![]()
![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Haj Marko ne laziTribalian je napisao/la:Mozda znate ovu pricu,ali ajde![]()
- Dva navijaca Zelje ,krajem 80-tih divljaju u gradskom autobusu u Novom Sadu ,ono mrtvi pijani urlaju "Zeljooooo,aleeeee","Odracemo Vojvodinu " i slicno.... Kad im prilazi neki starac i kaze " Pa momci Zeljo vam igra u Tuzli danas"![]()
![]()
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- franklampard8
- Kontakt:
Jel se to u drugu islo ?Henry je napisao/la:Odgovaram historiju u 1 razredu srednje skole.I sad pita profesorica(Žara) ko je prenio svilenu bubu u Ameriku i ja kazem papa.Kaze ona jeste,vala stavio pod kapicu i odvali se smijati.
![]()
![]()
Mi na vjeronauci i sad neka zezancija i sad se jedan zakle ocem.I napade ga profa kao samo se Allahom kune i tako to.Kad on govori a nisam se ocami zakleo.![]()
1946
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
jel to fkt biloTribalian je napisao/la:Mozda znate ovu pricu,ali ajde![]()
![]()
Za zivot cijeli!
To ti je najlegendarnija ex yu navijacka prica. Cak je i onaj navijacki casopis "KOP" iz 90-tih pisao o tome.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:jel to fkt biloTribalian je napisao/la:Mozda znate ovu pricu,ali ajde![]()
![]()
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
nisam je znao do sad, al je prejakaTribalian je napisao/la:To ti je najlegendarnija ex yu navijacka prica. Cak je i onaj navijacki casopis "KOP" iz 90-tih pisao o tome.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:jel to fkt biloTribalian je napisao/la:Mozda znate ovu pricu,ali ajde![]()
![]()
Za zivot cijeli!
Kako čitam ove priče sve više volim alkohol 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Dylan Dog je napisao/la:Skolujem se ja u Tuzli,inace putujem prilicno dugo busem.
Izdržati, to je temelj vrline!
Evo jedna mocna sto mi se desilo u trecem srednjem ,dobro,budala ko budala ,imali mi praksu i normala svaki utorak neko drugi ide u pekaru po jelo
A tu radila, bog dao ,čoperka od 20,malko starija od mene,pirsing,latino guza,isla bi na stojana
Znaci nikad nije mrsko bilo otici..Dolazim ja jedan dan ,cao za cao,pokoji zetoncic ,al nista ozbiljno ..Posle tog ide narudzba i pitam je onako mrtav hladan :Imas li onih lepina sto kifla ide u njih
Pravo mocna scena ,msm. da su joj upitnici kruzili oko glave dok nije skontala poentu
mocan zonfa odtad se fura kad god je vidim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.