Alal vera za boldano.I ja se nadam da ce ovo Ferer uzetiEdin TM87 je napisao/la:Kakav antagonizam sta ti je? Claus, smiri dozivljaj, nisam prognozir'o da ce James Blake dobit Djokovica nego Ferrer ****, 5. igrac svijeta, pa pomeo ga je na 5. turniru po vaznosti u Londonu sa 6:3 6:1 i to malo vise od mjesec dana je proslo...DANTES je napisao/la:Tvoj antagonizam prema djokovicu ti ometa objektivnost. Znas i sam da je nole na svakom gs imao po jedan los mec(Dodig, Tomic, Troicki, Malis itd). Sve ce zavisiti od novaka. cime i kojoj igrom to david moze u 3 dobijena da savlada noleta?
Smirite se ljudi, nista meni ne ometa objektivnost, Djokovic jest dobar igrac, al' vi ga dizete u nebesa k'o da je sa Marsa ili sta ja znam vec.
Nisam rekao da ce ga pomest, nego uzet u jednom dobrom mecu...
@Claus, Hewitt ima jedan od najgorih servisa na touru, a Djokovic najbolji return, pogledaj podatak koliko je bilo servis winnera i lahkih poena za Hewitta, pa se zapitaj o cemu pricas.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Pa sad da ima jedan od najgorih servisa, ne bi bas rekao.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Oko koliko bi sati trebali na teren izaci Nadal i Berych ?
Odmah nakon Rogera i Delpa il' ?
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
Prvo igraju zene u Rod Laveru (prvi mec igraju Azarenka - Radwanska, a nakon njihovog meca Wozniacki - Clijsters). Nakon sto one zavrse, na teren idu Roger - Juan Martin, a po zavrsetku njihovog meca, igraju Rafa - Tomas.Reuf je napisao/la:Oko koliko bi sati trebali na teren izaci Nadal i Berych ?
Izdržati, to je temelj vrline!
ZahvaljujemrogeRF je napisao/la:Prvo igraju zene u Rod Laveru (prvi mec igraju Azarenka - Radwanska, a nakon njihovog meca Wozniacki - Clijsters). Nakon sto one zavrse, na teren idu Roger - Juan Martin, a po zavrsetku njihovog meca, igraju Rafa - Tomas.Reuf je napisao/la:Oko koliko bi sati trebali na teren izaci Nadal i Berych ?
Hebem ti Australiju i vremensku zonu. Siguran sam da Federer nece poceti prije 6.00 h po nasem vremenu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Odlican mec Rogera i Del Potra. Ne zalim sto sam ustao ovako rano, iako ni 2 sata nisam spavao. Roger je, kako god se okrene, zasluzio prvi set. Nadam se da ce Roger ovo u 3 seta, sto naravno nece biti nimalo lahko. Samo steta sto su se bas njih dvojica srela, obojica su mi jako draga (Roger drazi, naravno), i bilo bi ih puno bolje gledati u finalu, npr.
C'MON! (kad se cu nakon onog RF-ovog poena za 15:40, u njegovom stilu)
C'MON! (kad se cu nakon onog RF-ovog poena za 15:40, u njegovom stilu)
To JE TO! Sta reci, osim, peRFekcija!
Odlicno je Roger odigrao mec, Argentinac nije imao nikakvu priliku za set. Imao je Roger malo problema u drugom setu, kada je servirao za osvajanje istog, kada se suocio s nekoliko break lopti. Nista ga nije islo u tom momentu, mislim da je samo jedan prvi servis ubacio, kojim je dosao do prednosti. Treci set odigrao je bez greske, a ja sam bas mislio da ce tada posustati, i da je to jedina prilika za set Del Potru, ali, Roger to nije dopustio.
Nerviraju me komentatori na ES-u, raduju se za svaki Rogerov izgubljeni poen, a da ne govorim kada break izgubi. Ne mogu da se pomire sa cinjenicom da je to znanje, vec to pripisuju, kako sreci, tako i onom "sve ga ide".
P.S. Kako vidjo, Roger nijedan challenge nije trazio.
Odlicno je Roger odigrao mec, Argentinac nije imao nikakvu priliku za set. Imao je Roger malo problema u drugom setu, kada je servirao za osvajanje istog, kada se suocio s nekoliko break lopti. Nista ga nije islo u tom momentu, mislim da je samo jedan prvi servis ubacio, kojim je dosao do prednosti. Treci set odigrao je bez greske, a ja sam bas mislio da ce tada posustati, i da je to jedina prilika za set Del Potru, ali, Roger to nije dopustio.
Nerviraju me komentatori na ES-u, raduju se za svaki Rogerov izgubljeni poen, a da ne govorim kada break izgubi. Ne mogu da se pomire sa cinjenicom da je to znanje, vec to pripisuju, kako sreci, tako i onom "sve ga ide".
P.S. Kako vidjo, Roger nijedan challenge nije trazio.
@edine prvi igrac svijeta je uvjek favorit protiv 3 pa makar 3 bio i sam rodzer. uostalom ko zna hoce li i biti tog duela
A je.b.em ti delpa, digoh se u 6 a on pokloni prvi set, kasnije se sve manje i manje pitao.
A je.b.em ti delpa, digoh se u 6 a on pokloni prvi set, kasnije se sve manje i manje pitao.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Kako pokloni, to Roger nije igrao bolje u prvom setu (kao i u cijelom mecu)?! Zasto ste toliko neobjektivni, samo to me interesuje?!DANTES je napisao/la:@edine prvi igrac svijeta je uvjek favorit protiv 3 pa makar 3 bio i sam rodzer. uostalom ko zna hoce li i biti tog duela
Koliko je to dobro toliko je i loše.Njegov prvi ozbiljniji meč će biti polufinale.Poznavajući endijevu psihu...retro je napisao/la:Murray trebao imati najtezi zdrijeb, na kraju ispalo bas suprotno.
Nakon ovog sinoć Rodžer je favorit broj 1
"Indija,Pakistan..."
1000-ti mec u karijeri i prelijep nacin da se proslavi taj jubilej.
Dominirao od samog pocetka, Inside-out forehand perfektno funkcionisao, iz BH par odlicnih winnera.
Na prvi servis 89% osvojenih poena
, 38 winnera i 22 UE.
9. put zaredom Federer u 1/2 Australian Opena.
Sad cekamo Rafu za osvetu.
Azarenka i Kim cine prvi 1/2 par kod zena, ocekivano, iako je Azarenka izgubila prvi set, ali kasnije samo dva gema prepustila Radwanskoj.
Opet agresivna igra izasla kao pobjednik protiv defanzive, iako je Kim zakomplikovala situaciju u drugom setu, imala je i 5-3, a posao je zavrsila u tie breaku.
Azarenka dominira.
Dominirao od samog pocetka, Inside-out forehand perfektno funkcionisao, iz BH par odlicnih winnera.
Na prvi servis 89% osvojenih poena
9. put zaredom Federer u 1/2 Australian Opena.
Sad cekamo Rafu za osvetu.
Azarenka i Kim cine prvi 1/2 par kod zena, ocekivano, iako je Azarenka izgubila prvi set, ali kasnije samo dva gema prepustila Radwanskoj.
Opet agresivna igra izasla kao pobjednik protiv defanzive, iako je Kim zakomplikovala situaciju u drugom setu, imala je i 5-3, a posao je zavrsila u tie breaku.
Azarenka dominira.
Sta je sve vratio Nadal na drugoj set lopti, nemoguce.
Spasio 4sp.
Spasio 4sp.
trebamo biti više nego sretni što živimo u doba Đoković-Nadal-Federer jer šta ovo rade skoro pa je nemoguće.Pa ovaj Nadal ko na drogama nekakvim šta sve vraća.Nisam gledao meć Federer-Del Potro jer sam u školi bio ali sigurno je bilo to rutinski odrađeno od najboljeg svih vremena.Sada igraju Nadal-Berdich koliko god Čeh bio dobar nadal je duplo bolji to je pokazao kod 6:5 za Berdicha kada je vratio sve ono nemoguće.Očekujem prolaz Nadala i nadam se strašnom polufinalu Nadal-Federer.
VAMOS RAFA
VAMOS RAFA
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Koliko srece za Berdycha

Nadal oštećen i gubi set bezveze na nepažnju sudija što liniski što ovog glavnog.
Ne znam, ali, onako realno, Rafa je ostecen. Na ponovljenom snimku se vidi da je cekao odluku linijskog, koji nije rekao da je out, i rafa je odmah odreagovao, a u istom momentu i gubi poen. sad... 
Ovaj komentator na Eurosportu ubija 
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
lisica,zeko i dobri medoColo Colo je napisao/la:Ovaj komentator na Eurosportu ubija
Al' cuj dao mu par mrkvica , da ga navucesamocelik je napisao/la:lisica,zeko i dobri medoColo Colo je napisao/la:Ovaj komentator na Eurosportu ubija![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.