Izvini stari ,ali neznam sta je pisac htjeo da kaze??Asovski je napisao/la:niko ne pravi od svoje djece zvijezde nego su to cinjenice neciji ocevi su dali zivot 200metara od stadiona zvijezde vi to brzo zaboravite ali neka vam bude kasno ce biti kasnije
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
ptičica mi šapnula jedno novo ime... radi se o napadaču kaže da je i bio danas u klubu... mogu samo reći da je imao zanimljivu karijeru... ali da stvar ne bude bas kao treba imao je jednu povredu prije 8-9 mjeseci ali se opravio i igrao u jednom istočno evropskom klubu... ono što sam čuo radi se o dobrom napadaču...
Bar napisi u kojem je nasem klubu igrao prije.
u vise nasih klubova igrao čak u 5 izemđu ostalog i u sarajevu i želji...zvjezdas je napisao/la:Bar napisi u kojem je nasem klubu igrao prije.
-
- Kontakt:
e sad sam se sjetio znam o kome je rijec, da u pravu si vrlo,vrlo zanimljiva karijera.Mislim jedan od najvecih talenata u BiH poslije rata, ali nije se uspio do kraja dokazati.ako je taj sto si naveo sa tim karakteristikama (klubovima) reci cu da je visok, eto malo da im vadimo maslo....emir_dj je napisao/la:u vise nasih klubova igrao čak u 5 izemđu ostalog i u sarajevu i želji...zvjezdas je napisao/la:Bar napisi u kojem je nasem klubu igrao prije.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Potpuno si u pravuBosanski zmaj je napisao/la:e sad sam se sjetio znam o kome je rijec, da u pravu si vrlo,vrlo zanimljiva karijera.Mislim jedan od najvecih talenata u BiH poslije rata, ali nije se uspio do kraja dokazati.ako je taj sto si naveo sa tim karakteristikama (klubovima) reci cu da je visok, eto malo da im vadimo maslo....emir_dj je napisao/la:u vise nasih klubova igrao čak u 5 izemđu ostalog i u sarajevu i želji...zvjezdas je napisao/la:Bar napisi u kojem je nasem klubu igrao prije.

Dragon Town
jeste visok.. recimo da je igrao u zanimljivim klubovima... misli da takvog jos nismo imali... misli ako se ovo realizuje trebalo bi biti pun pogodak...Bosanski zmaj je napisao/la:e sad sam se sjetio znam o kome je rijec, da u pravu si vrlo,vrlo zanimljiva karijera.Mislim jedan od najvecih talenata u BiH poslije rata, ali nije se uspio do kraja dokazati.ako je taj sto si naveo sa tim karakteristikama (klubovima) reci cu da je visok, eto malo da im vadimo maslo....emir_dj je napisao/la:u vise nasih klubova igrao čak u 5 izemđu ostalog i u sarajevu i želji...zvjezdas je napisao/la:Bar napisi u kojem je nasem klubu igrao prije.
-
- Kontakt:
jeste visok.. recimo da je igrao u zanimljivim klubovima... misli da takvog jos nismo imali... misli ako se ovo realizuje trebalo bi biti pun pogodak...[/quote]
hajd sto je visok nego ima i odlicnu tehniku, medju 2-3 poslijeratna talenta u BiH,nema dvojbe,...
igrao je u puno vecim klubovima od Zelje i Sarajeva,.....
hajd sto je visok nego ima i odlicnu tehniku, medju 2-3 poslijeratna talenta u BiH,nema dvojbe,...
igrao je u puno vecim klubovima od Zelje i Sarajeva,.....
samo da to se to zavrsi... i da ovaj stavi potpis....
dobro je bitno je samo da se zavrsi i potpise davno sam govorio da ce doc dobar igrac i provjeren al eto vidjecemo koliko on moze dati zvijezdi a svi znamo kolko zvijezda i gradacac daje takvim igracima
P.S iako sam malo skeptican da je bas taj na kojeg vi mislite
P.S iako sam malo skeptican da je bas taj na kojeg vi mislite

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
hajmo igra asocijacija:
-napadač
-visok
-zna sa loptom
-zvučno ime
-igrao u mnogim klubovima vani (istočna Europa)
-igrao u Sarajevu i Želji
-bio povrijeđen 8-9 mjeseci
moj odgovor matora ojebina van forme dolazi u Zvijezdu da malo uđe u formu i pokuša ponovo vani naći zadnji angažman
P.S. nisam pesimista, samo optimista sa iskustvom
-napadač
-visok
-zna sa loptom
-zvučno ime
moj odgovor matora ojebina van forme dolazi u Zvijezdu da malo uđe u formu i pokuša ponovo vani naći zadnji angažman

-
- Kontakt:
Pozdrav Svim simpatizerima NK Zvijezda Gradacac , kao i svim prisutnim na forumu , molim imali netko informacije o igracu Mirzi Hasanovicu iz Samca , nekada veliki potencijal , igrac juniorske reprezentacije BiH, Žepca dok je bilo u premijer lizi ????? Jos je bio clan NK Zvijezde vjerovatno jos u pionirima dok je trenirao Amir Durgutovic , kolko znam sada ima oko 23 god , a poprilicno puno sredina promijenio ???? Hvala
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku u redove gradačačke Zvijezde pristiglo je iz tuzlanske Slobode. Almir Halilović je stigao na stadion Banja Ilidža u vrijeme kada je klub napustio Dragan Jović i kada se iznenada predomislio Zvonko Živković.
“Još dok je Jović bio trener Zvijezde ostvario sam kontakte sa rukovodstvom kluba. Čekao sam da se u Slobodi pomjere stvari s mrtve tačke, ali nisam dočekao. Potom sam sjeo i dogovorio saradnju sa Zvijezdom. Nisam se pokajao”, kaže Halilović.
U Zvijezdi će sarađivati sa Zoranom Kuntićem, srbijanskim stručnjakom koji će predvoditi Zmajeve na proljeće.
“Na prvi utisak mogu reći kako je riječ o iskusnom stručnjaku. Prezadovoljan sam odnosom i radom na treninzima. Dugo nisam ovako dobro trenirao, a to je preduslov za uspješno proljeće”.
O ambicijama na proljeće kaže kako je preuranjeno govoriti. Rukovodstvo kluba je još ranije zacrtalo plasman u sredinu tablice, a dogodine borbu za sami vrh.
“Najvažnije mi je da budem zdrav. Ako me posluži taj Božji dar borit ću se za mjesto prvotimca. Želim igrati i na najbolji način iskoristiti minutažu”, kaže Halilović.
On je po drugi put morao napustiti Tušanj, mjesto svog stasavanja. Prvi put je otišao u Orašje, a drugi u Gradačac. Sloboda je u oba navrata izgubila odličnog nogometaša.
Dragon Town
moja greska nije bio tako dugo povrijeđen... zadnji klub mu je bio istočna evropa... mah nebitno ba... bolji je sigurno od onog srbijnaca sto smo doveli...seven je napisao/la:hajmo igra asocijacija:
-napadač
-visok
-zna sa loptom
-zvučno ime
Bgm slabe su šamse da će ovaj nema doći... ostat ce da se vidi... i to nije problem uslovi nego nas novi trener, mada razumijem i nevjericu i to što je trezio da ovaj odradi par treninga... ali poznvajuci njegovu "pedigre" njmu to ne treba... sad ostat ce na tome da se vidi...
Ermin Huseinbašić na probi u Gentu, http://www.voetbalbelgie.be/nl/article. ... mpaign=all. Da li će i on nakon Škahića završiti vani, a bio tu pred nosom
aaa Jovića, pravi se našao pričati o neozbiljnosti
-
- Kontakt:
DA nije možda Albin Pelak hahhhahaemir_dj je napisao/la:moja greska nije bio tako dugo povrijeđen... zadnji klub mu je bio istočna evropa... mah nebitno ba... bolji je sigurno od onog srbijnaca sto smo doveli...seven je napisao/la:hajmo igra asocijacija:
-napadač
-visok
-zna sa loptom
-zvučno ime
je li ravno ovo? je li ravno?
nije albin pelak... seven izvini... jovićaZgembo Adislić je napisao/la:DA nije možda Albin Pelak hahhhahaemir_dj je napisao/la:moja greska nije bio tako dugo povrijeđen... zadnji klub mu je bio istočna evropa... mah nebitno ba... bolji je sigurno od onog srbijnaca sto smo doveli...seven je napisao/la:hajmo igra asocijacija:
-napadač
-visok
-zna sa loptom
-zvučno ime

emir_dj je napisao/la:nije albin pelak... seven izvini... jovića![]()
![]()
Defanzivni fudbaler čiji posljednji klub je bila Sloboda, Staniša Nikolić, a koji se dovodio u vezu sa Sarajevom gotovo sigurno neće pojačati bordo momčad.
Naime, Nikolić je jučer strebao stići u Sarajevo na završne pregovore sa čelnicima Sarajeva, no nije stigao pa je trener bordo momčadi Dragan Jović za naš portal izjavio:
"Neozbiljno je to od Nikolića. Očekivali smo ga na pregovorima, no nije stigao niti se kome javio. Kukati nećemo, a u narednim danima bi trebali i riješiti igračku križaljku"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.