Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Tako sma ja izaš´o s jaranima u jedan kafić, fino kladionica i pratimo teletekst i pijemo, ovaj jedan levat dovede curu i ljubi se on s curom kad inter primi go, drugi jaran skače od sreće i govori častim vas kad ovaj samo gurnu curu od sebe (zamal je otrese od pod) i pita ko časti, čime?bavaraccccc je napisao/la:jedan jaran od mog jarana setao normala ulicom navecer sa curom,vec kasno bilo i dođose neli likovi,poceli ih zafrkavati,mangupska valjda ovo ono,i ovaj kralj se zar prepao i gurnuo curu na njih i pobjegao![]()
![]()
i iduci dan je zove,cudno mu sto mu se ne javlja,kad ce opet izaci
![]()
![]()
plakao ja
Heller je napisao/la:Tako sma ja izaš´o s jaranima u jedan kafić, fino kladionica i pratimo teletekst i pijemo, ovaj jedan levat dovede curu i ljubi se on s curom kad inter primi go, drugi jaran skače od sreće i govori častim vas kad ovaj samo gurnu curu od sebe (zamal je otrese od pod) i pita ko časti, čime?bavaraccccc je napisao/la:jedan jaran od mog jarana setao normala ulicom navecer sa curom,vec kasno bilo i dođose neli likovi,poceli ih zafrkavati,mangupska valjda ovo ono,i ovaj kralj se zar prepao i gurnuo curu na njih i pobjegao![]()
![]()
i iduci dan je zove,cudno mu sto mu se ne javlja,kad ce opet izaci
![]()
![]()
plakao ja
HAHAHA izo i nišpaOTNYS_YNWA je napisao/la:Ne znam da li ste svi upoznati sa Izom i Nišpom!?![]()
"Jarane, ja na moru .. Ležim na plaži.. Čujem nešto šuška u grmu. Kontam, nek šuška.
Ležim ja, ono sve jače i jače. Pogledam u grm, kad ajkula. Ja joj priđem, trznem je lijevo, ona krene lijevo -
ja desno, ona desno.. Ja lijevo-desno, ona slomi kič'mu."
Na utakmici, našla se ova dvojica na tribinama i sad, obezbjeđenje - policija. Dočepa se Izo cigne i zviz, policajca pogađa... Okreće se i ka'e
"De Nišpa, siđi i pitaj ga kol'ko mu je helti ostalo"
Nakon kantera prešli su na Need for speed. Skupili oni nekih 5, 6 joja i kupili krnjticu od auta. Vozi Izo, nafur'o se.. Prolazi kroz zabrane, crveno,... Odjednom, rotacija i policijsko auto za njima. Zadali se oni i u punom jeku će Nišpa ; "De Izo uključi taj nitro da im pobjegnemo"
Sigurno su Sarajlije upoznate sa ovom dvojicom lavova o čijim pričama se mogu filmovi snimati.
jooooooj ima tih anegdota sa njima dvojicom, mali milion, kako su samo nenormalni, to se ne moze rijecima opisatiOTNYS_YNWA je napisao/la:Ne znam da li ste svi upoznati sa Izom i Nišpom!?![]()
"Jarane, ja na moru .. Ležim na plaži.. Čujem nešto šuška u grmu. Kontam, nek šuška.
Ležim ja, ono sve jače i jače. Pogledam u grm, kad ajkula. Ja joj priđem, trznem je lijevo, ona krene lijevo -
Na utakmici, našla se ova dvojica na tribinama i sad, obezbjeđenje - policija. Dočepa se Izo cigne i zviz, policajca pogađa... Okreće se i ka'e
Nakon kantera prešli su na Need for speed. Skupili oni nekih 5, 6 joja i kupili krnjticu od auta. Vozi Izo, nafur'o se.. Prolazi kroz zabrane, crveno,... Odjednom, rotacija i policijsko auto za njima. Zadali se oni i u punom jeku će Nišpa ; "De Izo uključi taj nitro da im pobjegnemo"
Sigurno su Sarajlije upoznate sa ovom dvojicom lavova o čijim pričama se mogu filmovi snimati.
Ma najjaci fail je kada su na dnu mora nasli rernu a unutra vreo burekThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:jooooooj ima tih anegdota sa njima dvojicom, mali milion, kako su samo nenormalni, to se ne moze rijecima opisatiOTNYS_YNWA je napisao/la:Ne znam da li ste svi upoznati sa Izom i Nišpom!?![]()
Jel ovako lik nizak (metar i 40 možda i manje) , crn ?Dylan Dog je napisao/la:Skoro,pred ovaj zimski rasput,par dana prije nove godinepesmaster je napisao/la:Kad ti se to desilo ? Možda poznajem tog malog , ako mislimo na istog ..Dylan Dog je napisao/la:Skolujem se ja u Tuzli,inace putujem prilicno dugo busem.
Jednog dana prolazim ja s jaranom iz razreda Tuzlom,kad ono prolazi pored nas neki mali,ono mozda prvi srednji a mi maturanti,nosi kapu Slobode,i kako prolazi pored nas nesto nam dobaci.Mi stadosmo,gledamo u njega,on govori "sta je",mi ono iskuliramo,nasmijesimo se i samo produzimo svojim putem.I sad ode moj jaran s curom,a ja produzim do skole,nismo imali jos casove,ali nisam imao gdje,ono prazan kabinet milina,nemam gdje drugdje.Kad poslije nekog vremena dolazi jos par muskaraca iz razreda,ono svi uspaniceni,kazu sjedili u kafiću blizu skole kad ulezi 20-etak momaka,traze neku dvojicu iz nase skole,kaze zafrkavali nekog malog sto je u fukarama pa on doveo ove starije clanove grupe,u meni sve utrnu,reko **** ja sve ako to nije onaj mali meni i onom drugom hajvanu doveo.Kazu momci uglavnom preko 20 godina,zafrkani,opisuju nas dvojicu,rekli cekat dok ne izađemo iz skole,meni srce lupa,zacrvenio se u faci ko paprika,kontam kud bas sad,2 dana prije zimskog raspusta valja kuci krvak dolazit,samo mi je jos i to trebalo.Zovem na telefon onog drugog hajvana on se zeza,s curom boli ga tuki valja mi samom fasovat.Ovi moji iz razreda govore ajd jbg izađemo i mi s tobom necemo te dat,konacno ja skupim hrabrosti nakanim se reko ja izlazim iz skole pa sta bude bude,isprsio se ja krenuo u borbu do posljedne kapi krvi,,kad mi ovi iz razreda tad rekose da su usput sreli onog drugog sto je bio samnom,on im ispricao za tog malog sto smo ga sreli,i oni tako smislili pricicu da me zajebu,![]()
Onda sam njih ganjao da udaram,mene gotov srcani strefio a oni se zezali
Ja mu vjerujem.Sheyi je napisao/la:Imamo i mi Ahmeta solju ,zna cojk slagat..
Kaze: Jednu noc ja uzeo strijelu i opalim u zrak i nema koplja,cekam ja pola sata i dosadi mi cekat pa odem da spavam..i ustajem ja ujutro
na posao ,izadjem napolje da pisam, kad ono koplje pade i zabode se u zemmlju..
Ima i ovo .. Voli on da peca ribe i kaze:
Odem ja pred mrak na Sprecu zabacim keder i zavezem za drvo,ne bi li se sta upecalo,i odem kuci,vracam se sutradan kad riba izvalila ono drvo pola obale odvukla..
.
Sheyi je napisao/la:Imamo i mi Ahmeta solju ,zna cojk slagat..
Kaze: Jednu noc ja uzeo strijelu i opalim u zrak i nema koplja,cekam ja pola sata i dosadi mi cekat pa odem da spavam..i ustajem ja ujutro
na posao ,izadjem napolje da pisam, kad ono koplje pade i zabode se u zemmlju..
Ima i ovo .. Voli on da peca ribe i kaze:
Odem ja pred mrak na Sprecu zabacim keder i zavezem za drvo,ne bi li se sta upecalo,i odem kuci,vracam se sutradan kad riba izvalila ono drvo pola obale odvukla..
.
Monolog je napisao/la:Evo jedna u kojoj su glavni akteri nešto stariji likovi koji su budale u pravom smislu te riječi. Nadimke neću spominjati jer bi ljudi odmah shvatili o kome se radi.![]()
Eh, svake godine na ljetovanju oni odrade jednu šalu. Obuku se kao da je riječ o pravoj gospodi (a ne budalama), srede se kao da će na neki važan poslovni ručak, jer tek tako mogu biti shvaćeni ozbiljno. Onda izaberu neku skupinu djevojaka kojima bi tu šalu prodali. Priđu i kulturno se pozdrave i mole za pomoć. Naravno, nijedna neće tako fine ljude odbiti, pa će saslušati šta imaju za reći. Šta oni rade? Oni počnu s pričom o njihovom prijatelju koji je stranac i s kim su se trebali naći prije 2 sata, al' se on nije pojavio. I, kako on ne govori hrvatski jezik, te kako se ne može snaći u stranoj zemlji pa su zabrinuti za njega. Cure se onda počnu raspitivati o kome je riječ i šta je posrijedi (što je logično). Oni i dalje glume zabrinute havere i kroz poluplač govore kako imaju njegovu fotku, pa da vide jesu li ga slučajno ugledale. Eh, one naravno žele da pogledaju te fotke (a ko ne bi?). Njih dvojica brže-bolje vade novčanik i pokazuju sliku svojih golih rutavih guzica i govore "Evo, ovo je on, znate li ga"? Naravno, počnu plakat od smijeha, a cure samo pogledaju i kažu "fuj ili marš odavde glupani jedni".
Ne bih se iznenadio da i dan danas rade te gluposti, iako su dobro zagazili u četvrtu deceniju života.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.