Nije valjda da si igrao na Srbiju?Srbima čestitke za plasman u polufinale. Dobar golman.
Za'**** ste me za dobru lovu u meču protiv Slovaka, ali ajde. Nije da nisam navikao na gubljenje novca na malim koeficijentima. Sve ostalo su odradili kako treba.
EP u rukometu 2012
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: EP u rukometu 2012
Kao mali vječito jeo kamenje,valjda zbog toga u ovim srednjim godinama često imam problema sa želucem.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Imao keca u fiksu na jednom, a na drugom hendikep 3,5. Odradili prvo poluvrijeme odlično, drugo propast. Ono, Slovačka te pobijedi 7 razlike u 30 minuta. 
Hayley <3
- legenda reala
- Kontakt:
Ja kako znam da ni Krečmer ni Baur nisu ljevaci .DANTES je napisao/la:Je l mislis na krilo? stefan krecmar. ili na beka bauera?
Admire kažeš bek ljevak.
Volker Zerbe ,pa ga je zamjenio Christian Saitz
Pa Magi kažem ja Lowgren nema ko drugi,zna se ko preuzima odgovornost,neće pivot
I šta dođe to braća po stricu
Očevi im braća jel
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
e Zerbe, jeste. Onako visok, mrsav, a top u rukama imao. Bauer je bio srednji bek ja mislim, a opet sam zaboravio kako se zvao pivot, bio je onaj ukrainac Oleg Veliki, al je prva zvijezda bio onaj kojem se imena ne sjecamlegenda reala je napisao/la:Ja kako znam da ni Krečmer ni Baur nisu ljevaci .DANTES je napisao/la:Je l mislis na krilo? stefan krecmar. ili na beka bauera?
Admire kažeš bek ljevak.
Volker Zerbe ,pa ga je zamjenio Christian Saitz![]()
Pa Magi kažem ja Lowgren nema ko drugi,zna se ko preuzima odgovornost,neće pivot![]()
I šta dođe to braća po stricu![]()
Očevi im braća jel
nema potpisa
Oleg Veliki,sjecam se tog rukometasa,umro je od raka 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Schwarzer je bio pivot, poslije Wislandera mozda i najbolji na toj poziciji.
E tek je to u Svedskoj bila kradja!!!
Valjda se morao omoguciti "dostojan" oprostaj Wislanderu i Olsonu. 
E tek je to u Svedskoj bila kradja!!!
Der Mann für die entscheidenden Tore.
-
Sigurdsson
- Kontakt:
Krađa ma dajHare_BvB je napisao/la:Schwarzer je bio pivot, poslije Wislandera mozda i najbolji na toj poziciji.![]()
E tek je to u Svedskoj bila kradja!!!Valjda se morao omoguciti "dostojan" oprostaj Wislanderu i Olsonu.
$ ? $ ? ? " " ".
- legenda reala
- Kontakt:
Ma to je Njemačka koja je godinama bila u vrhu i oprostila se na SP 2007 titulom Svjetskog prvaka na domaćem terenuAdmir_Sa je napisao/la:
e Zerbe, jeste. Onako visok, mrsav, a top u rukama imao. Bauer je bio srednji bek ja mislim, a opet sam zaboravio kako se zvao pivot, bio je onaj ukrainac Oleg Veliki, al je prva zvijezda bio onaj kojem se imena ne sjecamDugo pravo igrao za Njemacku
Fritz,Krečmer,Stephan ,Baur ,Zerbe ,Kerman ,Shwarcer
Ramota ,Hens,Saitz,Von Behren,Jansen,Rose itd.
Ta generaciaj se okitila titulama SVjetskog ,Europskog prvaka ,viceprvaci svjeta ,europe ,srebro na Olimpijadi u Atini itd.
Imali su skoro sve igrače svjetskog kalibra,Shwarcer jedan od najboljih pivota,ako ne i najbolji,Krečmer i Kerman u to vrijeme najbolja krila itd.Fritz jedan od najboljih golmana
Šta su imali ovo sad je nula
Volker Zerbe ,visok jak sa topom u lijevoj ruci ,rumen u licu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Evo tog cuvenog meca, kakva kradja sudija u pm
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Ah to je ona generacija protiv koje je Hrvatska obožavala igratlegenda reala je napisao/la:Ma to je Njemačka koja je godinama bila u vrhu i oprostila se na SP 2007 titulom Svjetskog prvaka na domaćem terenuAdmir_Sa je napisao/la:
e Zerbe, jeste. Onako visok, mrsav, a top u rukama imao. Bauer je bio srednji bek ja mislim, a opet sam zaboravio kako se zvao pivot, bio je onaj ukrainac Oleg Veliki, al je prva zvijezda bio onaj kojem se imena ne sjecamDugo pravo igrao za Njemacku
Fritz,Krečmer,Stephan ,Baur ,Zerbe ,Kerman ,Shwarcer![]()
Ramota ,Hens,Saitz,Von Behren,Jansen,Rose itd.
Ta generaciaj se okitila titulama SVjetskog ,Europskog prvaka ,viceprvaci svjeta ,europe ,srebro na Olimpijadi u Atini itd.
Imali su skoro sve igrače svjetskog kalibra,Shwarcer jedan od najboljih pivota,ako ne i najbolji,Krečmer i Kerman u to vrijeme najbolja krila itd.Fritz jedan od najboljih golmana![]()
Šta su imali ovo sad je nula![]()
Volker Zerbe ,visok jak sa topom u lijevoj ruci ,rumen u licu
Da, nažalost i to ne tako davno. Bio inaće Ukrajinac, jedan od bolji igrača u Bundesligi , dobio je njemačko državljanstvo, ali su ga često povrede sprečavale da nastupi na velikom takmičenju. Mislim da je samo na jednom nastupio i onda došla opaka bolest i nažalost je preminuo....Dylan Dog je napisao/la:Oleg Veliki,sjecam se tog rukometasa,umro je od raka
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
velika ekipa kompleksasa... kad vide hrvate i 3-2-1 odbranu us-eru se!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- legenda reala
- Kontakt:
Španija -Island 60%-40%
Utakmica u kojoj bi Španci trebali riješiti pitanje prolazka u polufinale .
Island je iznenadio Mađare ,ali mislim da na Špansku odbranu neće naći rješenje .
Još ako se razigra Entrerios koji je protiv Hrvata bio loš .I razbrani Hombrados na njega je reda (Siera branio protiv Hrvata ,a Rivera rotira golmane )
Španci bi to trebali dobiti.
Sjajnom odbranom i predvođeni sjajnim Valerom Rieverom ,pobjeda Španaca 3-4 gola razlike.
Island se uvjek patio protiv jakih odbrana,a Španci trenutno igraju najaču odbranu ,tako da pobjeda ne bi trebala doći u pitanje .
Hrvatska -Francuska 51%-49%
Samo zbog trenutne forme dajem blagu prednost Hrvatima.
Ne bi ništa prognozirao,Hrvati su u trenutno boljoj formi ,ali ko zna ,možda se Francuzi probude danas.
SIgurno će se igrati jake odbrane ,Ivano će se žaliti na udarce,Nikola plakati itd.
Francuzi ako hoće u polufinale ,moraju odigrati danas na svom nivou i svojim oružjem,prije svega jako i čvrsto u odbrani i to je pola posla.Ako žele dalje Karabatić i Narcis danas moraju popraviti svoj šut .
Hrvati imaju šansi ,ali ako Francuzi odigraju na svom nivou mislim da se oni neće puno pitati danas.
Ali pošto ovi nisu ni u kakvoj formi ,Hrvati imaju veliku šansu da napokon pobjede te Francuze .
Odbran mora biti savršena,Lacković dobiti više minuta jer je u najboljoj formi od Hrvata ,Buntić takođe ,Ivano na svom nivou i smanjiti broj izgubljenih .
Vori je na ovom prvenstvu slab,vidjećemo hoće li danas proigrati pored klubskog kolege B.Gila
Mora ako žele do pobjede .
Francuzi počinju sa 6:0 ,Hrvati će mjenajti 6:0,5:1 pa koja bude bolje funkcionirala
Golmani su posebna priča Alilović sjajan na ovom prvenstvu,dok Omeyer i nije u nekoj formi .
Vidjećemo hoće li danas biti igrači odluke
Sve u svemu očekuje nas sjajan meč i nadam se da ćemo uživati.
Mađarska-Slovenija 70%-30%
Nakon što su Mađari podbacili protiv Islanda ,danas ne bi smjeli ,ako žele u borbu za medalje .
Prije svega moraju neutralisati brzu igru Slovenaca i krila Gajića i Žvižeja i to je skoro pola posla.
Protiv Islanda su bili očajni u odbrani ,danas mislim da neće jer ne mogu odigrati tako loše u dva dana u odbrani.
Bekovi moraju pogađati,Fazekaš nešta skinuti i to bi bilo to.
Slovenci su slabija ekipa od njih sigurno.Koja puno ovisi od Gajića i raspoloženja golmana .
Ako Mađari uspiju zaustaviti Gajića rekao sam blizu su dobrom rezultatu.
Sve u svemu očekujem pobjedu Mađara
Utakmica u kojoj bi Španci trebali riješiti pitanje prolazka u polufinale .
Island je iznenadio Mađare ,ali mislim da na Špansku odbranu neće naći rješenje .
Još ako se razigra Entrerios koji je protiv Hrvata bio loš .I razbrani Hombrados na njega je reda (Siera branio protiv Hrvata ,a Rivera rotira golmane )
Španci bi to trebali dobiti.
Sjajnom odbranom i predvođeni sjajnim Valerom Rieverom ,pobjeda Španaca 3-4 gola razlike.
Island se uvjek patio protiv jakih odbrana,a Španci trenutno igraju najaču odbranu ,tako da pobjeda ne bi trebala doći u pitanje .
Hrvatska -Francuska 51%-49%
Samo zbog trenutne forme dajem blagu prednost Hrvatima.
Ne bi ništa prognozirao,Hrvati su u trenutno boljoj formi ,ali ko zna ,možda se Francuzi probude danas.
SIgurno će se igrati jake odbrane ,Ivano će se žaliti na udarce,Nikola plakati itd.
Francuzi ako hoće u polufinale ,moraju odigrati danas na svom nivou i svojim oružjem,prije svega jako i čvrsto u odbrani i to je pola posla.Ako žele dalje Karabatić i Narcis danas moraju popraviti svoj šut .
Hrvati imaju šansi ,ali ako Francuzi odigraju na svom nivou mislim da se oni neće puno pitati danas.
Ali pošto ovi nisu ni u kakvoj formi ,Hrvati imaju veliku šansu da napokon pobjede te Francuze .
Odbran mora biti savršena,Lacković dobiti više minuta jer je u najboljoj formi od Hrvata ,Buntić takođe ,Ivano na svom nivou i smanjiti broj izgubljenih .
Vori je na ovom prvenstvu slab,vidjećemo hoće li danas proigrati pored klubskog kolege B.Gila
Mora ako žele do pobjede .
Francuzi počinju sa 6:0 ,Hrvati će mjenajti 6:0,5:1 pa koja bude bolje funkcionirala
Golmani su posebna priča Alilović sjajan na ovom prvenstvu,dok Omeyer i nije u nekoj formi .
Vidjećemo hoće li danas biti igrači odluke
Sve u svemu očekuje nas sjajan meč i nadam se da ćemo uživati.
Mađarska-Slovenija 70%-30%
Nakon što su Mađari podbacili protiv Islanda ,danas ne bi smjeli ,ako žele u borbu za medalje .
Prije svega moraju neutralisati brzu igru Slovenaca i krila Gajića i Žvižeja i to je skoro pola posla.
Protiv Islanda su bili očajni u odbrani ,danas mislim da neće jer ne mogu odigrati tako loše u dva dana u odbrani.
Bekovi moraju pogađati,Fazekaš nešta skinuti i to bi bilo to.
Slovenci su slabija ekipa od njih sigurno.Koja puno ovisi od Gajića i raspoloženja golmana .
Ako Mađari uspiju zaustaviti Gajića rekao sam blizu su dobrom rezultatu.
Sve u svemu očekujem pobjedu Mađara
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
Očekujem pobjede Španaca,Mađara i.....Hrvata.
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
Makedonci i navijanje -svaka cast.Posramit ce srbe u sljedecoj utakmici!!!
Sto kaze ovaj komentator na RTS-u " Spanci prolaze ko na treningu"
Istina ziva.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
-
Rukomet do smrti
- Kontakt:
Zasad Špancima ovo lagano ide...
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
Evo i Španaca u 1/2f..a kako stvari stoje tu će ići sa pozicije broj1.
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Hrvatima svaki napad traje po pola sata. 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.