Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Tarik14
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la Tarik14 » 26 avg 2009, 19:56

pa ne treba on biti patriota, dovoljno je da postuje onu drzavu kojoj je selektor i da radi svoj poso...[/quote]

Da, a Ciro ne postuju mnogo BIH i ne radi svoj poso kako treba.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 26 avg 2009, 20:02

smjenite savez pa ce i ciro otici ako vam smeta.........ja i dalje mislim da je on za ove kvalifikacije najbolje rjesenje....a za dalje cemo vidjeti....a to zasto se je kandidiro za presjednika u hrvatskoj boli me k****.... ciro voli da je u centru paznje i stalno prica glupsti...... al bi on volio kao mi svi da se plasiramo na svjetsko i to je dovoljno... jer nemora on voliti ovu drzavu skoro da je ni ja nevolim, danas imam poso sutra ne i kako da je volim!!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 26 avg 2009, 20:07

harishp je napisao/la:Da a mi se onda pitamo otkud Ciro na mijestu selektora,dok nam drugi uhljupi ,,postuju,, i guraju tudze zemlje :roll:
I budali jasno.
bravo majstore svaka ti cast 1000% si u pravu.... blablabla svi patrioti a kad je trebalo repku trenirati..... nigdje veliki trenera nego nasli kodru da se kali na nasoj repki!!!! i sad kad je ciro tu nevalja.....

bosnjoo
Kontakt:

Post Postao/la bosnjoo » 26 avg 2009, 20:08

Ma koga Zaboli dzon dal ciro voli bosnu ili NE? neko on radi svoj posao,to jest vodi repku i pravi dobre rezultete.
A dal je on za HDZ,SDS ili SDA to nas vecinu ne interesuje.
Vidite po Evropi i svjetu trenere sta rade????
Dal ove mocne repke Francuska Spanija Italija Engleska gledaju na to il njihovi klupovi??? Ne ne gledaju rezultati su vazni a sta je on ? Hrvat Srbin Kinez Danac to nikog ne interesuje ....
Zamaramo se s glupostima ljudi
Manijak do smrti....

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 26 avg 2009, 20:09

za ovog Dadu: "Sta bi ja mogao napisati protiv Cire na politickim forumima?",to da je ustasa,i td...mislis da mene zaboli k... sto je on tog opredjeljenja,vjeruj mi ne interesuje me kako on razmislja , i ko mu je najbolji prijatelj bio,i kako je pio kafu sa Tudjmanom dok se pripremao napad na nasu zemlju,i to sto ga bukvalno zaboli k... za BiH...vjeruj mi ,to me ne interesuje SVE DOK JE STO DALJE OD MOJE,NASE DOMOVINE,ZA KOJU SMO TOLIKO KRVI PROLILI??
Nemam nikakve predrasude,politicki sam aktivan ,i radim velike projekte na organiziranju dijaloga izmedju konfliktnih strana,liberal sam pravi,antinacionalista,propagiram ideju socijalizma,zastite ljudskih prava,postivanja jedni drugih,...i td..da ti puno ne pisem o sebi,jer to nije puno ni bitno,bitno je da imam svoje misljenje,kao i vecina ovih sto ne vole Ciru,ali ne Ciru kao osobu,nego Ciru kao nekoga ko sjedi na klupi nase reprezentacije.I zamolio bih neke da meni ,i ostaloj ekipi koja je protiv ovog covjeka ne trpaju slova na postove,u smislu da mrze reprezentaciju,da bi voljeli da izgubimo (mozda se neki zanesu pa napisu da bi voljeli da izgubiti,mada ne misle tako,puni su gnjeva prema stanju u NSBiH).Ja sam ,naime,napisao da necemo nista postici ako se plasiramo,stanje ce biti jos gore,imace ljudi u Savezu takav alibi da ce dok ne umru sjediti tu,a poslije toga ce im djeca nastaviti da "taru" po nama,i da trpaju sebi u djep!
Jos nesto,ima nekih neozbiljnih likova koji napisu "nemas ti pojma",aludirajuci na moj post,to je bez veze,ako vec nemas sta napisati,nemoj ni to ,samo procitaj,a ne moras ni citati ,i zaobidji,,,dok ima i onih koji citaju 10 minuta moj post,vjerovatno je tako kompliciran za njihov mentalni sklop da ga moraju toliko dugo citati.
Nema odavno loptice druga,on je znao lijepo upakirati sve probleme u ,i oko Saveza,i znao je lijepo docarati kakav je nas izbornik covjek,trener,i td :D...ovim putem ga pozdravljam,i neka napise nesto lijepo!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 26 avg 2009, 20:19

velez_mostar je napisao/la:za ovog Dadu: "Sta bi ja mogao napisati protiv Cire na politickim forumima?",to da je ustasa,i td...mislis da mene zaboli k... sto je on tog opredjeljenja,vjeruj mi ne interesuje me kako on razmislja , i ko mu je najbolji prijatelj bio,i kako je pio kafu sa Tudjmanom dok se pripremao napad na nasu zemlju,i to sto ga bukvalno zaboli k... za BiH...vjeruj mi ,to me ne interesuje SVE DOK JE STO DALJE OD MOJE,NASE DOMOVINE,ZA KOJU SMO TOLIKO KRVI PROLILI??
Nemam nikakve predrasude,politicki sam aktivan ,i radim velike projekte na organiziranju dijaloga izmedju konfliktnih strana,liberal sam pravi,antinacionalista,propagiram ideju socijalizma,zastite ljudskih prava,postivanja jedni drugih,...i td..da ti puno ne pisem o sebi,jer to nije puno ni bitno,bitno je da imam svoje misljenje,kao i vecina ovih sto ne vole Ciru,ali ne Ciru kao osobu,nego Ciru kao nekoga ko sjedi na klupi nase reprezentacije.I zamolio bih neke da meni ,i ostaloj ekipi koja je protiv ovog covjeka ne trpaju slova na postove,u smislu da mrze reprezentaciju,da bi voljeli da izgubimo (mozda se neki zanesu pa napisu da bi voljeli da izgubiti,mada ne misle tako,puni su gnjeva prema stanju u NSBiH).Ja sam ,naime,napisao da necemo nista postici ako se plasiramo,stanje ce biti jos gore,imace ljudi u Savezu takav alibi da ce dok ne umru sjediti tu,a poslije toga ce im djeca nastaviti da "taru" po nama,i da trpaju sebi u djep!
Jos nesto,ima nekih neozbiljnih likova koji napisu "nemas ti pojma",aludirajuci na moj post,to je bez veze,ako vec nemas sta napisati,nemoj ni to ,samo procitaj,a ne moras ni citati ,i zaobidji,,,dok ima i onih koji citaju 10 minuta moj post,vjerovatno je tako kompliciran za njihov mentalni sklop da ga moraju toliko dugo citati.
Nema odavno loptice druga,on je znao lijepo upakirati sve probleme u ,i oko Saveza,i znao je lijepo docarati kakav je nas izbornik covjek,trener,i td :D...ovim putem ga pozdravljam,i neka napise nesto lijepo!
sve je to ok od tebe...al bilo je sansi da se savez smjeni!!!! od osamostaljenja nemamo uspjeha pa niste smjenili savez i mislis sad ako se ne plasiramo bit ce bolje, varas se!!!! ja bih volio da se plasiramo zbog ovih momaka sto igraju da ne izgube volju za repkom!!! nije ciro nista.... on je mala riba za njega je lako!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 avg 2009, 20:25

Tebi treba cijeli dan a ne 10 minuta da procitas svoj post i opet ga neces skontati.
Kao sto rekoh ,napises pola stranice a u stvari veze sa vezom iliti nisi u biti napisao nista.Ko Flok kad ganja svoj rep po cijeli dan :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 26 avg 2009, 20:37

harishp je napisao/la:Tebi treba cijeli dan a ne 10 minuta da procitas svoj post i opet ga neces skontati.
Kao sto rekoh ,napises pola stranice a u stvari veze sa vezom iliti nisi u biti napisao nista.Ko Flok kad ganja svoj rep po cijeli dan :lol:
Sad mi je jasno ,pa ti osim sto ne znas citati ,ni pisati ne znas :D,ali sve u svemu ,bice sve u redu!

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 26 avg 2009, 20:48

harishp je napisao/la:Da a mi se onda pitamo otkud Ciro na mijestu selektora,dok nam drugi uhljupi ,,postuju,, i guraju tudze zemlje :roll:
I budali jasno.
sacekaj sad Vahid ispade uhljup.jaro malo skontaj sta pises.pa onda je i Ivica Osim uhljup.vodio Japan a nas nije htio..nemoj bezze baljezgati nisi uopste shvatio poentu posta..

nedzad
Kontakt:

Post Postao/la nedzad » 26 avg 2009, 20:48

velez_mostar je napisao/la:
harishp je napisao/la:Tebi treba cijeli dan a ne 10 minuta da procitas svoj post i opet ga neces skontati.
Sad mi je jasno ,pa ti osim sto ne znas citati ,ni pisati ne znas :D,ali sve u svemu ,bice sve u redu!
vazno je njemu da napise koji post i da kaze kako je najpametniji na ovom forumu...

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 26 avg 2009, 20:59

Samo Rezultati su bitni...

Vjerujem da svi visite na teletekstu i gledate rezultate utakmica sa vašeg listića, čak vas i ne zanima šta je uslovilo te rezultate...

Eh pa, onda iz te perspektive gledano, možemo reći da su rezultati ono što se gleda, a kako se došlo do toga i sa kakvim timom i kakvom organizacijom to je manje važno...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 avg 2009, 21:01

Miran Flok ,miran :mrgreen:
A ovaj @dzaden ;) sija britkoscu njegovog uma i pisanja.Sve se nesto slaze ili neslaze sa postovima.U smislu tako je,potpis ili nemas ti pojma :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 26 avg 2009, 21:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 26 avg 2009, 21:02

Ne znam koliko sam puta napisao,no nije na odmet jos koji put...Bio on Ahmo,Becir,Marko,Milan ili Miroslav bitno je da ima rezultata...Ciro ukoliko ne bude imao rezultata dize sidro ,to je cijela politika...Jos sam jednom napisao i neko se je takodje uvidio Hidinka na klupi Rusije,kao primjer nekima ovdje ...

dobricina
Kontakt:

Post Postao/la dobricina » 26 avg 2009, 21:11

Ova tema zaista nije ono sto bi trebala biti, vise je svadje i pricanja o mnogom cemu a nije o Ciri. Nije bitno da li neko podrzava ili nepodrzava Ciru, ( ma svi mi njega podrzavamo ) ali sto uvijek jedni te isti pisu na ovoj temi i to svi ponavjaju iste price, dajte nesto novo, a nemojte samo, "ciro je govorio da BiH nece imati repku", "ciro mrzi BiH", "Ciro je trenercina"," osvojio trece mijesto", " drugi smo na tabeli zahvaljujuci Ciri ", "ciro je senilan" i tako te gluposti iz dana u dan se ponavljaju, ja nisam tu cest ali kada udjem da vidim sta ima ono uvijek isto,
promijenite malo

nedzad
Kontakt:

Post Postao/la nedzad » 26 avg 2009, 21:33

harishp je napisao/la:
Miran Flok ,miran :mrgreen:
A ovaj @dzaden ;) sija britkoscu njegovog uma i pisanja.Sve se nesto slaze ili neslaze sa postovima.U smislu tako je,potpis ili nemas ti pojma :mrgreen:
ma tako je...zato ja imam 189 postova, a ti nekih 1000, iako sam se puno prije tebe registrovao na ovaj forum...svaki peti post koji ti napises je normalan...ovi ostali su neka podjebavanja, ili neki postovi u smislu ja sam najpametniji, a svi koji ne misle kao ja su najveci debili...znaci bolje ne pisati, ili se sloziti sa necijim misljenjem, ako je taj covjek to bolje upakovao nego ja, nego pisati neke nebuloze...al sta ces nismo svi isti... :arrow: i dosta vise rasprave, da ne spamamo vise...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 avg 2009, 21:40

Hajmo onda @dzaden Piro Ceder jel ti srce na mijestu.Ili ua savez.
I onda usput pogledas kakvo je vrijeme na polju ili ce kisiti ili ce leda biti ;)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

nedzad
Kontakt:

Post Postao/la nedzad » 26 avg 2009, 21:43

harishp je napisao/la:Hajmo onda @dzaden Piro Ceder jel ti srce na mijestu.Ili ua savez.
I onda usput pogledas kakvo je vrijeme na polju ili ce kisiti ili ce leda biti ;)
i nije dzaden nego Nedzad...vidis sta ti govorim...al ako ce ti lakse biti evo ga: Harise najpametniji si na svijetu, i bas si mi lijepo spustio u ovom tvom zadnjem postu...jel dobro???

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 26 avg 2009, 21:46

harishp je napisao/la:Hajmo onda @dzaden Piro Ceder jel ti srce na mijestu.Ili ua savez.
Ti si stvarno nepismeni neki lik,ne pise se seljacino "mijestu",nego "mjestu"..,jesi ti neki dijasporac pa si izgubio tecnost pisanja(da se ne naljuti dijaspora,dosta njih izgubi tu spomenutu tecnost pisanja,jer koriste sluzbeni jezik zemlje u kojoj su,to je sasvim normalno),ili si stvarno neuk?Bola,nemoj zamarati glupim postovima,otvori word i pisi na prazno razne gluposti,u svakom postu pokazujes koliko si zaostao...nista osobno majstore!

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 26 avg 2009, 21:54

eee raja ova tema vise nema razloga da postoji. umro ciro sutra mu dzenaza :cry:

:mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 avg 2009, 21:58

Ti si stvarno nepismeni neki lik,ne pise se seljacino "mijestu",nego "mjestu"..,jesi ti neki dijasporac pa si izgubio tecnost pisanja(da se ne naljuti dijaspora,dosta njih izgubi tu spomenutu tecnost pisanja,jer koriste sluzbeni jezik zemlje u kojoj su,to je sasvim normalno),ili si stvarno neuk?Bola,nemoj zamarati glupim postovima,otvori word i pisi na prazno razne gluposti,u svakom postu pokazujes koliko si zaostao...nista osobno majstore!
Sta vi ere pisete jekavski ,ja zaboravio.
Ercegovce moj sa kamena i 25 km od Mostara :lol:
Ti izgleda uvijek ispravljas i imas odgovore za sve a za samog sebe corak.
Probaj sa dva kamena i udaraj ,mozda i skontas.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.