Btw što odbi trade

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Slao si ovo već ja mislim da sam odbioedo3majka je napisao/la:Eto posalo sam ti ja ponovo nesto, malo poboljsano
Malo gubim ali hocu James-a u ekipi.
Moze Irving i jos jedan od ove trojiceLBJ MVP je napisao/la:Slao si ovo već ja mislim da sam odbioedo3majka je napisao/la:Eto posalo sam ti ja ponovo nesto, malo poboljsano
Malo gubim ali hocu James-a u ekipi.Kolike su šanse da se Irving ili Rubio uključe?
Irving,Booz i RJ?edo3majka je napisao/la:Moze Irving i jos jedan od ove trojiceLBJ MVP je napisao/la:Slao si ovo već ja mislim da sam odbioedo3majka je napisao/la:Eto posalo sam ti ja ponovo nesto, malo poboljsano
Malo gubim ali hocu James-a u ekipi.Kolike su šanse da se Irving ili Rubio uključe?
Slao si ovo već ja mislim da sam odbioLBJ MVP je napisao/la: Malo gubim ali hocu James-a u ekipi.
ne dam Aldridga da je neko drugi umjesto njeg mozda bi prihvatioLBJ MVP je napisao/la:Imam nevjerovatnog Galinarija i opet ne mogu do vodstva![]()
Btw što odbi trade![]()
sta nudis sta ti trebaAdmir_Sa je napisao/la:ajmo trejdova, trejdova
sve nudim i sve mi treba, iako imam povreda mora se neshto mjenjati. prvi pik wade skoro 20 dana ne igra nikakodema je napisao/la:sta nudis sta ti trebaAdmir_Sa je napisao/la:ajmo trejdova, trejdova
izgleda da nece ni protiv Lakersa igratiMonolog je napisao/la:Da Paul nije umro?![]()
Yebem ti day to day, ako je riječ o 50 dana.
aj sta hoces jos uz njihAdmir_Sa je napisao/la:dema jarane nema šanse da pristanem da dam cousinsa, walla i allena za blatcha, denga i harisa
louis wiliamsadema je napisao/la:aj sta hoces jos uz njihAdmir_Sa je napisao/la:dema jarane nema šanse da pristanem da dam cousinsa, walla i allena za blatcha, denga i harisa
eto ako moze ovako ako ne dogovaramo daljeAdmir_Sa je napisao/la:louis wiliamsadema je napisao/la:aj sta hoces jos uz njihAdmir_Sa je napisao/la:dema jarane nema šanse da pristanem da dam cousinsa, walla i allena za blatcha, denga i harisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.