Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
sumnjam da ce to oni uraditi posto nemam certifikata
Da li postoji aplikacija "talking Tomcat" za java mobitele?
I ako moze link u pp,naravno ako postoji

I ako moze link u pp,naravno ako postoji

Samo jedno pitanje ?
E vako imam slusalice od proslog telefona (nokia 6303) i kad ih stavim na ovaj novi samsnug skoro pa se nista necuje,dok kod nokie je bilo bas jako pa znal li neko do cega je ?
E vako imam slusalice od proslog telefona (nokia 6303) i kad ih stavim na ovaj novi samsnug skoro pa se nista necuje,dok kod nokie je bilo bas jako pa znal li neko do cega je ?
Visca el Barça ! Mes que un club !
- Arsenalisation
- Kontakt:
Probaj stavit bateriju od nokia 6303,u taj samsung,pa vidi hoce li ikako radit...DesimaL je napisao/la:Samo jedno pitanje ?

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
vjerovatno ne pasu najbolje slusalice, uzmi neke druge, pretpostavljam da imas one as 3.5 mm izlazom, te ces naci na svakom korakuDesimaL je napisao/la:Samo jedno pitanje ?
kupio sam novi mobitel. htc je u pitanju i naravo dos'o je i uz usb uz njega. al' kad ubacim usb u racunar ne prepoznaje mi ga racuar
zna li iko kako da rijesim taj problem ?

Jesi instalirao program?jasmin10 je napisao/la:kupio sam novi mobitel. htc je u pitanju i naravo dos'o je i uz usb uz njega. al' kad ubacim usb u racunar ne prepoznaje mi ga racuarzna li iko kako da rijesim taj problem ?
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
koji program ba ?Henry je napisao/la:Jesi instalirao program?jasmin10 je napisao/la:kupio sam novi mobitel. htc je u pitanju i naravo dos'o je i uz usb uz njega. al' kad ubacim usb u racunar ne prepoznaje mi ga racuarzna li iko kako da rijesim taj problem ?

pa morao si dobiti program preko kojeg vrsis prebacivanje.Daj tacno ime telefona da ti nadjemo programjasmin10 je napisao/la:koji program ba ?Henry je napisao/la:Jesi instalirao program?jasmin10 je napisao/la:kupio sam novi mobitel. htc je u pitanju i naravo dos'o je i uz usb uz njega. al' kad ubacim usb u racunar ne prepoznaje mi ga racuarzna li iko kako da rijesim taj problem ?
a kad ubacim usb pise ono nekada za instal ofo ono ja next i pise da nije mozda dobro instalirano to

Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
HTC Wildfire S
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Ako je HTC g-2 ,moraš na mobitelu kad uključiš nešto uradit.Piše turn on usb storage na mobu i to moraš stisnit da radi.
You'll never walk alone.
evo ubacim usb u racunar i pise umjesto naziva mobitela removable disk 

http://www.htc.com/www/help/htc-wildfire-s/#overview" onclick="window.open(this.href);return false;jasmin10 je napisao/la:HTC Wildfire S
pogledaj ovdje,a moras i naci tamo u podesavanjima da odobravas vezu compa i mobitela
prebacim igricu sa racunara na mobitel al ne mogu da je nadjem na mobitelu nikako 

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa nadjes na mobitelu taj folder u koji si igricu prebacio
skini astro file manager sa marketa
preko njega instaliras sve sto prebacis sa PC-a na telefon
preko njega instaliras sve sto prebacis sa PC-a na telefon
Thomas Müller - Fußballgott
Ljudi dajte neki solidan telefon,oko dvije glave(jbg kriza), i gdje su najpovoljniji u Sarajevu?
Hajd nek mi neko da savjet , da li da uzmem nokiu c3i (140 € na snizenju u Njemackoj).Kamera je 5MP i dobije se memori kartica od 32 GB. I da,ekran je na dodir (Touchscreen
) i ima prikljucak za net (ako se ne varam) 
Zanima me koliko je u BiH i koliko bi me izaslo dekodiranje.

Trenutno mi je samsung d900i , kamera 3MP i memori 1GB , kupio ga prije 4-5 godina.

Zanima me koliko je u BiH i koliko bi me izaslo dekodiranje.

Trenutno mi je samsung d900i , kamera 3MP i memori 1GB , kupio ga prije 4-5 godina.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- moustapha
- Kontakt:
@messilla,
Ja ti ne bih savjetovao. Za te pare se moze naci neki Android telefon ili cak iPhone 3G.
Ja ti ne bih savjetovao. Za te pare se moze naci neki Android telefon ili cak iPhone 3G.
#divovi
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
a koji android mob valja za te pare
ako mu kamera nije bitna, onda nek ide na iphone 3g
ili nek nadje nokiu c6-01, solidan mobitel

ako mu kamera nije bitna, onda nek ide na iphone 3g
ili nek nadje nokiu c6-01, solidan mobitel
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.