Drago mi je da capitano pocinje, ocekujem njegov pogodak!
[youtube][/youtube]
Forza Juve!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Ovo ti je stara garda, većina ih pamti finale sa Ajaxom, pa ti vidibeki je napisao/la:od kad vi pratite fudbal, da znam s kim imam posla
dzenan01 je napisao/la:Ovo ti je stara garda, većina ih pamti finale sa Ajaxom, pa ti vidibeki je napisao/la:od kad vi pratite fudbal, da znam s kim imam posla
[youtube][/youtube]Burberry46 je napisao/la:Amauri cao![]()
http://www.tuttosport.com/video/calcio/ ... Fiorentina" onclick="window.open(this.href);return false;
Malo nam je 3, moze l' kako 5-6?Google je napisao/la:Veceras Totti i drusto u casto odlaska Amauria,caste vas sa jedno 2-3 gola...:DDD
1:3...
hmm...momak zelen siGoogle je napisao/la:Veceras Totti i drusto u casto odlaska Amauria,caste vas sa jedno 2-3 gola...:DDD
1:3...

slazem se totalno sa sve 4 generacije a za inter, pa brate oni su obiljezili istoriju fudbala, hajd sto su izmislili fudbal nego zahvaljujuci njima se prosirio na sve kontinente.Bianconeri1988 je napisao/la:
FIFA je izabrala 4 ekipe koje su obilježile jedan vremenski period, a to su:
- Michelsov Ajax
- Sacchiejev Milan
- Lippijev Juventus
- Guardiolina Barcelona.
Zašto ja ovdje nigdje ne vidim provincijski klub inter!?![]()
sace ti @adointer odgovorit i to ovako "triplete, triplete"Bianconeri1988 je napisao/la:Ima li boljeg načina da neko brani bolje čast italijanskog fudbala kao što je to radio inter? Po meni, nema.![]()
Inter je jedini pravi klub sa pravom historijom. Ne zaboravimo da su osvojili i ligu prvaka u formaciji 9-1 u polufinalu.Bianconeri1988 je napisao/la:Ima li boljeg načina da neko brani bolje čast italijanskog fudbala kao što je to radio inter? Po meni, nema.![]()
Kaze mi jaran "interista" ajmo gledat derbi Inter-Juve...Bianconeri1988 je napisao/la:@JuveSissoko
Misliš da ću ga ozbiljno shvatiti.![]()
![]()
@Beki
Taj provincijski klub je isto jedini klub u svijetu koji slavi titule od katona, toliko o njihovoj ozbiljnosti kao kluba.![]()