La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Reuf
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la Reuf » 24 jan 2012, 14:33

Toxicity je napisao/la:Busquets!
Dokaz ?
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 24 jan 2012, 14:35

Reuf je napisao/la:
Dokaz ?
[youtube][/youtube]

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 24 jan 2012, 14:38

L_blancos je napisao/la:
Reuf je napisao/la:
Dokaz ?
[youtube][/youtube]
Nema dalje ima i ona varijanta sto na Bosanskom skidaj usa usana Busuqtsu pa ovom Majmunčiću psuje mrtvu majku :lol:

Kakva smijurija , da ima dokaza bio bi sankcionisan...
Vjerovatno je i Villa nabrojao sve Dzamije od reda Ozilu ;)

Trazis mrlju pravim sportistima a klub koji pratis igra najpoganiji fudbal ikada vidjen.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 24 jan 2012, 14:39

Ako ovo nije vjerodostojan dokaz,daj ti meni onda dokaz da je Pepe namjerno nagazio Lesija.Dokazi da nije slucajnost..

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 24 jan 2012, 14:43

Nek' me neko ispravi ako grijesim, ali cini mi se da se Marcelo nikad nije oglasio povodom ove situacije. Znaci on uopste nije optuzio Budquetsa vec su to uradili Marca/AS :?
Don't hate what you don't understand.

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 24 jan 2012, 14:47

L_blancos je napisao/la:Ako ovo nije vjerodostojan dokaz,daj ti meni onda dokaz da je Pepe namjerno nagazio Lesija.Dokazi da nije slucajnost..
Kad je Pepe u pitanju nista nije slucajnost ;)

Zasto Busquets nije kaznjen ako je dokazano da je vrijedzao?
Madrid se zalio i zalio , podnosio tuzbe i tuzbe i na kraju nista.

Barcelona se nije zalila za Pepe-a jer nemaju potrebe tako nisko se spustati.
Real nikada nije igrao ovako , nikada nije imao **** na klupi.To je uvjek bio gospodski klub.

Ovaj Real je dno , dna.Portugalski cigani su narusili brend Real Madrid.Pocev od poglavice Murinja pa sve do Pepepa, Carvalja, Coentra i Ronalda.
naravno njihovi saplemenici Brazilci(u ovom slucaju Marcelo) su im se pridruzili u namjerama da osramote klub za koji nemaju pojma koliku ima vrijednost i historiju.

Za sve ovo kriv je naravno Perez koji sve ovo olahko svata i pusta

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 24 jan 2012, 14:57

xaviesta je napisao/la:Nek' me neko ispravi ako grijesim, ali cini mi se da se Marcelo nikad nije oglasio povodom ove situacije. Znaci on uopste nije optuzio Budquetsa vec su to uradili Marca/AS :?
Nije,ali koliko ja znam nije potrebno direktna tuzba da bi se igrac kaznio,nije mi Messi Pepea tuzio,nego samo dokaz koji postoji.. Takodjer koliko ja znam Biskvit se nije oglasio povodom toga da uputi izvinjenje il nesto slicno,sto je Pepe uradio.
Da se zna ne opravdavam Pepea,mada je sva situacija oko njega prenapuhana..

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 jan 2012, 15:11

L_blancos je napisao/la:Takodjer koliko ja znam Biskvit se nije oglasio povodom toga da uputi izvinjenje il nesto slicno,sto je Pepe uradio.
Hajmo onda biti realni i postaviti konkretno pitanje koje glasi: Zašto bi se izvinio čovjek koji ništa nije uradio? :roll:
Isto kad bih se ja sad izvinjavao za stanje u Koreji, na bliskom Istoku ili u brazilskim favelama. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 24 jan 2012, 15:23

Monolog je napisao/la:
L_blancos je napisao/la:Takodjer koliko ja znam Biskvit se nije oglasio povodom toga da uputi izvinjenje il nesto slicno,sto je Pepe uradio.
Hajmo onda biti realni i postaviti konkretno pitanje koje glasi: Zašto bi se izvinio čovjek koji ništa nije uradio? :roll:
Isto kad bih se ja sad izvinjavao za stanje u Koreji, na bliskom Istoku ili u brazilskim favelama. :mrgreen:
Nije valjda da ti odobravas rasizam..

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 jan 2012, 15:25

Aha, znači to si zaključio iz mog posta. :roll:
Kad je već tako, onda ga odobravam. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 24 jan 2012, 15:36

L_blancos@ Po meni su ovo dvije jako razlicite situacije. Prva, u kojoj Busquets nesto govori Marcelu, tacnije vrijeđa ga. Ali kako mozemo znati da je na rasnoj osnovi, pobogu igrali smo fudbala, nisam upratio da neko nekome u zaru borbe kaze "neposten si" :mrgreen:

Situacija sa Pepeom po meni se razlikuje od ove prethodne. Na snimku mozemo primjetiti kako fino gleda u Messijevu ruku da slucajno ne bi promasio :D

Slazem se da je situacija napuhana, ali iskljucivo zbog toga sto se radi o Pepeu. Da je Benzema recimo nagazio Messija, ne vjerujem da bi se napravila tolika hajka oko toga.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 24 jan 2012, 18:05

xaviesta je napisao/la:L_blancos@ Po meni su ovo dvije jako razlicite situacije. Prva, u kojoj Busquets nesto govori Marcelu, tacnije vrijeđa ga. Ali kako mozemo znati da je na rasnoj osnovi, pobogu igrali smo fudbala, nisam upratio da neko nekome u zaru borbe kaze "neposten si" :mrgreen:

Situacija sa Pepeom po meni se razlikuje od ove prethodne. Na snimku mozemo primjetiti kako fino gleda u Messijevu ruku da slucajno ne bi promasio :D

Slazem se da je situacija napuhana, ali iskljucivo zbog toga sto se radi o Pepeu. Da je Benzema recimo nagazio Messija, ne vjerujem da bi se napravila tolika hajka oko toga.
A dobro,moze se jasno vidjeti na onom klipu da mu govori ''Mono'' sto na spanjolskom znaci ''Majmune'',zbog toga je pokusao prikriti rukom sta govori ali sva sreca pa na stadionu ima preko 50 kamera..
Pepe je zasluzio kaznu,par utakmica pauze..
Nije igrao protiv Athletica,nece vjerovatno ni igrati u kupu.. Ne vidim da je Real obavezan da saopsti svoje odluke u javnost,sigurno nije odmarao Pepea zato sto je Varane bolji igrac od njega..

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 jan 2012, 18:10

Španski savez očito hrabri igrače poput freaka Pepea , očekujem sutra bogat repertoar udaranja, guranja itd..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

delldell
Kontakt:

Post Postao/la delldell » 24 jan 2012, 18:40

A dobro, nije se ni Piquea kaznilo zbog namjerno dobijeno petog zutog kartona kako bi mogao igrati protiv Madrida.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 24 jan 2012, 20:04

delldell je napisao/la:A dobro, nije se ni Piquea kaznilo zbog namjerno dobijeno petog zutog kartona kako bi mogao igrati protiv Madrida.
U tim slucajevima ide samo novcana kazna tako da to nema veze sa tekmom protiv Madrida.
Zadnja izmjena: xaviesta, dana/u 24 jan 2012, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 24 jan 2012, 20:04

xaviesta je napisao/la:

Ama bolan,kako nisi skonto da gleda da pogodi tacno izmedju prstiju,'ta gdje ce on svom kolegi tak'o nesto uradit :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

delldell
Kontakt:

Post Postao/la delldell » 24 jan 2012, 21:11

xaviesta je napisao/la:
delldell je napisao/la:A dobro, nije se ni Piquea kaznilo zbog namjerno dobijeno petog zutog kartona kako bi mogao igrati protiv Madrida.
U tim slucajevima ide samo novcana kazna tako da to nema veze sa tekmom protiv Madrida.
Notorna laz. Igrac se kaznjava sa jos jednom DODATNOM utakmicom suspenzije i 600 eura kazne. Igrac Real Madrid Castille samo tjedan dana nakon klasika kaznjen je sa gore navedenim zbog toga jer je namjerno dobio peti zuti karton.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 24 jan 2012, 22:19

Saurman je napisao/la:Španski savez očito hrabri igrače poput freaka Pepea , očekujem sutra bogat repertoar udaranja, guranja itd..
Strasno . Eno u shitu ,Balloteli odma 4 tekme suspenzije za slican ''start '' ,zato je EPL miljama ispred Primere kada je u pitanju organizacija . Mozda cekaju da izudara nekog kao sto je onog Casquera iz Getafea :? :roll: .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 jan 2012, 23:20

Kako da nema teme za Copa del Rey ??? :roll: :roll: Sta radi ovaj Mirandes svaka im cast 8-) 8-)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 24 jan 2012, 23:21

Da,da, zabi ga Mirandes! Tooo :D :lol:

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.