AllGunsBlazing je napisao/la:Za_raju je napisao/la:
Zaha jest talentovan igrac ali zvati njega prije jedne zvjerke na zadnjem veznom kakav je Ljevakovic je zalosno,a svi smo vidjeli kako se Zaha pogubio protiv prve ozbiljne repke kao sto je Portugal ne zbog kvalitete nego zbog godina.
Jesmo mi gledali istu utakmicu u Zenici ili??? To mu je bila prva prava utakmica protiv neke jace reprezentacije da je poceo i kako ju je ono odradio??? Mislim skoro pa savrseno??? Po mnogima jedan od boljih u nasoj reprezentaciji.. A jos mi je smijesnije to sto je momak igrao desnog beka...

Da mi je znati samo kako bi Cocalic ili Ljevakovic odradili tu poziciju koja im nije prirodna protiv jednog od najboljih krila na svijetu..
Nista ja nemam protiv Zahe on je nasa buducnost ali zivi se u sadasnjosti i trebaju nam gotovi igraci a bogami Ljevakovic je nakupio priznanja u Ceskoj na svojoj poziciji DM da bi se moralo na njeg racunati kao zamjena za Rahimu, jos ga "upariti" sa Salihovicem toj poziciji i sa krilima Lulicem i Viscom imali bi bas ono sto nam treba duel igru i brzinu uz mozak Pjanica i genijalnost Dzeke mi bi protutnjali grupom kao brzi voz!!!
A na klupi neka Misketa,Medunjanina,Zahe,Ibisevica,Stevanovica,Vranjesa i kompanije
A nekim tamo Mravcima,Stilicima,Zecovima,Muslimovicima,Maleticima,Alispahicima,Avdukicima se zahvaliti dok ne poprave svoj status u klubovima i ligama.
Na taj nacin bi se napravilo mjesta za Zukanovica,Cocu,Mahmutovica,Vuckica itd..
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "