limunZgembo Adislić je napisao/la:DA nije možda Albin Pelak hahhhahaemir_dj je napisao/la:moja greska nije bio tako dugo povrijeđen... zadnji klub mu je bio istočna evropa... mah nebitno ba... bolji je sigurno od onog srbijnaca sto smo doveli...seven je napisao/la:hajmo igra asocijacija:
-napadač
-visok
-zna sa loptom
-zvučno ime
-igrao u mnogim klubovima vani (istočna Europa)
-igrao u Sarajevu i Želji
-bio povrijeđen 8-9 mjeseci
moj odgovor matora ojebina van forme dolazi u Zvijezdu da malo uđe u formu i pokuša ponovo vani naći zadnji angažman
P.S. nisam pesimista, samo optimista sa iskustvom
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
[quote="emir_dj"][quote="seven"]hajmo igra asocijacija:
-napadač
-visok
-zna sa loptom
-zvučno ime
moj odgovor matora ojebina van forme dolazi u Zvijezdu da malo uđe u formu i pokuša ponovo vani naći zadnji angažman
MIRZA MEŠIĆ
-napadač
-visok
-zna sa loptom
-zvučno ime
MIRZA MEŠIĆ

Einigkeit und Recht und Freiheit
daj napisi ime jbg...nemogu vise cekatemir_dj je napisao/la:ptičica mi šapnula jedno novo ime... radi se o napadaču kaže da je i bio danas u klubu... mogu samo reći da je imao zanimljivu karijeru... ali da stvar ne bude bas kao treba imao je jednu povredu prije 8-9 mjeseci ali se opravio i igrao u jednom istočno evropskom klubu... ono što sam čuo radi se o dobrom napadaču...
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
ja nisam nista rekaodomorocki je napisao/la:emir_dj je napisao/la:seven je napisao/la:hajmo igra asocijacija:
-napadač
-visok
-zna sa loptom
-zvučno ime
MIRZA MEŠIĆ

Krajnje je vrijeme da se premijer liga BiH smanji na najviše 12 klubova. Sadašnja konstrukcija Premijer lige BiH sa 16 klubova je dugoročno neodrživa, jer je za bh. standarde preglomazna i neinteresantna, te umnogome razvodnjava kvalitetu.
Nadajmo se da su nepovratno prošla vremena kada su nekadašnji fudbalski moćnici u ligi održavali "svoje" klubove, poput Orašja ili Modriče.
Osim Premijer lige, svakako bi trebalo urediti i niže rangove takmičenja. Drugim riječima ukinuti Prve lige Federacije BiH i Republike Srpske te formirati jedinstveno takmičenje na nivou cijele države.
Posla je definitivno puno, a ulog je svakako veliki. Nacionalno fudbalsko takmičenje pod hitno se mora skratiti, naći se generalni sponzor takmičenja, klubovi konačno moraju početi i nešto zarađivati kako bi mogli zadržati igrače i proizvoditi druge.
Da je dočekati dan da neki bh. klub izbori plasman u grupnu fazu nekog evropskog takmičenja...ž
Vi se igrajte asocijacija,a liga se smanjuje.
Vidite ovdje ovaj tekst,meni odma vijuge rade ,sada ce nas izbacit,mada je Zvjezda jedan od rijetkih klubova koji zaista u savezu nemaju svoje ljude i do sada nas je u lizi odrzala nasa uprava ,Fadil,Nurdo......Ali treba biti oprezan,jer kada se ispadne nema vise povratka.Primjer Orasje i Modrica.Ovo nije lose i zaista ce mo dobiti na kvalitetu fudbala,ali nebih volio da mi du izvucemo deblji kraj ,jer u velikim klubovima postoji ljubomora,na nasu organizaciju na nase navijace koji su zaista fer plej,mi jedini gostujuce ekipe koje nas fer pobjede ispracamo aplauzom,tako da mislim da treba sada stvarno biti oprezan i odigrati ovu polusezonu sto bolje,a i mi u sto vecem broju trebamo bodriti Zvjezdu.
Nadajmo se da su nepovratno prošla vremena kada su nekadašnji fudbalski moćnici u ligi održavali "svoje" klubove, poput Orašja ili Modriče.
Osim Premijer lige, svakako bi trebalo urediti i niže rangove takmičenja. Drugim riječima ukinuti Prve lige Federacije BiH i Republike Srpske te formirati jedinstveno takmičenje na nivou cijele države.
Posla je definitivno puno, a ulog je svakako veliki. Nacionalno fudbalsko takmičenje pod hitno se mora skratiti, naći se generalni sponzor takmičenja, klubovi konačno moraju početi i nešto zarađivati kako bi mogli zadržati igrače i proizvoditi druge.
Da je dočekati dan da neki bh. klub izbori plasman u grupnu fazu nekog evropskog takmičenja...ž
Vi se igrajte asocijacija,a liga se smanjuje.
Vidite ovdje ovaj tekst,meni odma vijuge rade ,sada ce nas izbacit,mada je Zvjezda jedan od rijetkih klubova koji zaista u savezu nemaju svoje ljude i do sada nas je u lizi odrzala nasa uprava ,Fadil,Nurdo......Ali treba biti oprezan,jer kada se ispadne nema vise povratka.Primjer Orasje i Modrica.Ovo nije lose i zaista ce mo dobiti na kvalitetu fudbala,ali nebih volio da mi du izvucemo deblji kraj ,jer u velikim klubovima postoji ljubomora,na nasu organizaciju na nase navijace koji su zaista fer plej,mi jedini gostujuce ekipe koje nas fer pobjede ispracamo aplauzom,tako da mislim da treba sada stvarno biti oprezan i odigrati ovu polusezonu sto bolje,a i mi u sto vecem broju trebamo bodriti Zvjezdu.
e moj mirza mesic pa nije ni dosao odma ode
frajer nece probe hoce odma ugovor, 
a ne brinite stize novo pojacanje u napadu uskoro.....................

a ne brinite stize novo pojacanje u napadu uskoro.....................
Zadnja izmjena: astra1922, dana/u 24 jan 2012, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
njemu zasmetallo to sto je trener rekao da treba da odradit par treniga da vidi je li zdrav... ali ovom to jbg zasmetalo... razumljivo i sa jede i sa druge strane... ovaj ne zeli jos jednog Altina G. a ovaj sa svojim iskustvom i karijeron nije igrac za probe, bar ne kod nas....astra1922 je napisao/la:e moj mirza mesic pa nije ni dosao odma odefrajer nece probe hoce odma ugovor,
Zadnja izmjena: emir_dj, dana/u 24 jan 2012, 19:08, ukupno mijenjano 1 put.
pa sta ce mo sad mi... pravit proteste, plakat, zaliti se... nema od toga fajde... ako se odluci da nas nema onda nas nece ni biti... jedino sto mi mozemo jeste praviti ekipu za naredne 2-3 godine koje ce biti presudne. tad se očakuje smanjenje lige... a to da nemamo nigog u savezu su suplje price... imao i tekako...realinjo1 je napisao/la: Vi se igrajte asocijacija,a liga se smanjuje.
pa onaj ulaz gdje se ulazi na veliku tribinu,znate da je ondje sljunak..ispod tribine su WC-ei,za gledaoce...a bit ce slike,mozda danas poslije treninga da slikam..
[/quote]
Je li ima neko mozda slike zadnjih radova na stadionu, neka narod vidi da se i kod nas nesto radi..

Je li ima neko mozda slike zadnjih radova na stadionu, neka narod vidi da se i kod nas nesto radi..

-
- Kontakt:
Evo u danasnjem broju Sporta trener Zvijezde Kuntic je izjavio kako nije sigurno da ce Grbovic potpisati ugovor sa Zvijezdom zbog njegove povrede:
"Grbovic je stigao sa jednom povredom,koja nije pretjerano ozbiljna, ali povrijeđen je.Sada cemo vidjeti hoce li uspjeti sanirati ovu povredu.Dobio sam sve najbolje informacije o njemu, s obzirom da je prosao skolu Crvene zvezde, ali vidjet cemo jos sta ce biti s njim", dodaje Kuntic.
P.S. Mogu reci da su mi sve svidjela ova dva poteza trenera.Nije za to da se dovode povrijeđeni igraci, a vidim da trazi i od "provjerenih igraca" da dodju na probu, sto znaci da kod njega nece biti gledanja kroz prste.Treba reci da on nije doveo Grbovica nego ljudi iz uprave, pa mozda ima i razloga zato sto ovako prica.U svako slucaju, mozda sam dosada, ali ja bih doveo DzAFICA I SMIGALOVICA i zavrsio pricu sa napadom, jer mislim da se radi o velikim potencijalima,samo su iz kojekahvih razloga bili na Kosevu zapostavljeni.
"Grbovic je stigao sa jednom povredom,koja nije pretjerano ozbiljna, ali povrijeđen je.Sada cemo vidjeti hoce li uspjeti sanirati ovu povredu.Dobio sam sve najbolje informacije o njemu, s obzirom da je prosao skolu Crvene zvezde, ali vidjet cemo jos sta ce biti s njim", dodaje Kuntic.
P.S. Mogu reci da su mi sve svidjela ova dva poteza trenera.Nije za to da se dovode povrijeđeni igraci, a vidim da trazi i od "provjerenih igraca" da dodju na probu, sto znaci da kod njega nece biti gledanja kroz prste.Treba reci da on nije doveo Grbovica nego ljudi iz uprave, pa mozda ima i razloga zato sto ovako prica.U svako slucaju, mozda sam dosada, ali ja bih doveo DzAFICA I SMIGALOVICA i zavrsio pricu sa napadom, jer mislim da se radi o velikim potencijalima,samo su iz kojekahvih razloga bili na Kosevu zapostavljeni.
politika kluba je cudna ove igrace sto su nam pred noom sto svi znamo da vrijede mi zaobilazimo a trazimo grbovice mesice i neznam koje jos povrijedene i sumnjive igrace....i jos sada bi se trebao pojaviti jos jedan tipa grbovica uskoro vidjet cemo na sta ce izac...uglavnom rica ce da bude glavni spic 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
čine se ovaj se prihvatio stvarno ozbiljnog posla... bas me je čudilo kad je uspio odbiti mirzu, a eto ako se bude drzo te price onda super...Bosanski zmaj je napisao/la:Evo u danasnjem broju Sporta trener Zvijezde Kuntic je izjavio kako nije sigurno da ce Grbovic potpisati ugovor sa Zvijezdom zbog njegove povrede:
Hoće li biti kakvih utakmica uskoro.
u nedjelju sa borcem samac neznam gdje i u koliko
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Kako stvari stoje pojačanja su Kovačević i Halilović, ostalo nije na nivou pojačanja već samo pridošlica 

Dragon Town
i kovacevic ti je pridoslica taj nigdje nije branio osim na poligonu smajke jedinicazmaj_Bosne je napisao/la:Kako stvari stoje pojačanja su Kovačević i Halilović, ostalo nije na nivou pojačanja već samo pridošlica

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Mislim na trenutno stanje koje imamo na toj poziciji, kako sam čuo Kuntić je veoma zadovoljan sa njim.astra1922 je napisao/la:i kovacevic ti je pridoslica taj nigdje nije branio osim na poligonu smajke jedinicazmaj_Bosne je napisao/la:Kako stvari stoje pojačanja su Kovačević i Halilović, ostalo nije na nivou pojačanja već samo pridošlica
Dragon Town
Dokle god je Smajić u Zvijezdi dobrog golmana nećemo dobiti.Nadam se da neće biti puno udaraca u okvir,to je vise od pola gol.
sve je uredu sve pozicije mogu proci osim napadaca ali upravi se nema sta reci trude se traze uskoro dolazi novi spic nije iz bosne pa vidit cemo
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
ma kakav Kovacevic i pojacanje,... Za sada je jedino pojacanje Almir Halilovic,koji nazalost igra na poziciji na kojoj igra nas najbolji igrac Emir Halilovic, ali eto mozda trener nadje mjesta za obojicu u prvih jedanaest.Valjda ce sta dovest kako treba u nastavku prelaznog roka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.