Posalji i meni, cisto da vidim o cemu se radi, i odakle informacije da se pravi tribina ta ???gospodin Seljakovic je napisao/la:evo ide za koji minutneroazzuro je napisao/la:G. Seljakovic,ti meni obeca nesto i ni mukaet! Nije ti to lijepo...
Rekonstrukcija stadiona u BiH
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
evo uploadijem, poslat cu tiBaja_Zvjerka je napisao/la:Posalji i meni, cisto da vidim o cemu se radi, i odakle informacije da se pravi tribina ta ???gospodin Seljakovic je napisao/la:evo ide za koji minutneroazzuro je napisao/la:G. Seljakovic,ti meni obeca nesto i ni mukaet! Nije ti to lijepo...

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Hvala ti na slikama, tribina ne izgleda lose, ali i ima svoje nedostatke kao sto si i rekao..
Ja mislim da u skorije vrijeme (godina, dvije) nema nista od pravljenja Grbavice...
Ja mislim da u skorije vrijeme (godina, dvije) nema nista od pravljenja Grbavice...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Prelijepo odradjena tribina u Novom Pazaru . Svaka cast samo naprijed !!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Gradski stadion Prijedor

Radi se i drenaza

Radi se i drenaza

-
- Kontakt:
Znal neko slucajno za sta su ove betonske kontrukcije na krajevima tribine? I hocel mozda biti krov na ovoj tribini?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
hoce li spreman biti stadion do početka prvenstvaneroazzuro je napisao/la:Znal neko slucajno za sta su ove betonske kontrukcije na krajevima tribine? I hocel mozda biti krov na ovoj tribini?
Ova tribina u Prijedoru bi mogla biti savrsena samo da se jos kako dogovori postavljanje krova, a ove dvije kule sa strana uz krvo davale bi sjajan izgled stadionu.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Tribina nece imati krov, a te dvije konstrukcije sa strane su ulazi na tribinu.
- Jankauskas
- Kontakt:
Izvinjavam se na ovim slikama , malo su vece ali se nadam da ce sve biti u redu.

- badblueboylivno
- Kontakt:
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /120123122#" onclick="window.open(this.href);return false;
Tušanj...
Tušanj...
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
@Jankauskas to su verovatno slike Borcevog stadiona sa SkyCrapera,ali ne znam iz kog razloga se nedozvoljvaju linkovi sa toga sajta koji je meni poprilicno nepoznat. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Jankauskas
- Kontakt:
Slike su sa Banjaluckog foruma a ne sa SSC ,i nije ni meni jasno u cemu je problem.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Bice fin ovaj stadioncic u prijedoru , jos samo krov kad bi stavili...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Jankauskas
- Kontakt:
Veliki je ovo posao da se izgradi jedna tribina kao ovo u Banja Luci, a kamo li da se obnavlja cio stadion kao ono sto se pricalo za Bilno Polje.
Kamo srece da barem zamjene travnjak i sred odvode za vodu.
Kamo srece da barem zamjene travnjak i sred odvode za vodu.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dobro je samo nek se radi, za 2-3 godine imacemo fine stadione 
Svugdje se radi osim na Kosevu i Grbavici

Svugdje se radi osim na Kosevu i Grbavici

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
velika steta sto se u BL tribina nije pocela gradit tako da se moze sastavit sa zapadom i istokom jer bi na kraju dobili stadion koji bi bio najljepsi stadion u drzavi, definitivno...drago mi je da se bilo sta radi, al ovako 4 odvojene tribine, pa to kao da projektanti ne znaju normalno izprojetirat...cc...al i kad su poceli ovako, mogli su ih malo vise zaoblit, onako ostavit mogucnost da se nekad nadogradi i sastavi, te se dobije normalan stadion...buduci da je ovo gostujuca tribina, nadam se da ce ona druga bit povezana s ostalim, ova se mozda ovako radi zbog sigurnosti, mada mislim da je gotovo nikakva mogucnost da je to netko tako zamislio
Tesko da se moglo pov iezati sa istokom i zapadom.
A i da se to uradilo, ni na sta ne bi licilo.
Jer su zapadna i istocna tribina totalno razlicite... i visina i sirina i oblik...
A i da se to uradilo, ni na sta ne bi licilo.
Jer su zapadna i istocna tribina totalno razlicite... i visina i sirina i oblik...
-> cRveno <--> pLavi <-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.