@Soni
Ko prvi djevojci njegova djevojka, uvijek bilo.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Ee nemoj stavljati linkove od drugih stranica, tako sam ja ovdje postavljao vijesti sa JB, pa me ban.Burberry46 je napisao/la:SLUŽBENO: Amauri je igrač Fiorentine
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /5080.html" onclick="window.open(this.href);return false;
evo i sluzbeno
Kao sto sam i prizeljkivao Pirlo se odmara. De Ceglie covjek odluke je uvrsten u sastav. Jedino mi se ne svidja sto ne igra Krasa od prve, ali nadam se na poluvremenu ulasku Krase i EstijaBigBen je napisao/la:Napokon se i to desilo, Marotta je nasao nacin da prevesla SeviljuOdlicno pojacanje!
evo sastava:
FORMAZIONE JUVENTUS (3-5-2): Storari, Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Barzagli, De Ceglie; Vidal, Marrone, Giaccherini; Borriello, Del Piero ..
Al zamisli povrijedi se Barzagli i npr. De Ceglie koji je sklon povredama, sta bi onda uradili...paolomontero je napisao/la:dosao kuci,i vidim da pisete da je caceres dosao.je li to tacno.nesto sam tuzan,ja sam vise bio za guarina,mislim da je caceres skup,a ne toliko potreban,kada imam realno najjacu odbranu u italiji![]()
![]()
De Jong hoce da ide iz City-a zato sto misli da zasluzuje vecu platu. U Eng. su veci porezi, ali opet... Je.bo placenikepaolomontero je napisao/la:Novanta minuti, poi il sipario. Senza applausi, forse con qualche fischio. Milos Krasic questa sera in Coppa Italia con la Roma giocherà l'ultima partita in bianconero, prima dei saluti. La Juventus ha deciso di non puntare su di lui ed entro il 31 gennaio gli troverà una sistemazione, con l'obiettivo di fare cassa. La frattura con Conte e l'ambiente è diventata insanabile, il centrocampista serbo ha già preparato le valigie, pronto ad una nuova avventura lontano da Torino.
kazu veceras krasic bi mogao odigrati zadnju utakmicu za juventus
Sky Sports: la Juve riceve un secco NO per De Jong, volio bih vidjeti de jonga u juventusu,nesto slicno kao kad je emerson dosao.razbijac
zelio sam guarina
Kakav si mi..Bianconeri1988 je napisao/la:@Montero, opet ti govorim, nije zla namjera, ne moraš kopirati tekst, već samo u par rečenica to napišeš.![]()
![]()
Ova gore navedena formacija i prvih 11 još uvijek nije sigurna, nije Conte još uvijek odlučio da li će rizikovati sa Conteom, a i moguće je i da Pirlo počne prvih 11.

Kako vecu platu ebu staru zaradjuje za svoju igracku klasu i previse... obicna kari.na od igraca....Zaradjuje ja msm oko 60000 onih njihovih funti, ako ne i vise...Soni je napisao/la:De Jong hoce da ide iz City-a zato sto misli da zasluzuje vecu platu. U Eng. su veci porezi, ali opet... Je.bo placenikepaolomontero je napisao/la:Novanta minuti, poi il sipario. Senza applausi, forse con qualche fischio. Milos Krasic questa sera in Coppa Italia con la Roma giocherà l'ultima partita in bianconero, prima dei saluti. La Juventus ha deciso di non puntare su di lui ed entro il 31 gennaio gli troverà una sistemazione, con l'obiettivo di fare cassa. La frattura con Conte e l'ambiente è diventata insanabile, il centrocampista serbo ha già preparato le valigie, pronto ad una nuova avventura lontano da Torino.
Sky Sports: la Juve riceve un secco NO per De Jong, volio bih vidjeti de jonga u juventusu,nesto slicno kao kad je emerson dosao.razbijac
zelio sam guarina
Primao je 75K, sad su mu ponudili 100K funti a on misli da zasluzuje vise. Lik ni ne igra, ulazi kad vodi City umjesto spica kad se zatvarajuArogantni je napisao/la:Kako vecu platu ebu staru zaradjuje za svoju igracku klasu i previse... obicna kari.na od igraca....Zaradjuje ja msm oko 60000 onih njihovih funti, ako ne i vise...Soni je napisao/la:De Jong hoce da ide iz City-a zato sto misli da zasluzuje vecu platu. U Eng. su veci porezi, ali opet... Je.bo placenikepaolomontero je napisao/la:Novanta minuti, poi il sipario. Senza applausi, forse con qualche fischio. Milos Krasic questa sera in Coppa Italia con la Roma giocherà l'ultima partita in bianconero, prima dei saluti. La Juventus ha deciso di non puntare su di lui ed entro il 31 gennaio gli troverà una sistemazione, con l'obiettivo di fare cassa. La frattura con Conte e l'ambiente è diventata insanabile, il centrocampista serbo ha già preparato le valigie, pronto ad una nuova avventura lontano da Torino.
zelio sam guarina
A kod nas bi eto imao vecu platu, da je Secco tu mozda i povjerovao bi nekako ali sad nikako kad je Marotta tu...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.