RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- diplomatija
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
koja je VOKACIJA Velezovih priprema?
prvi dio priprema ce vokacija biti Mostar, a kasnije ce se prevocirati negdje drugodiplomatija je napisao/la:koja je VOKACIJA Velezovih priprema?

Uh jest hladno vani 

ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Da li je sutra prijateljska utakmica sa Olimpikom ?
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Evo šta kažu na fkvelez.ba:Maestro^^ je napisao/la:Da li je sutra prijateljska utakmica sa Olimpikom ?
Sutra sa Olimpicom
Sutra (srijeda) će „Rođeni“ odigrati drugu pripremnu utakmicu u 2012. godini. Protivnik je ekipa Olimpica. Utakmica počinje u 14.00 sati na stadionu FK Bjelopoljac u Potocima.
- el-fighter
- Kontakt:
hehehe....ma dosadilo brate vise da citam kako je sve do Uprave i kako se pljuje po Velezu. Samo sam iznio situaciju onako kako ja to vidim i mislim da treba shvatiti i te ljude.Rodjeni_BRato je napisao/la:@el-fighter jesi bre dosadan
Sutra prijateljska sa Olimpicom i nadam se da su nasi malo uigraniji i da ce odigrati dobru tekmu protiv Sarajlija. Doduse, jos je rana faza priprema, ali red je da vidimo malo i ta pojacanja.
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ok , hvalara1981 je napisao/la:Evo šta kažu na fkvelez.ba:Maestro^^ je napisao/la:Da li je sutra prijateljska utakmica sa Olimpikom ?
Sutra sa Olimpicom
Sutra (srijeda) će „Rođeni“ odigrati drugu pripremnu utakmicu u 2012. godini. Protivnik je ekipa Olimpica. Utakmica počinje u 14.00 sati na stadionu FK Bjelopoljac u Potocima.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
-
- Kontakt:
Mnogo gluposti je receno, ali je najveca da odavno nismo imali "ovako dobru polusezonu". Nekima je pamcenje ko u zlatne ribice - predprosle sezone smo imali 27 bodova na polusezoni, 2007/08 smo imali 20 bodova (sad 19, sest vise nego lani kad smo bili predzadnji), 2006/07 smo imali 24 boda,... Dakle, nije ovo jedna od boljih nego gorih polusezona, gore su samo kad smo bili u zoni ispadanja (prosla i 2008/09).
-
- Kontakt:
Sta se bola zezate s vokacijama i nevokacijama.
Vokacija se odnosi na englesku rijec vocation, sto je u prevodu poslovna specijalizacija... i istina, moze se reci vokacija i za poziciju u ekipi (kao napadac, zadnji vezni itd...) mada ja licno mrzim uvodjenje stranih rijeci u nas jezik. Ali ne kontam cemu toliko ismijavanje momka radi rijeci koju je koristio u tekstu....
Nidje veze stare mi.
U pravu je pokusni - nije ovo najbolja polusezona ni blizu. Mi smo 8 cistih bodova prosuli bezveze. Da ne govorimo to sto smo igrali jednu ekstra kuci nego na strani (sto cemo ove polusezone nadoknadit).
Jedina ta utjeha je taj kup - mada ako ne dobijemo jos jednog jakog veznog (uz to da se Demic vrati) i ako dobijemo jos 1-2 napadaca od tog svega nece bit nista.
Vokacija se odnosi na englesku rijec vocation, sto je u prevodu poslovna specijalizacija... i istina, moze se reci vokacija i za poziciju u ekipi (kao napadac, zadnji vezni itd...) mada ja licno mrzim uvodjenje stranih rijeci u nas jezik. Ali ne kontam cemu toliko ismijavanje momka radi rijeci koju je koristio u tekstu....
Nidje veze stare mi.
U pravu je pokusni - nije ovo najbolja polusezona ni blizu. Mi smo 8 cistih bodova prosuli bezveze. Da ne govorimo to sto smo igrali jednu ekstra kuci nego na strani (sto cemo ove polusezone nadoknadit).
Jedina ta utjeha je taj kup - mada ako ne dobijemo jos jednog jakog veznog (uz to da se Demic vrati) i ako dobijemo jos 1-2 napadaca od tog svega nece bit nista.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
- Kontakt:
a Boga mi trebalo bi odbranu pojacat... ni tu nismo sjajni.
Dati Mehi Teletovicu kopacke, neka nas on pojaca na sredini terena.
Support Velez, It's logical! ★
-
- Kontakt:
A Boga mi ...Mont0 je napisao/la:Dati Mehi Teletovicu kopacke, neka nas on pojaca na sredini terena.
Eto Pehlić sutra potpisuje ugovor(danas se priključio ekipi) i biće zvanično predstavljen,mada protiv Olimpika neće igrati.
ovaj hiros je krvav dajem mu pet kola da ce biti kod vas i onda sporazumni raskid ugovora
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kakav Hiros **** od igraca.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Zna li iko u koliko je sutra prijateljska protiv Olimpica

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
utakmica je u 14,00h......
ma bitno je da klub malo pomalo napreduje i u infrastrukturnom pogledu, taj segment je bio dugo problem, ali izgleda UO shvatio da je to u ovom trenutku možda najbitniji segment kluba, ne može VELEŽ igrati na svakakvom stadionu, zar ne?
ma bitno je da klub malo pomalo napreduje i u infrastrukturnom pogledu, taj segment je bio dugo problem, ali izgleda UO shvatio da je to u ovom trenutku možda najbitniji segment kluba, ne može VELEŽ igrati na svakakvom stadionu, zar ne?
ovi ga vec smjestili kod nas!!
http://www.transfermarkt.de/de/edin-peh ... 28459.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.transfermarkt.de/de/edin-peh ... 28459.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
Zlatna vremena kluba i velikog Jole....
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.