rio_Ferdy88 je napisao/la:
pa nemoras me napadati odmah, nisam glup da mislim da eli nije top 5 qb, kad je to dokazao i zasluzuje biti tu

a ja boston gotivim iz drugih razloga, zato sto imam neke rodbine i prijatelja tamo i svidja mi se kao grad, a neznam sto bi bio problem ako navijam za united, odkad sam poceo gledati fudbal i od kako znam za sebe navijam za united i mogu reci da sam ja navijao za njih dok su rijetki u mom gradu i raji uopce znali za united i sta on predstavlja, i tad nisu bili ni najtrofejniji ni najpopularniji

Ne znam kad si odrastao, ja sam kad sam odrastao, Manchester je imo najbolju ekipu svih vremena, sa Beckhamom, Yorkom, Andy Colom, Ryan Giggs-om, Roy Kenom, Jap Stamom, Peter na golu, Gary Neivlle, Phil Neville, citavu cu ti ekipu iz glave nabrojati. Sjecam se ko juce kad Mario Bassler zabi za 1-0 iz faula, pa bekcham 2 konera 2 gola Sheringham i Solajsker. Svi se zivi lozili na Manchester, mogo sam i na prste nabrojati raju koja je navijala za Barcu u te vrijeme, kad je cijela Holandija igrala u Barci, za Real igrali Zidane, Roberto Carlos, Salgado, Morientes, Raul itd., svi se zivi lozili na Real, danas mogu na prste prebrojati ko navija za Real.
Nego kao sto sam rekao ne bitno. Skrecemo s teme

"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster