Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Hass
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Hass » 24 jan 2012, 23:23

Dje ste ljudi??? :D :D
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 24 jan 2012, 23:24

HZ_ilidzaa je napisao/la:Dylane je.bo li te klip haman sam se nalozio da ponovo krenem u teretanu :mrgreen:
To je odlicno onda,onaj ko moze ici u teretanu a ne ide cini veliku zivotnu gresku,ja evo zadnji put kad sam bio dođe jedan stariji lik nije dugo bio u ovoj teretani uhvati me za ruku pokazuje me drugima po teretani kaze "znam kad sam ga vidio davno tek pocinjao biceps mu bio ko grancica a vidi ga sad" a ja cvjetam :lol:

hodza,taj lik je zyzz,bio je zvijezda na internetu,nesto slicno ko gastozz samo puno zanimljiviji :mrgreen: ,postavljao je slike kako napreduje,pogledaj kako je izgledao sa 17 godina a kako sa 20,inace je 89-to godiste,
slika
bio je inspiracija mnogima da krenu u teretanu i pocnu brinuti o svojoj prehrani,nazalost prosle godine je umro zbog navodno urođene srcane mane,mada naravno da kolaju price da je to zapravo zbog uzimanja kokaina,steroida..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 24 jan 2012, 23:27

Stavio ga je neko juce, ja se isfuro, danas pognute glave u teretani :mrgreen:
Ali lik je umro s 22 godine, tako da...Ja vjerujem da su steroidi, buraza su mu uhvatili sa steroidima i nedozvoljenim supstancama, naravno da je imao i odlicnu ishranu i jake treninge, ali...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 jan 2012, 23:29

Ja sam tačno prije godinu dana imao 72 kile, prije 2 mjeseca 88. ABD, sljedeći mjesec opet na vagu. Prezadovoljan sam. Još 5-6 do ljeta i mjerica. Samo redovan trening, pravilna ishrana, malo preparata za snagu - iako sam siguran da je sve na psihičkoj bazi - i to je to. Nikakvi steroidi, štetni preparati - iglice,...
Kada pogledam slike sa nove godine 2010/2011 ne mogu da se prepoznam, zaista sam ponosan na sebe. Ko me ima na fejsu može pregledati neke starije fotkice i uporediti ih sa novim. :mrgreen: + dobro potkovan genetikom. :lol:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 jan 2012, 23:34

Davao Chuck Norris intervju, i pitali ga kada je za njega seks dobar?! On u šali rekao;
"Kada žena preživi".. Sada taj vic kruži netom. :lol: :mrgreen: I on se smijao kada je odgovorio novinarki.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 24 jan 2012, 23:35

Meni ruka sa 41 na 38 spala... Mjesec dana nisam trenirao , plus sto sam se opijao :roll: Sad razmisljam da krenem , ali kako cu kad cu se opet opijati... Stvarno sam u dilemi...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 jan 2012, 23:35

OTNYS_YNWA je napisao/la:Davao Chuck Norris intervju, i pitali ga kada je za njega seks dobar?! On u šali rekao;
"Kada žena preživi".. Sada taj vic kruži netom. :lol: :mrgreen: I on se smijao kada je odgovorio novinarki.
Cudo nisi na fb postavio to :lol: :lol:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 jan 2012, 23:38

HZ_ilidzaa je napisao/la:Meni ruka sa 41 na 38 spala... Mjesec dana nisam trenirao , plus sto sam se opijao :roll: Sad razmisljam da krenem , ali kako cu kad cu se opet opijati... Stvarno sam u dilemi...
Pa dobro, 3 cm je jako teško dobiti, ali ako si već nekada imao ... Onda to ide brže.
Ja nikada nisam za ovu godinu dana uvezao 3 dana pauze, osim kada sam bio na moru 9. ( To ne računam :mrgreen: ). Tako da, trud se zaista isplati.

Eto Sarajlice, želja ti je ispunjena. :lol:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 24 jan 2012, 23:40

Soni je napisao/la:Stavio ga je neko juce, ja se isfuro, danas pognute glave u teretani :mrgreen:
Ali lik je umro s 22 godine, tako da...Ja vjerujem da su steroidi, buraza su mu uhvatili sa steroidima i nedozvoljenim supstancama, naravno da je imao i odlicnu ishranu i jake treninge, ali...
Naravno je iluziorno vjerovati da nije uzimao steroide.
No,da bi se postigao onakav izgled treba kombinacija genetike,treninga,ishrane,sve da bude vrhunski + steroidi..

Mene je bas on motivirao da se posvetim teretani i ishrani,bio sam fan njegove stranice na fejsu,pisao je bas pametne stvari,inspirujuce..

I ta njegova popularnost,lik je zajebavao sve oko sebe i postavljao na youtube :mrgreen:

Evo njegov napredak je prikazan u ovome videu:
[youtube][/youtube]

Da je i meni ovako napredovati,no bez steroida je to 10x teze.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

Hass
Kontakt:

Post Postao/la Hass » 24 jan 2012, 23:40

OTNYS koliko si visok??? @Ilidza,alkohol ne smije da trpi zbog posla jbemu.:D :D Svi:D,kakve inace vjezbe za biceps radite???.
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 24 jan 2012, 23:46

Pa šta je sa onim Del Pierom!? Majka mu stara, nije on normalan! 8-) :lol:

@Legendo

Jesi li vidio ono? Gledaj ti svoj rukomet. :P :mrgreen: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 24 jan 2012, 23:47

Savrsena gradja !

Ja za biceps radim

http://www.coopersguns.com/videos/exerc ... nate-curl/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.coopersguns.com/videos/exerc ... bell-curl/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.coopersguns.com/videos/exerc ... cher-curl/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.coopersguns.com/videos/exerc ... able-curl/" onclick="window.open(this.href);return false;

A radim ga danima kad radim ledja, ledja radim prvo i to vjezbe koje pogadjaju i biceps
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 24 jan 2012, 23:48

Hass je napisao/la:OTNYS koliko si visok??? @Ilidza,alkohol ne smije da trpi zbog posla jbemu.:D :D Svi:D,kakve inace vjezbe za biceps radite???.
Da probam to napisati kao sto bi neki strucnjak :mrgreen:
Da bi imao velike misice,između ostaloga i biceps prvenstveno je potrebno da radis vjezbe koje obuhvataju gotovo sve tjelesne misice,vjezbe kao sto su mrtvo dizanje te cucanj.
Neka ti one budu prioritet.
Sto se tice izolacionih vjezbi za biceps,predlazem ti ove dvije:
http://www.fitness.com.hr/vjezbe/video/ ... klupa.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fitness.com.hr/vjezbe/video/ ... icama.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

Radi prvu 2 serije do otkaza misica,ja nikada ne određujem koliko su ponavljanja odraditi vec radim dok mi misic ne otkaze,gledaj da ipak uzmes tezinu da mozes uraditi 6-8 ponavljanja

Drugu vjezbu odradi 3 serije,takođe do iznemoglosti,a gledaj da odprilike uzmes bucice s kojima ces moci odraditi 8-10 ponavljanja po ruci.

:D

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 24 jan 2012, 23:49

Momci,znate sta...ajmo se fino probat dog...evo unaprijed 2 mjeseca za jedno druzenje,termin u fudbalu i to...znaci da se dogovorimo sve fino...da svi potvrde ako mogu doc dogovorenog datuma..neko iz sarajeva ode i zakze termin negdje...skupimo se..bacimo koju partiju,popijemo fuKa..i svi kuci...sta kazete? ;)

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 24 jan 2012, 23:53

Ma kakva teretana.. kod kuće radit sklekove, radit ona propadanja izmedju stolica, trbušni na nečemu visočijem ii pit više mlijeka i više jaja, onda u ishranu ubacit malo više piletine, voće, povrće.. ii to je to ;) ;)

p.s.

dogovarali smo se prosle god, al na kraju nista od toga ne ispade.. aa fino je to.. jimmy moze otic do FIS-a u sarajevu i vidjet sta i kako.. :) ;)
Zadnja izmjena: adis.p, dana/u 24 jan 2012, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 24 jan 2012, 23:54

@Ilidza brate ja treniram i pijem pa sam opet u formi :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 24 jan 2012, 23:54

alacious je napisao/la:Momci,znate sta...ajmo se fino probat dog...evo unaprijed 2 mjeseca za jedno druzenje,termin u fudbalu i to...znaci da se dogovorimo sve fino...da svi potvrde ako mogu doc dogovorenog datuma..neko iz sarajeva ode i zakze termin negdje...skupimo se..bacimo koju partiju,popijemo fuKa..i svi kuci...sta kazete? ;)
Pa kume 2 mjeseca znas sta se moze desit za dva mjeseca ..

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 24 jan 2012, 23:55

LBJ MVP je napisao/la:@Ilidza brate ja treniram i pijem pa sam opet u formi :mrgreen:
Dobro ti si jos pubertetlija , testosteron bruji u tebi pa ti se moze dok je to kod nas veterana drugacije :mrgreen:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 24 jan 2012, 23:56

HZ_ilidzaa je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:@Ilidza brate ja treniram i pijem pa sam opet u formi :mrgreen:
Dobro ti si jos pubertetlija , testosteron bruji u tebi pa ti se moze dok je to kod nas veterana drugacije :mrgreen:
Nisam znao te činjenice sad mogu još više po alkoholu :lol:
A ja se pitao dje mi je pivski stomak :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 24 jan 2012, 23:56

nime_tm87 je napisao/la:
alacious je napisao/la:Momci,znate sta...ajmo se fino probat dog...evo unaprijed 2 mjeseca za jedno druzenje,termin u fudbalu i to...znaci da se dogovorimo sve fino...da svi potvrde ako mogu doc dogovorenog datuma..neko iz sarajeva ode i zakze termin negdje...skupimo se..bacimo koju partiju,popijemo fuKa..i svi kuci...sta kazete? ;)
Pa kume 2 mjeseca znas sta se moze desit za dva mjeseca ..

Znam sta se moze desiti,al' zbog financija,zbog datum da se dogovori tacno jedan datum i da svi uklope u "raspored" i kao sto sam vec naveo da skupe lovu koja bude potrebna 8-)

PS: Poceo sam i ja trenirat,ima vec mjesec dana...stim da ja ne idem u teretanu(nema je :x ) vec "nasuho" vjezbam s nekm bucicama i ovo sto kaze Adis sklekovi,trbusnjaci i to je to 8-) :lol:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 56 gostiju.