NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Edin TM87
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la Edin TM87 » 25 jan 2012, 00:10

amerosm je napisao/la:@ Edin

jeste li izabrali trenera ili jos trazite ? I imam jos jedno pitanje za tebe. Sta bi vise zelio da Federer osvojio Golden Slam ili Coltsi tri puta zarednom SB ?
Pretesko ti je pitanje. Federer mi je najdrazi sportista van BiH daleko, a cak mi je drazi i od nekih u BiH... Al' ipak sa druge strane 3 SB-a, a ovo je samo 1 GS, kad bi Manning predvodio Coltse, izabr'o bi to drugo ;)

Auu, ne vidjoh da si napis'o Golden :o Kakav crni SB, pare bi dao da Roger uzme Golden Slam i nek' doda na to OI :mrgreen:

Al' znamo i ja i ti da je to nemoguce... :cry:
Zadnja izmjena: Edin TM87, dana/u 25 jan 2012, 00:12, ukupno mijenjano 1 put.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 25 jan 2012, 00:11

rio_Ferdy88 je napisao/la: eto brady ne bi mogao ni sa jednim drugim timom otici u po..a zasto ne bi malo pogledao dok o bradyu koji je bio 196 pick na draftu, i kad je upoznao prvi puta krafta rekao mu "ovo vam je najbolja stvar koju ste uradili ikada", a manning je iz takve familije jer mu je i stari isto bio qb, i on i brat su odgajani tako, dok za brady-a niko nije ni cuo dok nije zamijenio bledsoa 2001..i ne znam zasto ne bi mogao igrati sa drugim trenerima kad je promijenio vise oc-a nego carapa :lol: :mrgreen: ovakvi kao sto su brady i manning mogu sad otic u bilo koji tim koji je bio sad u borbi za po i uvest te timove u po, ako ne i vise..a belichik je vise def coordinator nego oc i odbrana je njegova specijalnost, dobro nije ove sezone :mrgreen: nesto briljirala..ali jetsi nisu nista slabiji od coltsa ili patsa osim na poz qb, cak imaju bolju odbranu, i nije problem sad reci da bi ako ode u jetse usao u po(zavisi od njegovog zdravlja), pa nisu oni toliko losi da ne bi mogli uci u po..vec su sa sanchezom to uradili ;)
Ne mogu jarane vise pisati, niti ces ti promjeniti moje misljenje niti ja tvoje, i sad mozemo do sutra, vaditi ove podatke vaditi one. Dok ne bude cinjenica da je Brady bolji od Manninga, kao u kosarci sto je Jordan ili u fudbalu Pele (po meni nije ali eto), nista.

Do sad imamo dvije cinjenice da je statisticki Manning najbolji u regularnoj sezoni od svih aktivnih QB-a, a da je Brady najbolji u PO od svih aktivnih QB-a, e ko je najbolji svih vremena je personalno misljenje.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 jan 2012, 00:16

@edine nastavljas li navijati za coltse ako manning ode, a nastavi luck, ili ces i ti za peytonom pa ces navijati za taj tim ili mozda za malog bracu :mrgreen: p.s. @zeljovac jesi li ti zivis ti u houstonu pa navijas za texanse :D
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 25 jan 2012, 00:17

rio_Ferdy88 je napisao/la:evo i manning rekao da bi volio citavu karijeru ostati u coltsima ali da ne zna hoce li ostati u coltsima, jer mu je dosta prijatelja otislo i kaze da ne moze prepoznati vise svoju ekipu i ljude u klubu, jer ih je dosta otislo..a ovi sa pti-a kazu da i vlasnik irsay nije za ostanak peytona zbog povreda :( i da ce draftovati lucka sigurno ;) p.s. edine nastavljas li navijati za coltse ako manning ode, a nastavi luck, ili ces i ti za peytonom pa ces navijati za taj tim ili mozda za malog bracu :mrgreen:
Opet ti kazem, Manning nisu Coltsi, naravno da sam zbog njega poceo navijat za Coltse, al' sad Coltse volim kao ekipu (al' onaj kreten tjera sve koje ja volim, Mathis, Wayne :x ), nastavio bih naravno navijat za Coltse, al' navijao bih ovako, 99,9% za Coltse, a 99,8% za Manningovu ekipu!!! Pa nisam ja @edina, pa da navijam za tim gdje igra Favre :mrgreen:

Kakav crni mali braco :lol: :lol: :lol: Nikad ga nisam volio (dobro mozda nekad, u SB-u 2007. ili 2012 :mrgreen: ), a i svidja mi se stil igre Giantsa, no nikad ne bih navijao za njih, Boze sacuvaj...

Sto me tucete sa pitanjima :mrgreen:

@Zeljovac, sad cemo ja i amerosm rec' da nije najbolji Jordan nego Kobe :lol: :lol: :lol:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 jan 2012, 00:30

eli zove bradya da se igr(l)aju :lol: :lol: :mrgreen:

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 25 jan 2012, 00:36

rio_Ferdy88 je napisao/la:@edine nastavljas li navijati za coltse ako manning ode, a nastavi luck, ili ces i ti za peytonom pa ces navijati za taj tim ili mozda za malog bracu :mrgreen: p.s. @zeljovac jesi li ti zivis ti u houstonu pa navijas za texanse :D
Jeste zivim u Houstonu skoro 10 godina, navijam za Zelju (u svakom sportu) Liverpool, i onda sve Houstonske timove: Texans, Rockets, Dynamo, Astros (manje-vise), Aeros (manje-vise), college Cougars (manje-vise), tennis - Federer, plivanje Michael Phelps, box Mayweather itd. I navijam za svaki sport gdje bilo sta, gdje se predstavlja Bosna i Hercegovina pa cak i u sahu. :D Eto :)

@edine
:D sve je na strani Jordana, to se ne moze ni dovesti u pitanje. Nije blizu k'o Brady i Manning :mrgreen:
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 25 jan 2012, 00:40

Zeljovac_1921 je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:@edine nastavljas li navijati za coltse ako manning ode, a nastavi luck, ili ces i ti za peytonom pa ces navijati za taj tim ili mozda za malog bracu :mrgreen: p.s. @zeljovac jesi li ti zivis ti u houstonu pa navijas za texanse :D
Jeste zivim u Houstonu skoro 10 godina, navijam za Zelju (u svakom sportu) Liverpool, i onda sve Houstonske timove: Texans, Rockets, Dynamo, Astros (manje-vise), Aeros (manje-vise), college Cougars (manje-vise), tennis - Federer, plivanje Michael Phelps, box Mayweather itd. I navijam za svaki sport gdje bilo sta, gdje se predstavlja Bosna i Hercegovina pa cak i u sahu. :D Eto :)
Sve navijamo za iste, Zeljo, Liverpool, Federer, Phelps, box Haye :mrgreen: Manning, a da ne zivis u Hjustonu i ti bi za Coltse navij'o :mrgreen:
Zeljovac_1921 je napisao/la:@edine
:D sve je na strani Jordana, to se ne moze ni dovesti u pitanje. Nije blizu k'o Brady i Manning :mrgreen:
Ma znam, tesko je u NBA bit' najbolji svih vremena, eto Bryant igracina, i vise od tog, pa ga ne svrstavaju ni u 20 najboljih :roll:

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 25 jan 2012, 00:54

Edin TM87 je napisao/la: Sve navijamo za iste, Zeljo, Liverpool, Federer, Phelps, box Haye :mrgreen: Manning, a da ne zivis u Hjustonu i ti bi za Coltse navij'o :mrgreen: :
Cudo nisi Pacquiao fan :mrgreen:

Poslje Texansa, Coltsi su mi najdraza ekipa bez obzira sto smo u istoj diviziji.
Edin TM87 je napisao/la: Ma znam, tesko je u NBA bit' najbolji svih vremena, eto Bryant igracina, i vise od tog, pa ga ne svrstavaju ni u 20 najboljih :roll:
Ma normalno, ali Kobe jeste sigurno u posljednih 10 godina medju najboljim ako ne i najbolji.

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 25 jan 2012, 01:36

Joj sto ovog Edina boli sto su Brady i Patriotsi opet u SB :D

5, a bice jos :D
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 26 jan 2012, 00:57

Colts Name Chuck Pagano Head Coach :o
The Indianapolis Colts have hired Ravens defensive coordinator Chuck Pagano as head coach. ;)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 26 jan 2012, 01:55

Roger Goodell produzio ugovor sa NFL-om do 2018.godine. Takodjer je zanimljivo da su Rodgers i Brees stigli kao prvi na Havaje.
Rodgersa mogu razumjeti jer se covjek zaledi gore u onoj Vukojebini tokom sezone. :D :D
"My Favorite Ring is Always the Next One"

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 jan 2012, 13:30

ja bi volio da Patriotsi izgube samo zbog Edina majkemi :)...njemu mora ove godine smjeh na lice pasti, a priliku ce imati uskoro, ako Giantsi dobiju Patriotse :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 26 jan 2012, 14:05

SaltCityAttack je napisao/la:ja bi volio da Patriotsi izgube samo zbog Edina majkemi :)...njemu mora ove godine smjeh na lice pasti, a priliku ce imati uskoro, ako Giantsi dobiju Patriotse :)
Nista od tog, svaki tim za kojeg ja navijam gubi vec dugo godina...

Strasan izbor za head coacha, vazda smo bili prelosi u odbrani, vrijeme da se to popravi...

A prica se i da bi Manning mogao ostati, a da prvi pick bude Justin Blackmoon, najbolji resiver sa collegea, koji bi zamjenio Waynea...

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 26 jan 2012, 14:12

Sinoc sam gledao PTI i NFL live na ESPN-u mislim da nema sanse da Peyton ostane u Coltsima, ipak trebaju mu platiti 28 mil dolara do 8 MArta a lova im treba za rebuilding. Otpustili su sve trenere koji su imali veze sa Peytonom i mislim da je za njega ova prica završena. Nažalost žao mi je što je tako završio jer je jedan od najvećih ali show must go on...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 26 jan 2012, 14:42

Nece ovo na dobro izaci @Edin potajno predvidja pobjedu Patriotsa odnosno nema nade i u Giantse. :D :D :D

@ blueboy1921

mislim da Manning iako napusti Coltse nece zavrsiti karijeru vec ce preci u neki drugi klub - spominju se Dolphinsi i Jetsi - mada bi nama svima bilo neobicno da ga gledamo u nekom drugom dresu.

No sa druge strane ima onih koji govore da mu je bolje da ode u penziju ukoliko Coltsi izaberu Lucka i tako ostane legenda Coltsa i ugleda se na Elwaya, Bradshawa, Marina, Starra koji su tokom karijere igrali samo za jedan klub.

Iskreno ne znam sta da kazem, no ako zeli nastaviti karijeru i to ne budu Coltsi bolje je po njega nek ode u tim koji igra u NFC-u.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 26 jan 2012, 14:44

amerosm je napisao/la:Nece ovo na dobro izaci @Edin potajno predvidja pobjedu Patriotsa odnosno nema nade i u Giantse. :D :D :D
Ma ne predvidjam ja vise nista, ni u jednom sportu, dosta mi je vise svih sportova.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 26 jan 2012, 14:55

Edin TM87 je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Nece ovo na dobro izaci @Edin potajno predvidja pobjedu Patriotsa odnosno nema nade i u Giantse. :D :D :D
Ma ne predvidjam ja vise nista, ni u jednom sportu, dosta mi je vise svih sportova.
Ma i mene je Federer iznervirao no sta je tu je zivot ide dalje, i nekad ti omiljeni tim/sportas ima uspjeha nekad nema.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 26 jan 2012, 16:02

Edin TM87 je napisao/la:
ma hajde ne budi tuzan, ipak ce stevie g vidjeti wembley u dresu liverpoola :lol: :mrgreen: eto prilike za jedan trofej ove sezone i malo slavlja za tebe :D :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 26 jan 2012, 17:19

rio_Ferdy88 je napisao/la: ma hajde ne budi tuzan, ipak ce stevie g vidjeti wembley u dresu liverpoola :lol: :mrgreen: eto prilike za jedan trofej ove sezone i malo slavlja za tebe :D :mrgreen:
Za razliku od tebe koji neces slaviti ni jedan :mrgreen: Mozda vam se posreci u EL :mrgreen:

Kako mrzim ovog Irsaya, covjek pameti nema, misli na buducnost fol :lol: A kad Manning ode u penziju moze platit 13 Luckova!

A nek' mi neko objasni kako Manning moze bit' otjeran kad je vezan ugovorom, dakle on se pita, ne moze se radit protiv njegove volje?

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 26 jan 2012, 17:24

Edin TM87 je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la: ma hajde ne budi tuzan, ipak ce stevie g vidjeti wembley u dresu liverpoola :lol: :mrgreen: eto prilike za jedan trofej ove sezone i malo slavlja za tebe :D :mrgreen:
Za razliku od tebe koji neces slaviti ni jedan :mrgreen: Mozda vam se posreci u EL :mrgreen:

Kako mrzim ovog Irsaya, covjek pameti nema, misli na buducnost fol :lol: A kad Manning ode u penziju moze platit 13 Luckova!

A nek' mi neko objasni kako Manning moze bit' otjeran kad je vezan ugovorom, dakle on se pita, ne moze se radit protiv njegove volje?
trebaju mu platiti 28 mil dolara do 8 MArta ;)ako ne plate moze ici, ja mislim, a brees postaje free agent na ljeto, eto vam prilike ako ode peyton :mrgreen: p.s. kakva crna EL, 20 titula ide na OT :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.