Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Vedad Ibisevic
gotova stvar ! Vedo je presao u Stuttgart..
http://www.bild.de/sport/fussball/fredi ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bild.de/sport/fussball/fredi ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretno mu. Mislim da je to dobar transfer za njega, Hoffenheim svakako ne napreduje vec nekoliko sezona.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Sad ce Vedo da voza Merdzu. 

Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
- Principatus
- Kontakt:
Bili ste brzi od mene. 
Nije jos 100% oficijelno, ali Bild ovo nebi pisala, da nemaju pouzdane podatke.
Iako su smece od novina, ipak su u sportskom dijelu vecinom tacni i imaju podatke veoma rano.
Dakle navijamo za Svabe od danas.

Iako su smece od novina, ipak su u sportskom dijelu vecinom tacni i imaju podatke veoma rano.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Upoznaj nas sa ekipom,imajul' onih kakvih argentianaca jesu li sebicni da pocnem smisljati kakve prigodne psovke.Principatus je napisao/la:Bili ste brzi od mene.

Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
Oho,znaci nadolazi nova era postova
-"Onaj precjenjeni Srbin Kuzmanovic namjerno nece da asistira Vedi,vazda trazi Cacaua iako je Vedo u boljoj poziciji,ne daj se Vedoo!"
-"A vidi ti samo onog Hajnala,pa ko njeg dovede u Stutgart,da je bio dobar ostao bi u Dortmundu,pa ponovno Ibisevic sam a on pokusava sve sam kloc jedan!"

-"Onaj precjenjeni Srbin Kuzmanovic namjerno nece da asistira Vedi,vazda trazi Cacaua iako je Vedo u boljoj poziciji,ne daj se Vedoo!"
-"A vidi ti samo onog Hajnala,pa ko njeg dovede u Stutgart,da je bio dobar ostao bi u Dortmundu,pa ponovno Ibisevic sam a on pokusava sve sam kloc jedan!"
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Dylan Dog je napisao/la:Oho,znaci nadolazi nova era postova![]()

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Dylan Dog je napisao/la:Oho,znaci nadolazi nova era postova![]()

True story!

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Principatus
- Kontakt:
Haha.
Pojedini navijaci Stuttgarta se brinu, jer ni kod njih ne funkcionise ofanziva, to jest ne stvaraju dovoljno prilika svojim napadacima. A Vedo je igrac koji ovisi od toga. No ima jos vremena, ne vjerujem, da bi Bobic i Stuttgart davali toliko novca, a da nemaju neku viziju. Dali ce funkcionisati, to cemo vidjeti. Nek mu je sa srecom. Transfer je korak naprijed u karijeri, Stuttgart je ipak drugacija institucija usporedjeno sa Hoffenheimom.
Navijaci VfB-a vec mastaju o tome, da ce Vedo "dovesti" i Salihovica kod njih.

Pojedini navijaci Stuttgarta se brinu, jer ni kod njih ne funkcionise ofanziva, to jest ne stvaraju dovoljno prilika svojim napadacima. A Vedo je igrac koji ovisi od toga. No ima jos vremena, ne vjerujem, da bi Bobic i Stuttgart davali toliko novca, a da nemaju neku viziju. Dali ce funkcionisati, to cemo vidjeti. Nek mu je sa srecom. Transfer je korak naprijed u karijeri, Stuttgart je ipak drugacija institucija usporedjeno sa Hoffenheimom.
Navijaci VfB-a vec mastaju o tome, da ce Vedo "dovesti" i Salihovica kod njih.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
jedva cekam da ga vidim u novom dresu danas 

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
99% jeste presao, ali sam se sada sjetio kako smo ga bili svi preselili u blackburn
ali ipak, sretno opet doVe 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Ponos Torina
- Kontakt:
S konja na magarca al hajd ako nista zaradit ce,ali je odabrao pogresno skroz,sto se mene tice bruka od transfera,ali hajde vjerovatno je zena htjela tako! 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- inacefindecko
- Kontakt:
nek se lupa nogom u pakaš!
štutgart će se kad tad izvuć iz krize
štutgart će se kad tad izvuć iz krize

Za razliku od Hoffenheima, Stuttgart ima 3 titule prvaka a to nije mala stvarPonos Torina je napisao/la:S konja na magarca al hajd ako nista zaradit ce,ali je odabrao pogresno skroz,sto se mene tice bruka od transfera,ali hajde vjerovatno je zena htjela tako!

Samo nek Vedo igra, to je najbitnije, vidjećemo kako će ići kod Švaba...
Čelik Zenica 1945
evo i zvanicno, danas presica, nek je otisao iz seljackog kluba, Stutgart je velikan Njemackog fudbala. Korak naprijed u karijeri, jos da Sejo hoce negdje otici.
evo i zvanicno, danas presica, nek je otisao iz seljackog kluba, Stutgart je velikan Njemackog fudbala. Korak naprijed u karijeri, jos da Sejo hoce negdje otici.
Cuva Bog Zelju svog!
Znači, u nedjelju ga ako Bog da gledamo protiv Mönchengladbacha...
Čelik Zenica 1945
Sretno Vedo legendo, da bude golova i dobrih partija.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.