A to je da nikoga nećemo dovesti.Carlo je napisao/la:... ali treba se vratiti u realnost

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
A to je da nikoga nećemo dovesti.Carlo je napisao/la:... ali treba se vratiti u realnost
Znaci daš 35mil funti, a onda jos 20 da ovaj od 35mil funti pocne davati goloveAdi_Zepce je napisao/la: Ukratko Liverpool hoce Granera iz Real Madrida,te Pabla Hernandeza iz Valencije.Navodno Daglish nezadovoljan krilnim igracima pa zeli uzeti Hernandeza koji bi mogao "hraniti" loptama Carrolla koji samo na taj nacin moze proraditi
Admir_Sa je napisao/la:Znaci daš 35mil funti, a onda jos 20 da ovaj od 35mil funti pocne davati goloveAdi_Zepce je napisao/la: Ukratko Liverpool hoce Granera iz Real Madrida,te Pabla Hernandeza iz Valencije.Navodno Daglish nezadovoljan krilnim igracima pa zeli uzeti Hernandeza koji bi mogao "hraniti" loptama Carrolla koji samo na taj nacin moze proraditiDa nije smiješno bilo bi žalosno
Ustvari vec bi ovo drugi put bilo da se da 20mil, jer ocito downing nije ispunio svoju misiju
koji će nam vrag de jong? kada se lucas vrati svakako će ili on ili lucas na klupu tako da se ne isplati.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ne znam samo zašto ne poslati ponudu za Nigel de Jonga. Zar planiramo do povratka Lucasa igrati bez destruktivca? Pa to je u Engleskoj samoubistvo.. Svaki tim će nam davati po 2,3 gola.
Koliko ima u ovom istine,to nitko ne zna ali je zanimljivo ovo procitatiRobbie Fowler (36) è a un passo dal ritorno al Liverpool. L'attaccante attualmente di proprietà del Muangthong United andrà quindi a sostituire Luis Suarez (squalificato) e l'infortunato Andy Carroll. Fowler dovrebbe essere presente allo stadio per la gara di oggi fra i Reds e il Manchester City, valevole per la semifinale di Carling Cup.
Carlo je napisao/la:a jarane imamo Spearinga koji se pokazao da može zamijeniti Lucasa samo što se povrijeđuje ko kaka
Jel ti hoces da kazes da se Bolton ne moze da dobije jer nije bilo spearinga,de ispravi se molim te.VolimLiverpool je napisao/la:Carlo je napisao/la:a jarane imamo Spearinga koji se pokazao da može zamijeniti Lucasa samo što se povrijeđuje ko kaka![]()
Momak sa mog avatara definitivno može zamijeniti Lucasa.Ima sjajan pas i sve ono što krasi zadnjeg veznog.Protiv Boltona nas nigdje nije bilo jer nije bilo Spearinga.
zna li neko igra li danas ?
Biće zanimljivo ,ne očekujem nimalo lagan posao.
Je li se Balotelli žalio ? Ako jeste ,igra večeras.
nije problem što smo igrali bez spearinga, problem je što smo igrali bez zadnjeg veznogRtoX je napisao/la:Jel ti hoces da kazes da se Bolton ne moze da dobije jer nije bilo spearinga,de ispravi se molim te.VolimLiverpool je napisao/la:Carlo je napisao/la:a jarane imamo Spearinga koji se pokazao da može zamijeniti Lucasa samo što se povrijeđuje ko kaka![]()
Momak sa mog avatara definitivno može zamijeniti Lucasa.Ima sjajan pas i sve ono što krasi zadnjeg veznog.Protiv Boltona nas nigdje nije bilo jer nije bilo Spearinga.
zna li neko igra li danas ?
Biće zanimljivo ,ne očekujem nimalo lagan posao.
Je li se Balotelli žalio ? Ako jeste ,igra večeras.
Morao sam ispraviti post da se samo nasmijem ono da znas da sam se smijao pa nije bolton je.be.m ga ja batina da nam defanziva odlucuje,trebali smo ih ubiti ko macke i gotovo.
Ja bi bio zadovoljan i sa hazzardom samim a mislim da bi i vi svi,treba nam kao oci u glavi.Svidja mi se i za Cavani-a ali mislim da nece pristati na tu cijenu svi sada od nas pokusavaju maximum da izvuku.Henderson je napisao/la:Liverpool In €24 Million Bid For Napoli Striker Edinson Cavani - according to Calciomercato![]()
---------------Reina--------------
--Glen--Skrtel--Agger--Enriqe--
-Xerdan-Gerard-Lucas-Hazzard-
--------Saurez-----Cavani-------
Ovo je po fb i twiteru naš sastav za narednu sezonu![]()
Ovi igrači imaju neodoljivu želju da igraju za Liverpool
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.