Poenta je da je veci sevap nahraniti gladnog ili pomoci bolesnom SUGRADJANINU nego davati nekome pare da bi dosao u Sarajevo nakon toliko godina. Ali neise, ako ih budete skupljali dajte ih kome hocete, pare su svakako vase ...za_zivot_cijeli je napisao/la:mislim da nije poenta da li je Stole mogao skupiti novac... Poenta je da mu klub i ostali navijaci Zelje omoguce da dodje na "odmor" uz odlazak na utakmicu a sve u znak prijateljstva, ljubavi, solidarnosti i zahvalnosti prema navijackoj legendi ex YU.Stole iz Bora je napisao/la:Ma nemam ja nista protiv njega, covjek je jedna od legendi prijeratnih navijaca Želje, kad je pracenje utakmica u pitanju. Jedan od onih koji je pratio sve Željine utakmice ALI pod najtezim uslovima jer je morao svaku utakmicu dolaziti iz Bora, bez obzira gdje Željo igrao. Ali mi je bezveze da mu se skupljaju pare da bi dosao u Sarajevo jer nije preko svijeta. Kazem, njegovo je samo da ima volju i zelju a ovde bi vjerovatno bio primljen kako mu i dolikuje.ChWilla je napisao/la:a tebi i dalje nick po njemu
Niti jedan klub, kao ni bilo koja navijacka skupina nije i nece propasti radi par stotina maraka.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Poenta je da je veci sevap nahraniti gladnog ili pomoci bolesnom SUGRADJANINU nego davati nekome pare da bi dosao u Sarajevo nakon toliko godina. Ali neise, ako ih budete skupljali dajte ih kome hocete, pare su svakako vase ...[/quote]
Ma ništa, onda pravac Koševo
Ma ništa, onda pravac Koševo

KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
Plavi otputovali u Međugorje
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/fo ... -medugorje" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/fo ... -medugorje" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Koliko imamo od Ibisevicevog transfera

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- diplomatija
- Kontakt:
trenirao je na nasem stadionu, treba vidjeti kakva je procedura da to naplatimo hahnanek je napisao/la:zeljocity je napisao/la:Koliko imamo od Ibisevicevog transfera![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:

vidite sa strane šta ima časopisa

- partibrejker1921
- Kontakt:
Ovo su oni veliki, ružni što su se štampali ljetos nekad a trebali su se prodavati. Malo se precijenili : ) Ovih zvaničnih magazina nema još mnogo ali bilo je govora da će se oba broja doštampavati jer je raja puno tražila.
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Gledaj ove titule u lijevom cosku, jos malo pa ce sluziti kao pepeljara 

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
- partibrejker1921
- Kontakt:
zlaya_tm87 je napisao/la:Gledaj ove titule u lijevom cosku, jos malo pa ce sluziti kao pepeljara
zlaya_tm87 je napisao/la:Gledaj ove titule u lijevom cosku, jos malo pa ce sluziti kao pepeljara

Do kraja maja dva nova pehara. : )
E jbg ode ga ti sad predaleko, siguran sam da svako od nas daje pare za pomoć bilo kome ali ovo je nesto drugo, mi smo ovdje na ovom forumu prvenstveno kao navijaci simpatizeri FK Željezničar i neka sve ide u tom pravcu, čovjek je bio bolestan i sastavlja jedva kraj s krajem, jb te dvije marke ako cu nekome ispuniti želju ili bar na trenutak vratiti neka stara vremena mislim da ce Stole to zasluzio da makar jos jednom pogleda svog Želju dok je živ ali eto ...Stole iz Bora je napisao/la:Bolje vam je dati po 1-2 KM pa nahraniti nekog u Sarajevu ili za lijecenje nekog djeteta nego skupljati pare za kartu Stoletu. Sad ce 20. godina kako je Željo odigrao posljednju utakmicu u bivsoj Jugi. Da je Stole svaki mjesec izdvajao po 1 KM do sada je mogao skupiti 240 KM, sto bi mu bilo sasvim dovoljno da dodje u Sarajevo i pogleda Želju. A da ne govorim o 2-3 KM. Da mu toliko gori da dodje i pogleda Želju, do sada bi dosao, pa ne putuje iz Australije. Bitna je samo volja i zelja ...
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
Vidi Becemirsoalfakat je napisao/la:
vidite sa strane šta ima časopisa

Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
Momak dobio polugodisnju kartu u nagradnoj igri (Belmin Šljivo)bagrcavi je napisao/la:ovaj momak je ?

Osvojite polusezonsku
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/os ... u-ulaznicu" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/os ... u-ulaznicu" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
http://www.bportal.ba/index.php?option= ... &Itemid=63" onclick="window.open(this.href);return false;
Opustajuca seansa pred medjugorje

Sve misic uz 3 % masti
Opustajuca seansa pred medjugorje

Sve misic uz 3 % masti

Gušini učenici,
ko će dobiti povjerenje u proljetnom dijelu

ko će dobiti povjerenje u proljetnom dijelu

E divi Selimovića sto objasnjava kako skakati na glavu

Zadnja izmjena: Hoomer, dana/u 25 jan 2012, 17:07, ukupno mijenjano 3 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.