Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

RtoX
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la RtoX » 25 jan 2012, 16:58

Henderson je napisao/la:Kralju, njih samo da King želi dovesti oni bi došli, pogotovo ako osvoji Carling kup. Od Joe Cola i Aquilanija imamo Xerdana. Od Maxija, Kuyta, godišnje plate Aurelija, imaš Hazzarda. Ukoliko prodaju Carrola i Downinga ili jednog od njih dvojice imaš Cavanija.
Imaj na umu još 25 miliona od Warriorsa i 20 od Standarda, te nekih 30 do 40 miliona funti od tv prava, dodatnih 20-tak miliona od ostalih 12 sponzora i recimo još 10 od EL, opet vlasnici ne bi ništa izgubili, odnosno potrošili para.
Zato ti kažem, para ima samo je pitanje da li ih Comolli i King žele i naravno da li oni žele Liverpool.
Sreća samo pa je ostalo još 4 mjeseca do kraja ove sezone :D Da se ni mi a Bogami ni igrači ne pate, jer ovo sada je sve nazor.
Ma care malo je tu do Comollija i Kinga barem po meni,takodje mislim da pare isto nisu problem,pa za ove igrace se bori skoro svaki bolji klub,tu su sve neke spekulacije price pitanje je samo koji klub ce ovi igraci izabrati a kod nas bi se sigurno naigrali sto je plus ali minus je sto nismo u elitnom takmicenju tako da nas to vuce nazad.Ne znam sta da ti kazem vise :) Tesko cemo ime dovesti ovakvi sad kakvi jesmo
"You'll Never Walk Alone"

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 25 jan 2012, 17:01

RtoX je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Kralju, njih samo da King želi dovesti oni bi došli, pogotovo ako osvoji Carling kup. Od Joe Cola i Aquilanija imamo Xerdana. Od Maxija, Kuyta, godišnje plate Aurelija, imaš Hazzarda. Ukoliko prodaju Carrola i Downinga ili jednog od njih dvojice imaš Cavanija.
Imaj na umu još 25 miliona od Warriorsa i 20 od Standarda, te nekih 30 do 40 miliona funti od tv prava, dodatnih 20-tak miliona od ostalih 12 sponzora i recimo još 10 od EL, opet vlasnici ne bi ništa izgubili, odnosno potrošili para.
Zato ti kažem, para ima samo je pitanje da li ih Comolli i King žele i naravno da li oni žele Liverpool.
Sreća samo pa je ostalo još 4 mjeseca do kraja ove sezone :D Da se ni mi a Bogami ni igrači ne pate, jer ovo sada je sve nazor.
Ma care malo je tu do Comollija i Kinga barem po meni,takodje mislim da pare isto nisu problem,pa za ove igrace se bori skoro svaki bolji klub,tu su sve neke spekulacije price pitanje je samo koji klub ce ovi igraci izabrati a kod nas bi se sigurno naigrali sto je plus ali minus je sto nismo u elitnom takmicenju tako da nas to vuce nazad.Ne znam sta da ti kazem vise :) Tesko cemo ime dovesti ovakvi sad kakvi jesmo
Povratak u realnost drugi dio. :D
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 25 jan 2012, 18:54

Andy Carroll is 6/1 to score the first goal tonight. For those who don't understand odds, that means if you bet £10 you will lose £10.
:lol: Postaje sve brutalnije i brutalnije.
Glede večerašnjeg meča, očekujem remi. No, i to je dovoljno Liverpoolu da prođe u finale CC-a.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 25 jan 2012, 19:11

Balloteli propušta večeras utakmicu.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 25 jan 2012, 19:15

Ma hajte, nek' nam Rush uživa u čarima Caira, to je bitno. :mrgreen:

slika
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 25 jan 2012, 19:29

Liverpool zadugo neće imati bolju šansu za osvajanje nekog trofeja.

Prednost sa gostujućeg terena od 0:1,revanš pred punim Anfieldom,protivnik shrvan mnogobrojim izostancima sa kojima evidentno ne može da se nosi na pravi način,polufinale kupa,a u finalu ih čeka (naravno pod uslovom da se prođe) daleko slabija momčad.

City ima velike probleme i to je evidentno.Savić je kiks igrač,a to se moglo vidjeti i protiv Tottenhama u ligi.Prvo poluvrijeme odlično,a onda u nastavku greška nakon koje Defoe pogađa za 2:1 i poslije toga opet jedna kardinalna greška koja na njegovu sreću iskorištena.Ne bi me začudilo da večeras ostane na klupi,a da Mancini stavi Richardsa na stopera,a Zabaletu na beka.Drugi stoper će sigurno biti Lescott.Lijevo bi trebao Kolarov jer nije dugo igrao.Na golu vjerovatno Hart jer Mancini ne može rizikovati.U veznom redu zadnji vezni vjerovatno de Jong,sa njim u paru Barry.Na krilima Silva i Milner/Nasri,Aguero polušpic,a Džeko u napadu ? :?

Kod Liverpoola sastav ne želim niti da zamišljam jer imam osjećaj da bi se mog'o strašno razočarati.Samo se nadam da King neće nastaviti da uništava ugled sa kojekakvim rokadama u postavci.Savić je kiks igrač i na tu kartu treba igrati (ukoliko on zaigra :mrgreen: ).A ne znam zašto imam osjećaj da i ako bude igr'o da bi mogao dobro da odigra ? :lol:

U svakom slučaju mislim da Liverpool teško može prokockati ovu prednost (ma zašto lažem sebe kad me ni potop večeras ne bi iznenadio :? ) i nadam se da će uspjeti izboriti nastup u finalu i konačno osvojiti jedan dragocjen trofej. 8-)
FK Pjetlovi

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 25 jan 2012, 19:40

RtoX je napisao/la:
VolimLiverpool je napisao/la:
Carlo je napisao/la:a jarane imamo Spearinga koji se pokazao da može zamijeniti Lucasa samo što se povrijeđuje ko kaka :mrgreen:
:cry:
Momak sa mog avatara definitivno može zamijeniti Lucasa.Ima sjajan pas i sve ono što krasi zadnjeg veznog.Protiv Boltona nas nigdje nije bilo jer nije bilo Spearinga.
zna li neko igra li danas ?
Biće zanimljivo ,ne očekujem nimalo lagan posao.
Je li se Balotelli žalio ? Ako jeste ,igra večeras.
Jel ti hoces da kazes da se Bolton ne moze da dobije jer nije bilo spearinga,de ispravi se molim te.

Morao sam ispraviti post da se samo nasmijem ono da znas da sam se smijao pa nije bolton je.be.m ga ja batina da nam defanziva odlucuje,trebali smo ih ubiti ko macke i gotovo.
Neću se ispraviti .
Pročitaj @Carlov post odmah ispod tvog i sve će ti biti jasno.
You'll never walk alone.

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 25 jan 2012, 19:40

ja mislim da niko nebi imao nista protiv da jos jednom odigramo nerijeseno na Anfieldu :D
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 25 jan 2012, 19:43

anfield je napisao/la:ja mislim da niko nebi imao nista protiv da jos jednom odigramo nerijeseno na Anfieldu :D
ne bi ja imao ako ce to biti zadnji put i da nakon toga krene serija pobjeda
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

AlwaysLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la AlwaysLiverpool » 25 jan 2012, 19:50

ma dobijamo 9-0...sala mala,iskreno ocekujem da ce oba danas dati gol i slazem se da danas nikom ne bi smetalo da odigramo nerjeseno,mada kad ti treba x nikad neces dobit,tako ti je to

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 25 jan 2012, 19:52

LFC: Reina; Johnson, Skrtel, Agger, Enrique, Henderson, Gerrard, Adam Downing; Kuyt, Bellamy.

Subs: Doni, Kelly, Maxi, Coates, Carra, Shelvey, Carroll.
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 25 jan 2012, 19:56

Opet Kuyt,propali smo ko Grcka :)
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 jan 2012, 19:57

peppo_owen je napisao/la:Opet Kuyt,propali smo ko Grcka :)
Kuyt je igracina za 95% ovih manekena.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 25 jan 2012, 19:57

Može se reći da sam zadovoljan sastavom.Vjerovatno bi i ja isti izveo da sam kojim slučajem menadžer Liverpoola. :)
You'll never walk alone.

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 25 jan 2012, 20:00

Sarajlijc@ je napisao/la:
peppo_owen je napisao/la:Opet Kuyt,propali smo ko Grcka :)
Kuyt je igracina za 95% ovih manekena.
Bio,al to je davno proslo vrijeme.Ako si gledo Liverpool ove sezone,mogo si to primjetit,da nije ni sjena onog starog Kuyta :)
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 25 jan 2012, 20:05

Ajd neka nam je sretno veceras ponovo ima na sport 1 prenos jeste da su njemci ali makar nece stopati kao na steamu.Pozz do poluvremena :D
"You'll Never Walk Alone"

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 25 jan 2012, 20:06

Ne yebe lep nego Kajt. Zaboravljate to, momci. ;) :mrgreen:
On je najbolji kada ne očekujemo ništa od njega. Ni veliki mečevi mu nisu strani (niste valjda zaboravili hat-trick Unitedu :D ).

C'mon, lads. We can do it!!
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 25 jan 2012, 20:17

Idemo po prolaz! Očekujem od Bellamyja da Savića napravi budalom par puta i postigne par pogodaka :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 25 jan 2012, 20:27

anfield je napisao/la:LFC: Reina; Johnson, Skrtel, Agger, Enrique, Henderson, Gerrard, Adam Downing; Kuyt, Bellamy.

Opet igramo bez napadača a gol nam je potreban :roll: E stvarno Daglisha nikako ne razumijem.
Carrol napravi asistenciju za Bellamyija ti ga na klupu, a jedino je dva gola dao Cityiju. Osim toga, Savić mu prošli put nije ništa mogao. Kuyta bih i ja mogao čuvati, jer taj čovjek od 90 minuta njih 85 zaboravi da igra napadača.
Ostalo je sve za 10.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 25 jan 2012, 20:28

Henderson je napisao/la:
anfield je napisao/la:LFC: Reina; Johnson, Skrtel, Agger, Enrique, Henderson, Gerrard, Adam Downing; Kuyt, Bellamy.

Opet igramo bez napadača a gol nam je potreban :roll: E stvarno Daglisha nikako ne razumijem.
Carrol napravi asistenciju za Bellamyija ti ga na klupu, a jedino je dva gola dao Cityiju. Osim toga, Savić mu prošli put nije ništa mogao. Kuyta bih i ja mogao čuvati, jer taj čovjek od 90 minuta njih 85 zaboravi da igra napadača.
Ostalo je sve za 10.
kako bez napadača? pa bellamy je naprijed
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.