The Game je napisao/la:Nijemci bi i mogli pobijediti ovdje kad bi njihov golman barem dvije lopte za redom odbranio, a ne ovako![]()
![]()
Ma nisu vala zaslužili polufinale Švabe,a ni Poljaci...bar po meni.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
The Game je napisao/la:Nijemci bi i mogli pobijediti ovdje kad bi njihov golman barem dvije lopte za redom odbranio, a ne ovako![]()
![]()
DANTES je napisao/la:u obje tekme u zadnja 2 minuta propustili 2 razlike. dragan sudzum je bio krilo.
Sjecam se te utakmice. Hrvati mi na ovom prvenstvu izgledaju mnogo bolje. Imaju sirinu u igri, jake bekove i odlicna krila. Imaju vece iskustvo. Kada razmislim, sve je na strani Hrvatske. Jedino sto Srbija ima domaci teren, urnebesnu podrsku i vjerovatno veci motiv za pobjedu. Sve to moze nadomjestiti igracku inferiornost. U takvoj atmosferi se cesto desava da slabija ekipa pobjedi dosta jaceg protivnika. Daleko od toga da Srbija nema sansu za pobjedu. Po meni, 70% - 30% u korist Hrvatske. Valjda ces se sloziti da ne podcjenjujem nekoga kome dajem 30% sanse za pobjedu.mnogo_smo_jaki je napisao/la:Drugar sjećaš li se SP-a prošle godine?Hrvati bili veliki favoriti,ja sam molio boga da nas ne ponize...mi igrali slabo,ni blizu ovoj formi sada..i šta bi?Bili smo bolji na toj utakmici,vodili na poluvremenu 14-13..na kraju hrvati stigli -2 u zadnjih 4-5 min i izvukli remi.Objektivno ,Hrvatska jeste kvalitetnija i iskusnija ekipa,ali daleko od toga su toliko superiorniji od Srbije.Kad bi davao šanse u procentima u eventualnom duelu u Areni dao bih možda 55% Hrvatima a 45 % Srbiji.
Izgleda će Franzuci ipak koliko toliko sačuvati obraz i pobjediti Islanđane,evo sad je 18-18...
A Poljaci vode sa golom razlike sa Švabama...biće tu svašta...Iskreno navijam za Poljake,mada mislim da će Njemačka ovo preokrenuti i plasirati se u 1/2f.
Iz ove grupe su pored Srbije jedino Makedonci zasluzili prolaz, ali eto njih je cisto nedostatak srece sprijecio da se veceras bore za prolazak (ili imaju neke teoretske sanse).mnogo_smo_jaki je napisao/la:The Game je napisao/la:Nijemci bi i mogli pobijediti ovdje kad bi njihov golman barem dvije lopte za redom odbranio, a ne ovako![]()
![]()
Valencia je napisao/la:Sjecam se te utakmice. Hrvati mi na ovom prvenstvu izgledaju mnogo bolje. Imaju sirinu u igri, jake bekove i odlicna krila. Imaju vece iskustvo. Kada razmislim, sve je na strani Hrvatske. Jedino sto Srbija ima domaci teren, urnebesnu podrsku i vjerovatno veci motiv za pobjedu. Sve to moze nadomjestiti igracku inferiornost. U takvoj atmosferi se cesto desava da slabija ekipa pobjedi dosta jaceg protivnika. Daleko od toga da Srbija nema sansu za pobjedu. Po meni, 70% - 30% u korist Hrvatske. Valjda ces se sloziti da ne podcjenjujem nekoga kome dajem 30% sanse za pobjedu.mnogo_smo_jaki je napisao/la:Drugar sjećaš li se SP-a prošle godine?Hrvati bili veliki favoriti,ja sam molio boga da nas ne ponize...mi igrali slabo,ni blizu ovoj formi sada..i šta bi?Bili smo bolji na toj utakmici,vodili na poluvremenu 14-13..na kraju hrvati stigli -2 u zadnjih 4-5 min i izvukli remi.Objektivno ,Hrvatska jeste kvalitetnija i iskusnija ekipa,ali daleko od toga su toliko superiorniji od Srbije.Kad bi davao šanse u procentima u eventualnom duelu u Areni dao bih možda 55% Hrvatima a 45 % Srbiji.
Izgleda će Franzuci ipak koliko toliko sačuvati obraz i pobjediti Islanđane,evo sad je 18-18...
A Poljaci vode sa golom razlike sa Švabama...biće tu svašta...Iskreno navijam za Poljake,mada mislim da će Njemačka ovo preokrenuti i plasirati se u 1/2f.
Problem za Srbiju je sto na ovom prvenstvu previse zavisi od Ilica. To je jedini igrac koji je do sada vukao kada nije islo. Vujin i Sesem moraju preuzeti odgovornost, moraju igrati direktnije sa puno vise samopouzdanje. Srbija mora aktivirati krila, jer Hrvatska sigurno nece dozvoliti da ih Srbija konstantno probija kroz sredinu.
Srbija igra strasno dobro u odbrani. Izuzetno cvrsto i agrsivno. Al' sam primjetio da im problem predstavljaju bekovi kao sto su Glandorf i Du Ric. Dakle, pokretljivi i brzi bekovi koji se izvlace i iz trka sutiraju ili fintom prolaze kroz sredinu. Odbrana Srbije nema rjesenje (brzinu) za takve igrace. Buntic bi mogao biti velika prijetnja, kao i super brzi i prodorni Balic.
Poljska dobila Njemacku +1The Game je napisao/la:Iz ove grupe su pored Srbije jedino Makedonci zasluzili prolaz, ali eto njih je cisto nedostatak srece sprijecio da se veceras bore za prolazak (ili imaju neke teoretske sanse).mnogo_smo_jaki je napisao/la:The Game je napisao/la:Nijemci bi i mogli pobijediti ovdje kad bi njihov golman barem dvije lopte za redom odbranio, a ne ovako![]()
![]()
Sad u ovoj utakmici sudije vode glavnu rijec, citavo drugo poluvrijeme je jedan igrac iskljucen, nebitno koja ekipa je u pitanju, a ne bih rek'o da je bilo nekog grubljeg prekrsaja osim ovog posljednjeg Kleina.
EHF jos jednom pokazao koliko je smijesan, u utakmici koja direktno odredjuje spanskog protivnika oni stavili spanske sudije, mislim WTF!?![]()
Rukomet do smrti je napisao/la:Koja borba Nijemaca i Poljaka na kraju nevjerovatno. Poljaci jedva dobiše 33 32. Još uvijek su četiri ekipe u igri za polufinale Njemačka, Danska, Poljska i Makedonija. Ako Danci pobijede Šveđane idu u polufinale, ali ako izgube Makedonce pobjeda nad Srbijom vodi u polufinale.
U pravu simnogo_smo_jaki je napisao/la:Rukomet do smrti je napisao/la:Koja borba Nijemaca i Poljaka na kraju nevjerovatno. Poljaci jedva dobiše 33 32. Još uvijek su četiri ekipe u igri za polufinale Njemačka, Danska, Poljska i Makedonija. Ako Danci pobijede Šveđane idu u polufinale, ali ako izgube Makedonce pobjeda nad Srbijom vodi u polufinale.
Ne mogu švabe ni u kom slučaju.
Rukomet do smrti je napisao/la:U pravu simnogo_smo_jaki je napisao/la:Rukomet do smrti je napisao/la:Koja borba Nijemaca i Poljaka na kraju nevjerovatno. Poljaci jedva dobiše 33 32. Još uvijek su četiri ekipe u igri za polufinale Njemačka, Danska, Poljska i Makedonija. Ako Danci pobijede Šveđane idu u polufinale, ali ako izgube Makedonce pobjeda nad Srbijom vodi u polufinale.
Ne mogu švabe ni u kom slučaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.