Ja kren'o da ti komentarišem onu objavu dje se i hole javio(gdje vi ispadate duhoviti lafoBianconeri1988 je napisao/la:Ja sam deaktivirao account prošle sedmice i večeras sam se vratio, fazon je što svi vide moje postove, dakle statuse ili pjesme koje postavim, a niko ne može da uđe na moj profil, otišao na onu opciju view as kaže kako je stranica trenutno nedostupna.
Sad mi se prijatelji žale kako sam ih blokirao ili me ispituju šta sam uradio pa me niko ne može vidjeti profil, a ja veze nemam.![]()
Uglavnom, šminka!
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
						- BluesForever
 - Kontakt:

Hvala,samo mi reci jel idem na DELETE ACCOUNT!!!King Kenny je napisao/la:@alacious postavke privatnosti/kako ste povezani/who can post on your timeline.
@blues http://www.facebook.com/group.php?gid=16929680703" onclick="window.open(this.href);return false; idi na info i vidjet ces dole link za brisanje.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
						1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
- King Kenny
 - Kontakt:

VjerovatnoBluesForever je napisao/la:Hvala,samo mi reci jel idem na DELETE ACCOUNT!!!King Kenny je napisao/la:@alacious postavke privatnosti/kako ste povezani/who can post on your timeline.
@blues http://www.facebook.com/group.php?gid=16929680703" onclick="window.open(this.href);return false; idi na info i vidjet ces dole link za brisanje.
Ljubav prema crveno-crnoj boji   ~Fk Sloboda~   ~Ac Milan~
YNWA!
						YNWA!
Zaveži ih zajedno gajtanom od pegle,uzmi zahrđalu noktaricu i kidaj ih komad po komad...Narin je napisao/la:Ma nista ozbiljno,jaran mi hackovao u dogovoru sa drugim jaranom,kazu dosadno im bilo..
Dajte mi neke prijedloge za osvetu? Al nesto ozbiljno..
Ljudska pamet je ograničena.Glupost nije.
King Kenny je napisao/la:@alacious postavke privatnosti/kako ste povezani/who can post on your timeline.
Hvala puno.
Kako provaliti sifru 

- IlPrincipe
 - Kontakt:

Posaljes meni 10KM kredita i ja ti provalimSilkoni je napisao/la:Kako provaliti sifru
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
						- tyler durden
 - Kontakt:

kakoSilkoni je napisao/la:Kako provaliti sifru
sve se svelo na fb.ima li neki sajt bosanski,upoznavanje i te cake 
 zna li neko

Sve se svelo na internet, izadji u grad mozda nekog i upoznasmadrileno je napisao/la:sve se svelo na fb.ima li neki sajt bosanski,upoznavanje i te cakezna li neko
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
						- QUARESMA 18<<<
 - Kontakt:

sto mu poklopi  

Pa eto ja mogu u bosnu kad pozelim ja svakakvih pizdekaclassic je napisao/la:Sve se svelo na internet, izadji u grad mozda nekog i upoznasmadrileno je napisao/la:sve se svelo na fb.ima li neki sajt bosanski,upoznavanje i te cakezna li neko
Ma imas dernek, kafic i one ostale gluposti, na kojima ja licno naravno nisam 

- inacefindecko
 - Kontakt:

ja se navuko na ovaj poker, dosadno mi po danu..
u jednom trenutku sam bogataš, u drugom 0..
al kako me klocevi dobijaju to nije humano, znak karte odluci..
igram i ovih chronicles da dobijem 1 milion čipova, jes mi dosadilo više tražit ove stvari po slikama (ko igra razumije)

al poker je prava zaraza!

u jednom trenutku sam bogataš, u drugom 0..
al kako me klocevi dobijaju to nije humano, znak karte odluci..
igram i ovih chronicles da dobijem 1 milion čipova, jes mi dosadilo više tražit ove stvari po slikama (ko igra razumije)
al poker je prava zaraza!
- harebianconero
 - Kontakt:

Meni poker bas bezveze, blokovao sam ...
Igram jedino onaj 8 ball multiplayer pool - bilijar.

Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
						30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
instalirao sam timeline,samo onako da vidim kako to vec funkcionise,da li sada postoji mogucnost da vratim stari facebook

- moustapha
 - Kontakt:

Nema potrebe. Facebook je najavio da ce kroz nekoliko sedmica svi imati timeline, htjeli ili ne!Semirr je napisao/la:instalirao sam timeline,samo onako da vidim kako to vec funkcionise,da li sada postoji mogucnost da vratim stari facebook
#divovi
ma cekat cu dok nebude neophodno,al moze li se sad vratiti,jer je ovo veliko s.r.a.nj.emoustapha je napisao/la:Nema potrebe. Facebook je najavio da ce kroz nekoliko sedmica svi imati timeline, htjeli ili ne!Semirr je napisao/la:instalirao sam timeline,samo onako da vidim kako to vec funkcionise,da li sada postoji mogucnost da vratim stari facebook
Najjaca igricaharebianconero je napisao/la:Meni poker bas bezveze, blokovao sam ...
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Odjednom ne mogu da se logujem na fb.Ovo mi izbaci

jel' neko imao slicnih problemaFacebook is down for required maintenance right now, but you should be able to get back on within a few hours. In the meantime, read more about why you're seeing this message. Thanks for your patience as we improve the site.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!