Eto i Buyuksehir nakon nekoliko poraza zaredom, uspijeva uvezati 2 pobjede.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Do mene je,vidio sam da je neki crnjo,al sam u pogresnu stranu provjeravao na Rez.comOld Milwaukee je napisao/la:Da je uposlio Ntsamu,gubili bi a nebi vodilikelner je napisao/la:Ma odlicna,izbaci ga neko iz sredine,on proleti kao brzi voz pored branica Fenera i ide 1-1 sa golmanom,da sam ja bio,sutao bih,al et,on je uposlio igraca koji je usao na poluvremenu,Ntsama,tako nesto.Vidi se da je skolovan igrac,jos nekoliko odlicni poteza,svakako reprezentativni potencijalgrgr je napisao/la:Sad vidim na rezultatima neizmjerno mi je drago radi njegakakva je asistencija ?
Hoce to kad se ''gledaju''utakmice na Rez.com.kelner je napisao/la:Do mene je,vidio sam da je neki crnjo,al sam u pogresnu stranu provjeravao na Rez.comOld Milwaukee je napisao/la:Da je uposlio Ntsamu,gubili bi a nebi vodilikelner je napisao/la: Ma odlicna,izbaci ga neko iz sredine,on proleti kao brzi voz pored branica Fenera i ide 1-1 sa golmanom,da sam ja bio,sutao bih,al et,on je uposlio igraca koji je usao na poluvremenu,Ntsama,tako nesto.Vidi se da je skolovan igrac,jos nekoliko odlicni poteza,svakako reprezentativni potencijal
Nema veze,bitno da je VISKA zabio
ne razumijes ti fudbal, to samo tako izgleda. nas selektor jako dobro zna da je maletic bolji i spremniji,a i gdje si vidio da se u reprezentaciju pozivaju novi igraci,bagrcavi je napisao/la:Ako sa 2 asistencije protiv Fenera nije zaslužio poziv u reprezentaciju, onda stvarno ne znam šta čovjek mora uraditi za poziv ! Umjesto Maletića treba pozvati Višću zaslužio je.
u svakoj reprezentaciji se pozivaju što mlađi igrači, da stiču iskustvo i da reprezentacija dugo igra zajedno jedino kod nas igrač mora imati makar 24-25 godina da bude "zreo" za repku, ili mora potpisati za neki veliki klub kao što je bio slučaj sa Pjanićem.Ali Bosna nebi bila Bosna da je nešto ide jednostavnonihco je napisao/la:ne razumijes ti fudbal, to samo tako izgleda. nas selektor jako dobro zna da je maletic bolji i spremniji,a i gdje si vidio da se u reprezentaciju pozivaju novi igraci,bagrcavi je napisao/la:Ako sa 2 asistencije protiv Fenera nije zaslužio poziv u reprezentaciju, onda stvarno ne znam šta čovjek mora uraditi za poziv ! Umjesto Maletića treba pozvati Višću zaslužio je.
Pa da se gledaju na rez.com,ne bih znao ''na koji nacin je asistirao'' logicno.Old Milwaukee je napisao/la:Hoce to kad se ''gledaju''utakmice na Rez.com.kelner je napisao/la:Do mene je,vidio sam da je neki crnjo,al sam u pogresnu stranu provjeravao na Rez.comOld Milwaukee je napisao/la: Da je uposlio Ntsamu,gubili bi a nebi vodili
Nema veze,bitno da je VISKA zabio
Nego opet brkasNije Viska zabio vec asistirao.
Ma nemaju sanse Visca, Stevanovic, Cocalic ili Zukanovic u nasoj reprezentaciji dok mi imamo velike majstore poput Maletica i Mravca, tek kada budu oko 30 mozda ce dobiti pozive al samo ako se dokazu u kazahstanskoj ili austrijskoj ligi ili kad jim slektorov burazer bude menadzer.bagrcavi je napisao/la:u svakoj reprezentaciji se pozivaju što mlađi igrači, da stiču iskustvo i da reprezentacija dugo igra zajedno jedino kod nas igrač mora imati makar 24-25 godina da bude "zreo" za repku, ili mora potpisati za neki veliki klub kao što je bio slučaj sa Pjanićem.Ali Bosna nebi bila Bosna da je nešto ide jednostavnonihco je napisao/la:ne razumijes ti fudbal, to samo tako izgleda. nas selektor jako dobro zna da je maletic bolji i spremniji,a i gdje si vidio da se u reprezentaciju pozivaju novi igraci,bagrcavi je napisao/la:Ako sa 2 asistencije protiv Fenera nije zaslužio poziv u reprezentaciju, onda stvarno ne znam šta čovjek mora uraditi za poziv ! Umjesto Maletića treba pozvati Višću zaslužio je.
Nevjerovatno koliko su pojedinci,neupuceni,povrsni i brzopleti.Visca je na primjer igrao skoro cjelu utakmicu protiv Poljske kad je bilo 2-2,a tad je na klupi sjedio sta mislis ko?mirzza je napisao/la:
evo i pregleda tekme, Visca je prebrz i prejak, samo jos da popravi sut, moze mjesto Arsavina hladno
A izgleda da mora cekati da bude na TV-u kako bi ga Pape vidio i pozvao
To si ti zakljucio na osnovu klipa od 2 min u kojem se visca pojavi 30 ak sec bravoVita_Novalis je napisao/la:Iskreno na ovoj snimci mi nije pokazao nesto osim brzine.
Prva asistencija ok. Imao je par puta priliku da krene u dribling jedan na jedan ali se ne usudjuje.
Kod prvog gola traljavo dodavanje koje se srecom odbija prema njegovom saigracu koji opet nabacuje za go.
Asistencija prva je ok ali opet nije rezantan pas nego je lopta skakutala.
Asistencija druga je slucajna, htio je pucati pored praznog igraca sa lijeve strane koji je dao go. To je zabrinjavajuce jer ukazuje da nema pregled.
grgr je napisao/la:To si ti zakljucio na osnovu klipa od 2 min u kojem se visca pojavi 30 ak sec bravoVita_Novalis je napisao/la:Iskreno na ovoj snimci mi nije pokazao nesto osim brzine.
Prva asistencija ok. Imao je par puta priliku da krene u dribling jedan na jedan ali se ne usudjuje.
Kod prvog gola traljavo dodavanje koje se srecom odbija prema njegovom saigracu koji opet nabacuje za go.
Asistencija druga je slucajna, htio je pucati pored praznog igraca sa lijeve strane koji je dao go. To je zabrinjavajuce jer ukazuje da nema pregled.
Slazem se sa Vitom.Vita_Novalis je napisao/la:Iskreno na ovoj snimci mi nije pokazao nesto osim brzine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.