odigrali, jesi tu?Emir ZENICA je napisao/la:Pa cekam ja vas,ajde odigrajte vise
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
kreiraj.
ocel to vise ?
ocel to vise ?
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- Goalgetter
- Kontakt:
Trenutna lista cekanja:
1. KK Bosna
2. Ismir 93
3. alenseeman
4. Retry
5. black64
6. nanek
7. bumblebee
Upozorenje za ostatak koji se prijave: Kod koga vidim da nije bio online vise od 2-3 sedmice, nemam razloga da mu saljem poruku da preuzme klub.
1. KK Bosna
2. Ismir 93
3. alenseeman
4. Retry
5. black64
6. nanek
7. bumblebee
Upozorenje za ostatak koji se prijave: Kod koga vidim da nije bio online vise od 2-3 sedmice, nemam razloga da mu saljem poruku da preuzme klub.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 24 jan 2012, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
Canyon ispada iz lige, zato sto je od zadnjih 6 utakmica propustio 3.
Desimal je novi vlasnik Seville, i moze igrati odmah od sljedeceg kola.
Sredjena je tabela i lista strijleaca nakon ova dva kola, ali konacna ide tek do srijede, jer smo muhovicu morali produziti termin, jer mu je laptop na popravku.
Desimal je novi vlasnik Seville, i moze igrati odmah od sljedeceg kola.
Sredjena je tabela i lista strijleaca nakon ova dva kola, ali konacna ide tek do srijede, jer smo muhovicu morali produziti termin, jer mu je laptop na popravku.
Odradjena tabela i rezultati nakon 10. kola, ako primjetite greške slobodno prijavite.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 3#p1472513" onclick="window.open(this.href);return false;
1/4 finale kupa se igra od 23 do 29.01.2012. godine ( na dvije dobijene utakmice) , kao što sam već napisao jasko_juve se plasirao već u polufinale.

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 3#p1472513" onclick="window.open(this.href);return false;
1/4 finale kupa se igra od 23 do 29.01.2012. godine ( na dvije dobijene utakmice) , kao što sam već napisao jasko_juve se plasirao već u polufinale.

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
hoce neko prijateljsku? 
Hajde kreiraj, upast ću ja za 2 - 3 minuteBosniacum Lilium je napisao/la:hoce neko prijateljsku?
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
taman tiToxicity je napisao/la:Hajde kreiraj, upast ću ja za 2 - 3 minuteBosniacum Lilium je napisao/la:hoce neko prijateljsku?
mozel' ovdje ko pomoci ?
E ovako skino sam solijumov multi patch 2012 (8gb) sa piratesbay... i tek kad sam ga skinuo vidim info kaze nemas ovdje onaj switcher i kitserver i ja nadjem i to dvoje i skinem,medjutim kad sam extrakovo kitserver onaj 5 dio (part5) kaze ima nesto corrupt nece u potpunosti da ga inst. i ajd instaliram ja to nastimam sve po propisu (clipu) i treba jos samo da instaliram kitserver na ono setup ja otvaram kitserver nema setupa i ne mogu ga ni instalirati,ajd ja onako udjem u igru ima sve iz patcha samo dresovi izmijesani bla bla,da nastimam formaciju zasteka mi.
E sad imal gdje valjani kitserver gdje ima setup na njemu a ne ovako,i mozel se kako nastimati ovo sto meni zablokira i sto je pomjesano ili je to sto ja nisam inst. taj kitserver.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
hajd hoce li neko igrati,ubi se od dosade
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
hocu ja, jesi tu?jocker92 je napisao/la:hajd hoce li neko igrati,ubi se od dosade
evo sad sam tu ali ti izgleda nisiBosniacum Lilium je napisao/la:hocu ja, jesi tu?jocker92 je napisao/la:hajd hoce li neko igrati,ubi se od dosade
hajd ako neko hoce
eu2 soba ss.ba,kod je 0000,cekat cu 15 min
Zadnja izmjena: jocker92, dana/u 24 jan 2012, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.
bavarian evo posali mi ovde PP ili na FB kad ti odgovara da odigramo ? 
Visca el Barça ! Mes que un club !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
tu sam, ulazim jajocker92 je napisao/la:evo sad sam tu ali ti izgleda nisiBosniacum Lilium je napisao/la:hocu ja, jesi tu?jocker92 je napisao/la:hajd hoce li neko igrati,ubi se od dosade
hajd ako neko hoce
eu2 soba ss.ba,kod je 0000,cekat cu 15 min
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ima li neko raspolozen da razvalimo koju? 
..eh ovako,dosao mi je laptop xD,hvala jos jednom savezu na produzenju roka
..Jasko (Porto) i Armin (Fulham) neka mi napisu termin kada mogu za odigravanje ovih zaostalih kola
..Jasko (Porto) i Armin (Fulham) neka mi napisu termin kada mogu za odigravanje ovih zaostalih kola
- pintol_TM87
- Kontakt:
Pozdrav nisam znao gdje ovo da pitam pa ću ovdje.
Jel mi neko moze dati linkove ili mi reći sta mi sve treba da igram PES6 on line?
hvala
Jel mi neko moze dati linkove ili mi reći sta mi sve treba da igram PES6 on line?
hvala
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Sve utakmice su odigrane, tako da sam već sad odradio tabelu nakon 11. kola, ako uočite greške slobodno prijavite.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Goalgetter
- Kontakt:
Arminn je odustao od lige (Fulham), i njegov klub ce vjerovatno preuzeti KK_Bosna, ali igrace tek od sljedeceg kola, stoga neka protivnik Fulhama sebi upise 3-0.
Tabele idu sutra, jer danas imam obaveza..
Tabele idu sutra, jer danas imam obaveza..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.