Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
benzema je najvci fudbalski dragulj,a onaj flop higuain nek ide u city i nek se druzi s nasim sljivotresom
Bosna <3
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jasta uvijek sudije krive hahahaa pa i sam Pepe je trebao da dobije crveni,a o Lassu da ne govorim.delldell je napisao/la:Ponovo su sudije odigrale glavnu ulogu, ali dobro, sta mi tu mozemo. Uglavnom igraci su pokazali da imaju muda, bolji smo od njih.
Cigani, zahvalite sudiji na prolasku. Teixeira Vitienes.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Malo vam fali,dobro treba uzet u obzir da se Barcelona opustila! Hajde vise srece drugi put,VISCA BARCAAAA

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Nisu oni pojeli nikoga. Samo se Barca malo opustila, to je to...1-2 prva tekma, 2:0 sad vode....logično jbtSarajlijc@ je napisao/la:Real pojeo Barsu u drugom poluvremenu ali bukvalno.Ulazak Benzeme je promjenio dosta toga.

Naravno sudije su krive za svu nepravdu nanesenu Realu.delldell je napisao/la:Ponovo su sudije odigrale glavnu ulogu, ali dobro, sta mi tu mozemo. Uglavnom igraci su pokazali da imaju muda, bolji smo od njih.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Zahvalite sudiji na prolasku. Teixeira Vitienes.

Onaj Alves koliko je faula napravio a ni zutog nije dobio, Ramos zbog prigovora

Isto gol Ramosa, smijesno

Misliš u prvom poluvremenu, samo što je ishod na obe strane bio kontra, Real jeo Barcu prvo poluvrijeme ovi dali 2 gola, Barca Reala drugo jela ovi zabili dva...Sarajlijc@ je napisao/la:Real pojeo Barsu u drugom poluvremenu ali bukvalno.Ulazak Benzeme je promjenio dosta toga.
Btw Texeira je večeras im'o grešaka koje ni Chuck Norris ne bi mogao ispraviti

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
- NeverRetreat
- Kontakt:
pluton je napisao/la: higuain nek ide u city i nek se druzi s nasim sljivotresom

Ja sam navijac Barcelona, ali treba vam stvarno cestitati. Napredujete, iako sam ja mislio da ce te skinuti gace u 1. minuti kao u zadnje vrijeme protiv Barce ali ste igrali junacki.
I nemojte spominjati sudiju bezveze, jer je kod 1-0 u 45 minuti trebao Lass dobiti drugi zuti i tu bi svoj prici bio kraj jer igrac manje u ovakvim derbijima je ravan porazu.
Pusa,bokic, ukupnim rezultatom 3-2 ste bivsi osvajaci Kupa Kralja. Ove godine realov trofej, kraljevski , u vitrinama Barce.
I nemojte spominjati sudiju bezveze, jer je kod 1-0 u 45 minuti trebao Lass dobiti drugi zuti i tu bi svoj prici bio kraj jer igrac manje u ovakvim derbijima je ravan porazu.
Pusa,bokic, ukupnim rezultatom 3-2 ste bivsi osvajaci Kupa Kralja. Ove godine realov trofej, kraljevski , u vitrinama Barce.
kad real nije vecefras uzeo nece nikad a sudija los diara trebao dobiti crveni ako onaj start nije za zuti onda neznam sta je
I šta kažeš pojačao se 'Gladbach ?Saurman je napisao/la:Naravno sudije su krive za svu nepravdu nanesenu Realu.delldell je napisao/la:Ponovo su sudije odigrale glavnu ulogu, ali dobro, sta mi tu mozemo. Uglavnom igraci su pokazali da imaju muda, bolji smo od njih.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ne znam pipita nisam cijelo vrijeme bulji u ekran vec samo kad je neka zanimljiva situacija pogledam
Cinilo mi se da je ipak real dominirao drugim dijelom.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Benzema Ozil i CR najbolji bili. Ozil je pokazao da je najjaci kad treba povuci ekipu naprijed, CR hladno dao gol a Benzema najbolji napadac svijeta. Nema veze, sjajna tekma, nasa je liga idemo po LP jos
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Čist gol poništen i najmanje 2 penala no idemo dalje.Pokazali smo im šta je nogomet da nemaju sreće i onog malog na tabletama nidje ih ne bi bilo.Izgubili smo,ali sam sretan kakva igra.Barcu niko nije ovako nadigrao još od Chelsea u polufinalu LP.
Ne mogu da pišem više.Do kraja sezone nas neće nijednom pobjedit naši su liga i liga prvaka,a oni ako mogu nek pobjede Mirandesa
@Saurman ne znaš ni trolat molim sve da ne obaziru pažnju na njega
Ne mogu da pišem više.Do kraja sezone nas neće nijednom pobjedit naši su liga i liga prvaka,a oni ako mogu nek pobjede Mirandesa

@Saurman ne znaš ni trolat molim sve da ne obaziru pažnju na njega
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
imo je ,najveca greska sto lassu nije dao crveni*p!p!t@* je napisao/la:Misliš u prvom poluvremenu, samo što je ishod na obe strane bio kontra, Real jeo Barcu prvo poluvrijeme ovi dali 2 gola, Barca Reala drugo jela ovi zabili dva...Sarajlijc@ je napisao/la:Real pojeo Barsu u drugom poluvremenu ali bukvalno.Ulazak Benzeme je promjenio dosta toga.
Btw Texeira je večeras im'o grešaka koje ni Chuck Norris ne bi mogao ispraviti

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
- anonymousHD
- Kontakt:
Srce mi ko Zenica! Fanstastična utakmica! Još da smo pogodili onih par zicera ahhh, nema veze. Idemo dalje!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Daljni tok utakmice bi promjenio penal za Real kad je Busqets igrao rukom.
Mourinho je pogriješio što Benzemu nije stavio od početka, jednostavno Pique i Puyol su izgledali smiješni pored njega.
Mourinho je pogriješio što Benzemu nije stavio od početka, jednostavno Pique i Puyol su izgledali smiješni pored njega.

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dugo nisam gledao bolji i odlučniji Real. Jednostvno, ne bih ni u jednom trenutku rekao da je na suprotnoj strani bila Barcelona. U prvom poluvremenu (ponavljam, gledao do 36. minute), su mnogo bolje pokrivali prostor, odlično zatvorili sve prilaze golu i prijetili Pintu. Na njihovu nesreću nisu zabili i dobili su 2 gola koja su ih na kraju uništila.
Eh, samo jedan detalj bih izdvojio. Detalj zbog kojeg bih četvorici igrača Reala polomio obje noge. Kad je Pepe nehotice udario Cesca po bradi, a ovaj ostao ležati, nisu izbacili loptu. Coentrao + Ramos + nisam baš siguran, al' mislim da je Alonso su TJERALI Benzemu da krene naprijed, a on je htio izbaciti loptu u aut. Svi igrači Barce stadoše jer su mislili da će ovi izbaciti, a Benzema šalje loptu za Ronalda, no sudija prekida igru. Pa koliki moron moraš biti da se tako ponašaš pred cijelim svijetom? Yebem ti fudbal, yebem ti sport i yebem ti ciganluk kojeg ima na svakom koraku.
Eh, samo jedan detalj bih izdvojio. Detalj zbog kojeg bih četvorici igrača Reala polomio obje noge. Kad je Pepe nehotice udario Cesca po bradi, a ovaj ostao ležati, nisu izbacili loptu. Coentrao + Ramos + nisam baš siguran, al' mislim da je Alonso su TJERALI Benzemu da krene naprijed, a on je htio izbaciti loptu u aut. Svi igrači Barce stadoše jer su mislili da će ovi izbaciti, a Benzema šalje loptu za Ronalda, no sudija prekida igru. Pa koliki moron moraš biti da se tako ponašaš pred cijelim svijetom? Yebem ti fudbal, yebem ti sport i yebem ti ciganluk kojeg ima na svakom koraku.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Zato je svaki pad igrača Barce do nastavka utakmice okarakterisao kao faul...barca_87 je napisao/la:imo je ,najveca greska sto lassu nije dao crveni*p!p!t@* je napisao/la:Misliš u prvom poluvremenu, samo što je ishod na obe strane bio kontra, Real jeo Barcu prvo poluvrijeme ovi dali 2 gola, Barca Reala drugo jela ovi zabili dva...Sarajlijc@ je napisao/la:Real pojeo Barsu u drugom poluvremenu ali bukvalno.Ulazak Benzeme je promjenio dosta toga.
Btw Texeira je večeras im'o grešaka koje ni Chuck Norris ne bi mogao ispravitito bi promjenilo dalji tok utakmice skroz
Alves se s onakvim startovim izvukao bez kartona, što ne bi i Lass ???

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Smijesno je reci da je ono bio penal.Bianconeri1988 je napisao/la:Daljni tok utakmice bi promjenio penal za Real kad je Busqets igrao rukom.
A kad smo vec kod toga,sta bi sa onim penalom za nas kad je Pepe naletio na Alexisa

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.