Oćemo ja i ti po avatar (sedmica, pobjednik bira) da neće preći kod vas ?Arnelinho je napisao/la:Za muštuluka si.Imaš od mene piće, samo ako se obistini.
A dolazi 99%.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Zola in, Zola passes, Zola scores !
Da neće preći kod nas? Sada ili na ljeto? Ja mislim da će on doći do kraja ljetnog prelaznog roka, a ako hoćeš to da izazoveš onda slobodno.Johnyx95 je napisao/la:Oćemo ja i ti po avatar (sedmica, pobjednik bira) da neće preći kod vas ?Arnelinho je napisao/la:Za muštuluka si.Imaš od mene piće, samo ako se obistini.
A dolazi 99%.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Sada, odmah. Do ljeta 'ko živ ko mrtav'. Ha ja.
Uzmi ili ostavi.
Uzmi ili ostavi.
Zola in, Zola passes, Zola scores !
Nisam ni mislio pod tim 99% doće kod nas ove zime, al' eto. Pošto si ponudi gre'ota je odbiti. Prihvatam!Johnyx95 je napisao/la:Sada, odmah. Do ljeta 'ko živ ko mrtav'. Ha ja.![]()
Uzmi ili ostavi.
Moze!Arnelinho je napisao/la:Za muštuluka si.Imaš od mene piće, samo ako se obistini.
A dolazi 99%.
Velja.Profesor je napisao/la:Moze!Arnelinho je napisao/la:Za muštuluka si.Imaš od mene piće, samo ako se obistini.
A dolazi 99%.
a posto smo obojica janezi naci cemo se
- armin arsenalovac
- Kontakt:
Oplako sam ti hahahahahaha koji kraljProfesor je napisao/la:
Ljudi, dize mi se!

Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
http://itsallarsenalinhere.**** ... l.html?m=1" onclick="window.open(this.href);return false;
ovo je pouzdano ko srpski skandal
ovo je pouzdano ko srpski skandal
Vođa zna.
Pouzdano, nepouzdano, sve se vise hucka dize oko Edena. Nama jedino preostaje, da sacekamo i vidimo sta ce biti. Iako mislim da nas trolluju.
Na twitteru nema nista 
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
Eden Hazard to Arsenal. Agreed on fee of 25million. Ian Wright tweeted from an insider news. Spread the news ! NOT RUMOUR
LOSC Lille have agreed the 25million bid with a swap also. Eden Hazard should be in an Arsenal shirt in the next 48 hours.
Ajde Iane,sramota bi bilo da lažeš,ne valja to u tvojim godinama
LOSC Lille have agreed the 25million bid with a swap also. Eden Hazard should be in an Arsenal shirt in the next 48 hours.
Ajde Iane,sramota bi bilo da lažeš,ne valja to u tvojim godinama
Mjera bi bilo da dodje Hazard. Gervinho i Hazard krila, da ne moramo gleda Walcotta u prvih 11. Iako je meni Walcott drag igrac, ali zadnje vrijeme ne pruza blistave partije, pa bolje je da ima konkurenciju nego da se glupira itd..
gibs, sagna, wilshere, arteta, henry,vracaju se u ove 2 sedmice i plus hazard i eto nas LP

Vođa zna.
walcott je najbolji bio kad je ulazio sa klupe, tad je protivnicima padao mrak na ociEdin.- je napisao/la:Mjera bi bilo da dodje Hazard. Gervinho i Hazard krila, da ne moramo gleda Walcotta u prvih 11. Iako je meni Walcott drag igrac, ali zadnje vrijeme ne pruza blistave partije, pa bolje je da ima konkurenciju nego da se glupira itd..
Walcott je najbolji kad udje u 60-70min. Svojom brzinom moze lako izkoristiti umor odbrane.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
I tad je dobar samo ako mu neko gurne loptu u prostor, i ako igra protiv Liverpoola..
Celik!3,2,2.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.