Opet ja u ulozi UN , nisam navijač ni jedni ni drugi kao mali navijač sječam se duela Bayerna i Reala znam da smo ih u to vrijeme redovno izbacivali i da su nam uvijek bili protivnik po mjeri i baš sam volio mečeve s njima .Real najbolja ekipa , najviše titula i dan , danas to se treba respektovati ali smo ih mi mlatili kad niko nije mogao

.
Ah , malo me priča zanijela e sad o ovoj utakmici .
Real bio bolja ekipa na terenu vidjela se ta zelja da ucine nesto vise u ovoj utakmici i da dokazu svijetu , trenerima , upravi i svima da mogu pobijediti Barcu . Nisu imali sreče ali igra je bila dobra šta više odlična protiv Barce malo ko ono može možda moj Bayern ako bude njihova noč i poklope im se svi segmenti

.
Ali Barsa je zabila ta dva gola i riješila prolaz i to je to , mada je moglo svašta biti do kraja i infarkt zavrsnica ali eto ..
Ali nemogu shvatiti ove navijače Reala pa kako više mogu komentarisati sudije , pa daj bolan uozbiljite se budite normalni navijači , simpatizeri ali prije svega fudbalski ljudi i poznavaoci ? Kakve bolan sudije pa nikad im nisu navlačili gore dole nekad se desi greška ma nekontam vas ali eto !
Basa svaka čast i dalje

Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !